Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nisam ja opisivala tebe,ali ocito padas na hiperaktivne.;)zgdosada wrote:maggie13 wrote:izgleda da padas na takve..one druge i ne primjecujes..bad luck..;Pzgdosada wrote:Daj znaš neku koja nije jer meni ponestaje životne energije ;)
Nije istina. Ja bi samo spavao ;)
Izdrzat ces,jak si ti :D
2014-04-12
Pas koji laje,ne ujeda..tako da ne vjerujem ;Pdzango wrote:Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-12
Al mi ga spusti. Sram te bilo. Zar tako sa starijim čikom?maggie13 wrote:Pas koji laje,ne ujeda..tako da ne vjerujem ;Pdzango wrote:Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-19
ha ha,pokusavam te isprovocirat,al'ne das se ;Ddzango wrote:Al mi ga spusti. Sram te bilo. Zar tako sa starijim čikom?maggie13 wrote:Pas koji laje,ne ujeda..tako da ne vjerujem ;Pdzango wrote:Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-12
2014-04-19
Nije valjda da si ostao bez teksta..:P
"Svi junaci mukom zamukose..." ;D
Ako je slika,prevedi..nista ne vidim..
2014-04-12
Seoska džukela.maggie13 wrote:ha ha,pokusavam te isprovocirat,al'ne das se ;Ddzango wrote:Al mi ga spusti. Sram te bilo. Zar tako sa starijim čikom?maggie13 wrote:Pas koji laje,ne ujeda..tako da ne vjerujem ;Pdzango wrote:Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-19
Ma ćirilica pa neće: https://www.youtube.com/watch?v=JEYiiEdJ0hYmaggie13 wrote:Nije valjda da si ostao bez teksta..:P
2014-04-19
Bolje pazi guzu da ne ujede.maggie13 wrote:Nije valjda da si ostao bez teksta..:P
2014-04-19
nista maltezer,ha?!;Ddzango wrote:Seoska džukela.maggie13 wrote:ha ha,pokusavam te isprovocirat,al'ne das se ;Ddzango wrote:Al mi ga spusti. Sram te bilo. Zar tako sa starijim čikom?maggie13 wrote:Pas koji laje,ne ujeda..tako da ne vjerujem ;Pdzango wrote:Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-12
ide maca oko tebe,pazi da te ne ogrebe..:Pdzango wrote:Bolje pazi guzu da ne ujede.maggie13 wrote:Nije valjda da si ostao bez teksta..:P
A,c..Romi k"o Romi..sjeti me kako se ona glumica zove,pls.
2014-04-12
Ništa. Nema taj ni dana škole ili plave krvi. Divljak jedan.maggie13 wrote:nista maltezer,ha?!;Ddzango wrote:Seoska džukela.maggie13 wrote:ha ha,pokusavam te isprovocirat,al'ne das se ;Ddzango wrote:Al mi ga spusti. Sram te bilo. Zar tako sa starijim čikom?maggie13 wrote:Pas koji laje,ne ujeda..tako da ne vjerujem ;Pdzango wrote:Nije nobles ni pod razno. Bezobrazan do kranjih granica.maggie13 wrote:Sivi soko',i gotovo..zvuci noble B-)dzango wrote:More bre, seoska džukela. da ti pravo kažem. Hoće i da ujede.maggie13 wrote:ma sto orao..sivi soko'..:Ddzango wrote:Čuj vrapćić. Orao u najmanju ruku.maggie13 wrote:živ-živ..k"o vrapčić..dzango wrote:Evo živnuo.maggie13 wrote:Ajde,di ti je mladost..djecacki duh..zivni malodzango wrote:Tako mi stariji. Gde da izađem jebote, jaje da baciš na asfalt, ispžilo bi se.maggie13 wrote:džani, živiš u prošlosti..i to selektivnoj..fino izađi na hladnu limunadu
A,ima i kandze ;D
2014-04-19
Koja bre?maggie13 wrote:ide maca oko tebe,pazi da te ne ogrebe..:Pdzango wrote:Bolje pazi guzu da ne ujede.maggie13 wrote:Nije valjda da si ostao bez teksta..:P
A,c..Romi k"o Romi..sjeti me kako se ona glumica zove,pls.
2014-04-19
Ma daaj..nastavis li takvo nipodastavanje,doci cemo i do popravnog doma..nisi fer..:D
Ona s losom perikom i insertu filma,sa romskim umjetnicima..;]
2014-04-12
Nećemo. Srećom pa sam ga vezao lancem. A da, ova iz inserta je Eva Ras. Ali nema periku. Inače, odličan film crnog talasa.maggie13 wrote:Ma daaj..nastavis li takvo nipodastavanje,doci cemo i do popravnog doma..nisi fer..:D
2014-04-19
hahaha,da vezao lancem..biz ce i kućica limena..strasno..jadna zivotinjica:Ddzango wrote:Nećemo. Srećom pa sam ga vezao lancem. A da, ova iz inserta je Eva Ras. Ali nema periku. Inače, odličan film crnog talasa.maggie13 wrote:Ma daaj..nastavis li takvo nipodastavanje,doci cemo i do popravnog doma..nisi fer..:D
Da,tako je..Mađarica mlada..u to doba,barem..;)
2014-04-12
Dobra je bila u mladosti. Naročito u filmu Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT.maggie13 wrote:hahaha,da vezao lancem..biz ce i kućica limena..strasno..jadna zivotinjica:Ddzango wrote:Nećemo. Srećom pa sam ga vezao lancem. A da, ova iz inserta je Eva Ras. Ali nema periku. Inače, odličan film crnog talasa.maggie13 wrote:Ma daaj..nastavis li takvo nipodastavanje,doci cemo i do popravnog doma..nisi fer..:D
2014-04-19
mislim da sam gledala obadzango wrote:Dobra je bila u mladosti. Naročito u filmu Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT.maggie13 wrote:hahaha,da vezao lancem..biz ce i kućica limena..strasno..jadna zivotinjica:Ddzango wrote:Nećemo. Srećom pa sam ga vezao lancem. A da, ova iz inserta je Eva Ras. Ali nema periku. Inače, odličan film crnog talasa.maggie13 wrote:Ma daaj..nastavis li takvo nipodastavanje,doci cemo i do popravnog doma..nisi fer..:D
.sjeti me tko su joj bili partneri iz tih filmova,molim te..sad je to baba..;)
2014-04-12
Ko mu je kriv kad ne zna da se ponaša.maggie13 wrote:
hahaha,da vezao lancem..biz ce i kućica limena..strasno..jadna zivotinjica:D
2014-04-19
Gidra i još jedan, ne znam mu ime. U drugom Slobodan Aligrudić. Ja naročito volim Biće skoro propast sveta.maggie13 wrote:mislim da sam gledala obadzango wrote:Dobra je bila u mladosti. Naročito u filmu Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT.maggie13 wrote:hahaha,da vezao lancem..biz ce i kućica limena..strasno..jadna zivotinjica:Ddzango wrote:Nećemo. Srećom pa sam ga vezao lancem. A da, ova iz inserta je Eva Ras. Ali nema periku. Inače, odličan film crnog talasa.maggie13 wrote:Ma daaj..nastavis li takvo nipodastavanje,doci cemo i do popravnog doma..nisi fer..:D
.sjeti me tko su joj bili partneri iz tih filmova,molim te..sad je to baba..;)
2014-04-19
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
Page 6 of 8