Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
2000 vinskih musica.
Ionako je vecina s imaginarnog popisa vjerojatno vec navedena prije 50 godina na ono iz Jasenovca.
Ne znam cemu morbidno rajcanje raje i bolesna manioulacija mladim umovima,hvastanje mrznjom u korist svoje stete (dugorocno). :(
Ionako je vecina s imaginarnog popisa vjerojatno vec navedena prije 50 godina na ono iz Jasenovca.
Ne znam cemu morbidno rajcanje raje i bolesna manioulacija mladim umovima,hvastanje mrznjom u korist svoje stete (dugorocno). :(
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nema mjesta čuđenju, velikosrpska politika programira buduće naraštaje da prave sranja kao i njihovi očevi i djedovi.Boli njih ona stvar i za srbima i za bilo kime, njima su srbi u RH sredstvo za podkusurivanje, samo maleni broj srba to uspije prihvatiti i promjeniti ploču. Nekako se rado sami uhvate u mrežu koja im se baca pred noge a da o srbima u srbiji ili BiH ne pričamo.maggie13 wrote:2000 vinskih musica.
Guest- Guest
Na dobrom si tragu,iknare.
2014-04-12
Kakogod,bas danas pricao sa jednim Khozoepskim poznanikom,i kaze,da u Tunisu,kad netko hoce nekoga uvrijediti,kaze:Ti si Srbin..malo me iznenadilo sto Khozoepi toliko mrze Srbe..
Guest- Guest
Sami su o sebi stvorili takvu sliku, pogledaj koliko filmova ima gdje su srbi teroristi a to nije sigurno slučajno. Vezivanje UNPA vojnika za bandere i zgrade su ih bacili u pm a da ne pišemo o drugim sra*ima što su napravili.bogomdani wrote:Kakogod,bas danas pricao sa jednim Khozoepskim poznanikom,i kaze,da u Tunisu,kad netko hoce nekoga uvrijediti,kaze:Ti si Srbin..malo me iznenadilo sto Khozoepi toliko mrze Srbe..
Guest- Guest
Zašto njega pitaš, kakve on veze sa Židovima ima?iknarovdje wrote:
daj ti menir ecis to zidovi govore kada nekoga tzele uvrijediti,
Guest- Guest
zanstr wrote:Na žalost je tako.zgdosada wrote:Da svi su nevini a četnik im premijer.
Problem kod Srbije je to kaj imaju biračko tjelo od oko 6 milijuna birača. Od toga na izbore izađe oko 50 - 60%.
To znači oko 3 - 3,5 milijuna ljudi od kojih je bar 50 - 60% (1,5 - 2 milijuna ljudi) radikala koji u konačnici odlučuju o sudbini zemlje. A zna se da radikali uvijek mobiliziraju svoje glasače i vjerujem da im je odaziv bar 90%.
Uz njih imaš i miloševićeve pristaše, naprednjake i slične otpadnike od radikala što je sigurno još bar milijun ljudi. Tako da normalni ljudi u Srbiji nemaju šanse doći na vlast. A i kad su pokušali sa Đinđićem koji je bio koliko toliko normalan, znamo kaj se dogodilo.
Znaći četvrtina srba su četnici ? I onda se čude kada dođu na ljetovanje u grad koji su srbi mjesecima granatirali i netko im izgrebe auto ? Ako im je to čudno onda su stvarno glupi. Eto iskreno. Ja kada sam bio u Beogradu a bio sam 4 ili 5 puta znao sam da će mi razbiti auto ako ga ostavim negdje. A mi nikada niti jednu granatu na niti jedan srpski grad ispalili nismo. Tako da lako je ljudima koji rata ni vidjeli ni čuli pružati ruku pomirenja. Dubrovčanima je malo teže.
Guest- Guest
A koji je kurac kriv golf njemac nekom fašisti bilo koje strane. ...su to naši ne???
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
tko se pravi blesav, takav može i ostati, toliko o golfu
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Tata ti blesav...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A dobar si. .sve ovisi o okruzenju gdje zive..mogu ti hebati nekog clana obitelji,kako je popularno na Balkanu,otjerati k vragu,ovako i onako...uglavnom,kako najvise boli...Ovom prilikom upucujem spomenutu balkansku uvredu budali koja negira nekom neciju nacionalnu pripadnost,sto je bajdevej,zakonski kaznjivo,i jednom ce se nekom obiti o glavu..Kasnije bude cviljenja i placanja tantijema..iknarovdje wrote:daj ti menir ecis to zidovi govore kada nekoga tzele uvrijediti,a ti si neka podvrsta zidova valjda,mislim nisi vjernik a niti ne zivis u izraelu,jel znas sto zidovi msile i kazu kada nekoga msiole ubvrijediti daj,neke natuknicebogomdani wrote:Kakogod,bas danas pricao sa jednim Khozoepskim poznanikom,i kaze,da u Tunisu,kad netko hoce nekoga uvrijediti,kaze:Ti si Srbin..malo me iznenadilo sto Khozoepi toliko mrze Srbe..
Guest- Guest
Ne znam kako se situacija bude razvijala sa Khozoepima,no ono sto sam prije vise godina pisao,upravo se dogadja...i na Balkanu,i u cijeloj Europi,a ne sluti na dobro..Po nekoj projekciji,a s obzirom da se nekadasnji pokusaj pokoravanja Europe od strane Islama nije realizirao,ovaj puta sve ide drugacije..populativno napucivanje Europe,ce uciniti svoje,razvodniti i oslabiti europske nacije,dok khozoepska brutalnost sve vise jaca,i cak u samom bijegu od zivotnih nedaca,niti milimetra ne popustaju,a jedina brana,dakle balkanske drzave ce onda sa svih strana biti u neprijateljskom okruzenju,i samo je pitanje trenutka,kad ce se stvari u Bosniji,poceti dogadjati i uRH,Srbiji,Makedoniji..Grcka ce biti odsjecena..Iako su prilicno brutalni u vojnom smislu,potpuna odsjecenost ce uciniti svoje..Imam filing kad pricam sa nekim Khozoepima da,u sebi nose kululativno mrznju naspram Srba,ali nista manje nego niti prema ostalim balkanskim narodima..Hrvati jos prilicno visoko kotiraju u pozitivnom smislu,ali kod Khozoepa nije to neka stvar u kamen uklesana...tre91 wrote:Sami su o sebi stvorili takvu sliku, pogledaj koliko filmova ima gdje su srbi teroristi a to nije sigurno slučajno. Vezivanje UNPA vojnika za bandere i zgrade su ih bacili u pm a da ne pišemo o drugim sra*ima što su napravili.bogomdani wrote:Kakogod,bas danas pricao sa jednim Khozoepskim poznanikom,i kaze,da u Tunisu,kad netko hoce nekoga uvrijediti,kaze:Ti si Srbin..malo me iznenadilo sto Khozoepi toliko mrze Srbe..
Guest- Guest
Zanimljivo je da se najviše incidenata događa u mjestima gdje inače uopće nema Srba,i gdje ljudi,odnosno mladež,Srbe uopće ne poznaje.
U mješovitim sredinama poput Karlovca, Korduna, G.kotara, Like,kontinentalne Dalmacije i Bukovice,Baranje,Banije...takvih stvari nema.
Dakle odmah se vidi da je riječ o nedojebanim mulcima ,gospodičićima željhih uzbuđenja.
Bilo bi im bolje da se uhvate kakvog pametnog posla,pa im te monade ne bi padale na pamet.
U mješovitim sredinama poput Karlovca, Korduna, G.kotara, Like,kontinentalne Dalmacije i Bukovice,Baranje,Banije...takvih stvari nema.
Dakle odmah se vidi da je riječ o nedojebanim mulcima ,gospodičićima željhih uzbuđenja.
Bilo bi im bolje da se uhvate kakvog pametnog posla,pa im te monade ne bi padale na pamet.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije Jastreba bas sve crno-bijelo..
Guest- Guest
Kako ja upažam,recimo u Karlovcu i okolici takvih monada uopće nema. Ljudi znaju tko je tko i dobro poznaju mentalitet srpskog etnikuma ondje i ako već nisu sa njima u dobrim odnosima,ostavljaju ih na miru. Isto je u Vukovaru,ili u Lici.
No u čistim hvatskim krajevima poput Dubrovnika,ili nekih dalmatinskih sredina,omladina uopće nema pojma o Srbima. Ne poznaje niti jednog Srbina....Da barem koga poznaju ,ne bi to radili... I onda ajmo oguli mu auto,probuši mu gumu,skini mu tablice.
Nije se jednom dogodilo da je vklasnik vozila bio Hrvat iz Beograda,ili Subotice,Sombora,pa čak i iz Niša.
Ali ajd ti to kretenima objasni.
U teškim srbadijama poput Prijedora meni nikad nitko nije dotakao vozilo RI oznaa,sa zastavicom NK Rijeke i krunicom o retrovizoru,a nije mi se to dešavalo niti u džamahirijama poput Kladuše ili Cazina.
No u čistim hvatskim krajevima poput Dubrovnika,ili nekih dalmatinskih sredina,omladina uopće nema pojma o Srbima. Ne poznaje niti jednog Srbina....Da barem koga poznaju ,ne bi to radili... I onda ajmo oguli mu auto,probuši mu gumu,skini mu tablice.
Nije se jednom dogodilo da je vklasnik vozila bio Hrvat iz Beograda,ili Subotice,Sombora,pa čak i iz Niša.
Ali ajd ti to kretenima objasni.
U teškim srbadijama poput Prijedora meni nikad nitko nije dotakao vozilo RI oznaa,sa zastavicom NK Rijeke i krunicom o retrovizoru,a nije mi se to dešavalo niti u džamahirijama poput Kladuše ili Cazina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
Page 3 of 8