talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 47 of 54
Page 47 of 54 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 50 ... 54
Re: talk,talk
Ja restartam moju karijeru zato ne vidim smisla u tome.... Želiš još 25 g živjeti tako?
Guest- Guest
želim umrijet ove godine, isplanirao sam :DMoxy wrote:Ja restartam moju karijeru zato ne vidim smisla u tome.... Želiš još 25 g živjeti tako?
imam plan kako bi se trebao ubit :D
oš čut? :D
Guest- Guest
a jebote, daj me malo odgovaraj, nemoooojjjj kaj ti je, još si mlad i lijep :D ništa, ha? :DMoxy wrote:Da
Guest- Guest
uglavnom, kupim onu žicu kaj komandosi koriste i koja može prepilit drvo, od toga napravim omču,
popnem se na stolac i stavim to oko vrata, zalijepim si ruke sa superglu na sljepoćnice, skočim sa stolca i ta žica mi prepili vrat, al pošto su mi ruke zalijepljene za glavu glava mi osane u rukama i kad me nađu prvo kaj vele: jebem'ti mater ovaj si je isčupao glavu
popnem se na stolac i stavim to oko vrata, zalijepim si ruke sa superglu na sljepoćnice, skočim sa stolca i ta žica mi prepili vrat, al pošto su mi ruke zalijepljene za glavu glava mi osane u rukama i kad me nađu prvo kaj vele: jebem'ti mater ovaj si je isčupao glavu
Guest- Guest
ebenica wrote:uglavnom, kupim onu žicu kaj komandosi koriste i koja može prepilit drvo, od toga napravim omču,
Priča vrijedna crne kronike
Guest- Guest
kaj ne? :D ima sam još jednu sa smrznutim govnom da se ispikam po trbuhu i da zadnji ubod ostavim unutra pa da ne mogu nać oružje :DMoxy wrote:ebenica wrote:uglavnom, kupim onu žicu kaj komandosi koriste i koja može prepilit drvo, od toga napravim omču,
Priča vrijedna crne kronike
Guest- Guest
kak restartaš karijeru? kaj nemaš ti mačjih 100 i neš godina? :PMoxy wrote:Ja restartam moju karijeru zato ne vidim smisla u tome.... Želiš još 25 g živjeti tako?
Guest- Guest
Imam par ciljeva, znam šta želim, i stupam u tom smjeru. ... Sad sam make up artist kojeg još želim usavršiti, napravit kurs za trenera odraslih, i onda se uvući u neku dobru firmu kao trener....
Godinama sam plutala u moru zvanom život, nisam znala šta želim a i djeca su bila mala,kočili su me...ne mislim to negativno, samo sam realna, ne možeš imati i karijeru i biti dobra majka, jednostavno ne mo'š.
I sa nekih 35-36 sam skuzila gdje su moje vode. . .malo kasno paliim. .
Sa 40 se osjećam puna života i jedva čekam uhvatit se posla....
Taki da je to tvoje da sam 10 g mladji čisti bullshit....
Godinama sam plutala u moru zvanom život, nisam znala šta želim a i djeca su bila mala,kočili su me...ne mislim to negativno, samo sam realna, ne možeš imati i karijeru i biti dobra majka, jednostavno ne mo'š.
I sa nekih 35-36 sam skuzila gdje su moje vode. . .malo kasno paliim. .
Sa 40 se osjećam puna života i jedva čekam uhvatit se posla....
Guest- Guest
Ja znam da je to veliki korak, ali sa planom i strukturom, sve se može, nisi dijete. .. ..
Guest- Guest
za neke stvari sam prestar, ali da je bullshit za ostalo pa to je valjda bilo jasno s planom samoubojstva :DMoxy wrote:
ne mislim se ubit baš iako imam isplanirano kako bi se kad bi htio :D
Guest- Guest
mi muški smo uvijek djeca jebemu, kaj se praviš englez, to je tako :D ja imam plan kupit ps5 čim izađe jer mi ps4 i xboxone nisu dosta :DMoxy wrote:Ja znam da je to veliki korak, ali sa planom i strukturom, sve se može, nisi dijete. .. ..
Guest- Guest
Page 47 of 54 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 50 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 47 of 54