Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Beogradski studenti autom uništili ključeve lokalnog mladića
Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
Cumur,to su kao ona stijesnjena drva?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisam bio odavno. Ima mesec dana.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
Kod šiša uvijek red.
2014-04-19
diesel nista:D a,kuruza?dzango wrote:Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
Samo ne zaboravi i povrce..nije zdravo samo meso..B-)
2014-04-12
Nije smao meso. Obavezno ide i pivo. Dizel ne konzumiramo.maggie13 wrote:diesel nista:D a,kuruza?dzango wrote:Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
2014-04-19
hahaha,vidim da ste se odlucili vodit zdrav zivot;Ddzango wrote:Nije smao meso. Obavezno ide i pivo. Dizel ne konzumiramo.maggie13 wrote:diesel nista:D a,kuruza?dzango wrote:Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
2014-04-12
U skladu sa prirodom, što reče Memedović na RTS-u. Ništa veštačko.maggie13 wrote:hahaha,vidim da ste se odlucili vodit zdrav zivot;Ddzango wrote:Nije smao meso. Obavezno ide i pivo. Dizel ne konzumiramo.maggie13 wrote:diesel nista:D a,kuruza?dzango wrote:Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
2014-04-19
aha..gmo nigdje nema,samo u svemu..kako nas perfidno trujudzango wrote:U skladu sa prirodom, što reče Memedović na RTS-u. Ništa veštačko.maggie13 wrote:hahaha,vidim da ste se odlucili vodit zdrav zivot;Ddzango wrote:Nije smao meso. Obavezno ide i pivo. Dizel ne konzumiramo.maggie13 wrote:diesel nista:D a,kuruza?dzango wrote:Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
.al'nema veze,bar se dobro tjesimo:) sve nam pokupovali tuđi i provode svoju politiku..
2014-04-12
Jebiga, kad si glup i nesposoban, uvek se nađe nako sposobniji i pametniji. Jebeš GMO. Ionako ćemo da umremo od nečega.maggie13 wrote:aha..gmo nigdje nema,samo u svemu..kako nas perfidno trujudzango wrote:U skladu sa prirodom, što reče Memedović na RTS-u. Ništa veštačko.maggie13 wrote:hahaha,vidim da ste se odlucili vodit zdrav zivot;Ddzango wrote:Nije smao meso. Obavezno ide i pivo. Dizel ne konzumiramo.maggie13 wrote:diesel nista:D a,kuruza?dzango wrote:Ja sam za vikend na drva. Mislim na roštilj.maggie13 wrote:ok,ja volim na drva ;)da i zagori malo,nema veze ;Pdzango wrote:Kad bi ja znao šta su sti stijesnjena drva. Ćumur brate. Nema roštilja bez ćumura.maggie13 wrote:vidim da ti se osladilo na sam spomen ;Ddzango wrote:Ovaj miris jeste zdrav. A jesu i ćevapi, slanina, kobaje i pljeske. Naročito sa roštilja na ćumur.maggie13 wrote:Cevapi,pljeskavica,domace kobasice...nije ti to bas zdravo..ti si covjek u godinama,dzani...kako si i sam rekao : D
.al'nema veze,bar se dobro tjesimo:) sve nam pokupovali tuđi i provode svoju politiku..
2014-04-19
Sposobniji.
Pametniji.
Beskrupulozniji.
Nesavjesniji.
Znam da hocemo,ali ipak me ta ideja kontinuiranog trovuckanja zastrasuje.
Pametniji.
Beskrupulozniji.
Nesavjesniji.
Znam da hocemo,ali ipak me ta ideja kontinuiranog trovuckanja zastrasuje.
2014-04-12
vidim da sve ovo na kraju bude urodilo sek...pardon,ljubavlju...
Guest- Guest
Nekako mi ljeti najbolje sjedne pica.
Ma kako god to predmnijevali.
Ma kako god to predmnijevali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
» Merkelica predala ključeve Evrope Turcima
» Draško pokupio ključeve svih sl.vozila
» Beogradski Hrvati
» sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa, uhićeno 30-ak osoba
Page 8 of 8