Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Gde je pobijeno 120.000 i ko su pobijeni? U svim ratovima devedesetih, na svim stranama je pobijeno 140.000.Ero wrote:dzango wrote:Bolje da čekaju oko Beograda nego da ih vi smeštate u vaše radne logore. 2000 ljudi je pobijeno i nestalo tokom Oluje. To je ono što vi slavite kao državni praznik.ljubo1212 wrote:koga ste sve uračunali u te 2000? jel ono što je pomrlo čekajući da ih smjestite oko begeša? heblo vas uveličavanje,dzango wrote:Nije 60 hiljada pobijenih nego 2 hiljade. Ne preteruj. Jeste da bi vam bio lepši praznik da ste pobili 60, ali jebiga.ljubo1212 wrote:dzango wrote:A vi tada možda pustite dodelu medanja i odslušate Bože pravde.ljubo1212 wrote:hebga, opet se ljutiš...al dobro, ako to ublažava duševne boli, sve 5,
nema da brigaš, još kojih sto godina i pričat ćete kako ste pobijedili u oluji, spasili biološku masu, i nosat ćete mošti svetog save štrbca po krajiškim zemljama oko beograda
može, samo da ne cvilite više oko tih 60-etak ubijenih za vrijeme i nakon oluje, evo, dobijete i spomendan u varivodama, i to je to
Prije njih je bilo pobijeno cca 120.000 ljudi. Preko milijun raseljenih. Ne smijete to nikad preskočiti, ako želite biti naši sugovornici. Ne da se raspravljati ako se iznose samo selektivni podaci.
U svakom slučaju žalibože nepotrebno stradalih i mrtvih...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo živnuo i digao se.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
Last edited by dzango on 12/8/2015, 17:01; edited 1 time in total
2014-04-19
živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
2014-04-12
Ja imam najveći pimpek na forumu.
crvenkasti-
2014-04-17
nemas,jer nisi vise Srbin..da jesi,jos bi lokalke forumske trcale za tobom,ovako si husro stvar..
Guest- Guest
što smo sad mi krivi što je nepobitno dokazano da je u akciji oluja na žalost počinjeno zločina na oko 60-ak srba? gebelsi, pinokie i slične stvari vaše su područje, i po ćosićudzango wrote:Haški sud je i oslobodio Orića, Haradinaja i hrvatske generale. A prema vašoj verziji i tih 60 su pobili sami Srbi. Gebels je bio živi kurac za vas ustaše.tre91 wrote:Je je, zato je haški sud odbacio čak i knjigu HHO (u kojoj se navodi 677 civila) kao nevjerodostojnu jer se među imenima "ubijenih" nalaze i živi ljudi i ljudi koji su utvrđeno stradali na drugim mjestima itd, dočim vi niste nijednim jedinim dokazom potkrjepili tvrdnju o 2000 ubijenih civila tako da ste tu debelo slagali a najgore po vas da i dalje drvite po tom istom scenariju bez obzira na dokaze. Biće za dvadeset godina 20 k pobijenih srba u oluji, u to ne sumnjam kada ste vi u pitanju.dzango wrote:Bolje da čekaju oko Beograda nego da ih vi smeštate u vaše radne logore. 2000 ljudi je pobijeno i nestalo tokom Oluje. To je ono što vi slavite kao državni praznik.ljubo1212 wrote:koga ste sve uračunali u te 2000? jel ono što je pomrlo čekajući da ih smjestite oko begeša? heblo vas uveličavanje,dzango wrote:Nije 60 hiljada pobijenih nego 2 hiljade. Ne preteruj. Jeste da bi vam bio lepši praznik da ste pobili 60, ali jebiga.ljubo1212 wrote:dzango wrote:A vi tada možda pustite dodelu medanja i odslušate Bože pravde.ljubo1212 wrote:hebga, opet se ljutiš...al dobro, ako to ublažava duševne boli, sve 5,
nema da brigaš, još kojih sto godina i pričat ćete kako ste pobijedili u oluji, spasili biološku masu, i nosat ćete mošti svetog save štrbca po krajiškim zemljama oko beograda
može, samo da ne cvilite više oko tih 60-etak ubijenih za vrijeme i nakon oluje, evo, dobijete i spomendan u varivodama, i to je to
a i to mi nejasno, slinili ste nad nepravomoćnom presudom gotovini, a sad vam ne štima pravomoćna....
nego, gdje ste skupili tih 2000? da uračunaš bosanski petrovac, sve pomrle i samoubojstva do beograda, imaš ih manje nego što ste hrvata pobili samo u unpa zonama,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Dokazano? Gde i kada? Presuda Gotovini je doneta posle pritisaka i urgiranja Amerike i to sa 3:2. Čista politička presuda. Više je pobijeno u desetak dana Oluje nego za svo vreme trajanja Republike Srpske Krajine.ljubo1212 wrote:što smo sad mi krivi što je nepobitno dokazano da je u akciji oluja na žalost počinjeno zločina na oko 60-ak srba? gebelsi, pinokie i slične stvari vaše su područje, i po ćosićudzango wrote:Haški sud je i oslobodio Orića, Haradinaja i hrvatske generale. A prema vašoj verziji i tih 60 su pobili sami Srbi. Gebels je bio živi kurac za vas ustaše.tre91 wrote:Je je, zato je haški sud odbacio čak i knjigu HHO (u kojoj se navodi 677 civila) kao nevjerodostojnu jer se među imenima "ubijenih" nalaze i živi ljudi i ljudi koji su utvrđeno stradali na drugim mjestima itd, dočim vi niste nijednim jedinim dokazom potkrjepili tvrdnju o 2000 ubijenih civila tako da ste tu debelo slagali a najgore po vas da i dalje drvite po tom istom scenariju bez obzira na dokaze. Biće za dvadeset godina 20 k pobijenih srba u oluji, u to ne sumnjam kada ste vi u pitanju.dzango wrote:Bolje da čekaju oko Beograda nego da ih vi smeštate u vaše radne logore. 2000 ljudi je pobijeno i nestalo tokom Oluje. To je ono što vi slavite kao državni praznik.ljubo1212 wrote:koga ste sve uračunali u te 2000? jel ono što je pomrlo čekajući da ih smjestite oko begeša? heblo vas uveličavanje,dzango wrote:Nije 60 hiljada pobijenih nego 2 hiljade. Ne preteruj. Jeste da bi vam bio lepši praznik da ste pobili 60, ali jebiga.ljubo1212 wrote:dzango wrote:A vi tada možda pustite dodelu medanja i odslušate Bože pravde.ljubo1212 wrote:hebga, opet se ljutiš...al dobro, ako to ublažava duševne boli, sve 5,
a i to mi nejasno, slinili ste nad nepravomoćnom presudom gotovini, a sad vam ne štima pravomoćna....
nego, gdje ste skupili tih 2000? da uračunaš bosanski petrovac, sve pomrle i samoubojstva do beograda, imaš ih manje nego što ste hrvata pobili samo u unpa zonama,
2014-04-19
Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
2014-04-19
vi ste srbi jednostavno programirani da se pravite budaletinama kad su činjenice u pitanju....nema tu pomoći
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
2014-04-12
Što to zbog noktiju ?maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
Guest- Guest
Zbog brzine odgovaranja :P
2014-04-12
A soko pava a ti ga forsiraš. Joj vi žene od kuda toliko hiperaktivnosti ?
Guest- Guest
More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
2014-04-19
pa nismo sve hiperaktivne ;Dzgdosada wrote:A soko pava a ti ga forsiraš. Joj vi žene od kuda toliko hiperaktivnosti ?
2014-04-12
Daj znaš neku koja nije jer meni ponestaje životne energije ;)
Guest- Guest
Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-12
izgleda da padas na takve..one druge i ne primjecujes..bad luck..;Pzgdosada wrote:Daj znaš neku koja nije jer meni ponestaje životne energije ;)
2014-04-12
maggie13 wrote:izgleda da padas na takve..one druge i ne primjecujes..bad luck..;Pzgdosada wrote:Daj znaš neku koja nije jer meni ponestaje životne energije ;)
Nije istina. Ja bi samo spavao ;)
Guest- Guest
Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-19
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
Page 5 of 8