Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Moje prijateljice iz srednje s ponosom mogu reći da su nakon završenih različitih fakulteta uspjele u poslovnom svijetu isključivo po osnovi znanja. Nit matere nit ćaće da ih gura. Na faxu tjedan dana podgrijavale smrznutu sarmu...aben wrote:
koliko ste kolegov znali ki su znali nešto nakon fakulteta?
and how do you feel knowing you re paying for their schooling?
Ponosna! :)
Guest- Guest
aben wrote:a mlodi ti je brat...Maria wrote:aben wrote:večernji list, ivica propadalo, dipl elektrotehničar: "o struci znun samo da je struja napon kroz otpor"
:))
elektrotehniku slušoš sve četire godine, prof.- ne moš ti mene toliko gađati kredama koliko jo mogu ne raditi- miholčić je zakon!
socijalističke skule nisu tu za mene i tvoga brata, nego zbog ploće profesora. i tu funkciju besprijekorno izvršavaju.
problem dobrog ili lošeg nastavnika se lako riješi, ako ga klijenti ploćaju, a ne društvo:)
pa nije baš mlad ..:je je Miha Miha a.)
U privatnim školama se lakše prolazi, jer su oni za sad zainteresirani za privlačenje djece, i zaradu, treba doći dosta vremena dok se neka škola isfiltrira kao ona što daje dobre kadrove..pa da na tome grade image.)
Last edited by Maria on 25/11/2016, 19:51; edited 1 time in total
Maria- Posts : 519
2016-09-20
mativka wrote:Kao što sam već jednom napisala: razumijem ih, samo su muškarci :)metilda wrote:
u nas bi se to reklo, vas dva ste dva luftiguza, a mativka vas predobronamjerno shvaća...
Evo sam ti držale tvoje muškarce " doma " dok ne stigneš :)
dobro si ih kaznila...samo petkom :)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Pa ne bi ih povjerila nekome u koga nemam povjerenja :) (to mi djeluje nekako poput čuvanja djece, a znam da ti imaš iskustva s nećacima:)) ;)Maria wrote:
Evo sam ti držale tvoje muškarce " doma " dok ne stigneš :)
dobro si ih kaznila...samo petkom :)
Ma i meni je to onako...Zbilja budem preumorna. Liježem oko 8 - pola 9 ovim danima :) Ne funkcioniram normalno bez najmanje 8h sna. I prije posla se moram ranije ustati pa popiti kavu doma, razbistriti se...i na posao. Može li čovjek biti preodgovoran što se tiče posla?
Mene na sve savjest udara :)
Guest- Guest
Uostalom, Abendu je sunce granulo kada je čuo odakle si :) (a i mislila sam da bi moglo biti tako, smirujuće na njega, jer inače zna biti vrlo agresivan prema pridošlima:))
A Kic,...hmmm, Kic...dan po dan, rekla bih :) (iako odlično karta belu) :)
Guest- Guest
ča misliš, jo ne morin viti, jesmo li izgrodili zidove oko sebe, je li teško dojti do nos i reći da je nešto promašeno?kic wrote:
mi analiziramo za sebe koliko god promašeno nekad zvučalo nekom sa strane, nitko nikog ne drži ovdje, pa tako ni malivku..
2014-04-16
hm, evo odgovora.mativka wrote:Uostalom, Abendu je sunce granulo kada je čuo odakle si :) (a i mislila sam da bi moglo biti tako, smirujuće na njega, jer inače zna biti vrlo agresivan prema pridošlima:))
meni se čini da nis agresivan prema pridošlicama nego sun agresivan, ne dojen 100 dana mira.
ali, ako je tako, dopušćun.
2014-04-16
Mogu ja?! Mogu ja?! :)aben wrote:ča misliš, jo ne morin viti, jesmo li izgrodili zidove oko sebe, je li teško dojti do nos i reći da je nešto promašeno?kic wrote:
mi analiziramo za sebe koliko god promašeno nekad zvučalo nekom sa strane, nitko nikog ne drži ovdje, pa tako ni malivku..
Ljudi su površni da bi se upuštali u neke značajnije analize. Reći da je nešto promašeno je ionako bezvezan termin koji ne znači ništa. Ok, Kic bi digao nos na takvo što, al to je Kic ;)
Guest- Guest
ki fakultet i di rodu?mativka wrote:Moje prijateljice iz srednje s ponosom mogu reći da su nakon završenih različitih fakulteta uspjele u poslovnom svijetu isključivo po osnovi znanja. Nit matere nit ćaće da ih gura. Na faxu tjedan dana podgrijavale smrznutu sarmu...aben wrote:
Ponosna! :)
2014-04-16
Ako sam ja ovo razumjela....aben wrote:
hm, evo odgovora.
meni se čini da nis agresivan prema pridošlicama nego sun agresivan, ne dojen 100 dana mira.
Može li molim te jednostavnije? (please:))
Guest- Guest
ako je maturiro 2004, unda imo, ča, trideset godin?Maria wrote:aben wrote:a mlodi ti je brat...Maria wrote:aben wrote:večernji list, ivica propadalo, dipl elektrotehničar: "o struci znun samo da je struja napon kroz otpor"
:))
elektrotehniku slušoš sve četire godine, prof.- ne moš ti mene toliko gađati kredama koliko jo mogu ne raditi- miholčić je zakon!
socijalističke skule nisu tu za mene i tvoga brata, nego zbog ploće profesora. i tu funkciju besprijekorno izvršavaju.
problem dobrog ili lošeg nastavnika se lako riješi, ako ga klijenti ploćaju, a ne društvo:)
pa nije baš mlad ..:je je Miha Miha a.)
U privatnim školama se lakše prolazi, jer su oni za sad zainteresirani za privlačenje djece, i zaradu, treba doći dosta vremena dok se neka škola isfiltrira kao ona što daje dobre kadrove..pa da na tome grade image.)
pojam "prolazi" je arbitraran. zd privatna skula imo 95 postotnu prolaznost na maturi. da se razumimo, to je argument za tebe jer još nisi uzela crvenu pilulu, u mojin ušoma to zvuči ovako; privatne skule efikasnije uništavaju učenike".
2014-04-16
Ekonomija, književnost...ali neću napisati gdje rade...Nisu blizu mene, zato znam počesto biti tužna jer su mi prijateljice razasute. Ali si nikada ne zaboravljamo rođendane i to su jedini dani kada se čujemo.aben wrote:
ki fakultet i di rodu?
One su uspješne jer su oduvijek bile racionalne, a ja nisam, jer sam preemotivna...
Guest- Guest
zapito sun se koliko smo ekskluzivni, koliko je teško drugin ljudima dojti i pisati vode.mativka wrote:Ako sam ja ovo razumjela....aben wrote:
hm, evo odgovora.
Može li molim te jednostavnije? (please:))
a unda si ti rekla da sun agresivan prema novima. jo to tako nis doživi, i mislin da si možda mislila da nis nišće mekši prema novima, ko ča je oporba mekša u kritikama prema novoj vladi u razdoblju od prvih 100 dana.
2014-04-16
ok,mativka wrote:Ekonomija, književnost...ali neću napisati gdje rade...Nisu blizu mene, zato znam počesto biti tužna jer su mi prijateljice razasute. Ali si nikada ne zaboravljamo rođendane i to su jedini dani kada se čujemo.aben wrote:
ki fakultet i di rodu?
One su uspješne jer su oduvijek bile racionalne, a ja nisam, jer sam preemotivna...
jednostavno, lažeš.
jo znun ča se uči na ekonomiji, i to ne vridi pišljiva boba. nadalje, diplomirana profesorica književnosti iskun dilin postelju mi je itekakav dokaz da se namo nišće ne more naučiti, ti fakulteti ne pripremaju osobe za stvarnost, nego za polaganje ispitov. tvoje prijateljice imaju sriće ča su uspile nojti poso, ali ot poso nemo nikakove veze is njihovon izobrazbon.
osin ako su uhljebi.
2014-04-16
Znaš, pala mi je na pamet jedna misao. Tok rijeke....postoji li promjena u njoj ako se grana namjerno baci ili ako slučajno upadne....aben wrote:
zapito sun se koliko smo ekskluzivni, koliko je teško drugin ljudima dojti i pisati vode.
a unda si ti rekla da sun agresivan prema novima. jo to tako nis doživi, i mislin da si možda mislila da nis nišće mekši prema novima, ko ča je oporba mekša u kritikama prema novoj vladi u razdoblju od prvih 100 dana.
Pa ti imaš stav i držiš se njega. Ja sam recimo ko baba, odmah bez obzira na granu, njen oblik, utjecaj, upitam: jesil gladan/na :)
Što se tiče oporbe, politike..i tih bezljudskih ponašanja, tj. baš onako bezdušnih, nedobronamjernih, iako je u pitanju šira društvena zajednica mi je preko glave. Oporba je danas sinonim za takvo ponašanje bez obzira tko je na vlasti ili u oporbi...
Guest- Guest
ne razumin:)mativka wrote:Znaš, pala mi je na pamet jedna misao. Tok rijeke....postoji li promjena u njoj ako se grana namjerno baci ili ako slučajno upadne....aben wrote:
zapito sun se koliko smo ekskluzivni, koliko je teško drugin ljudima dojti i pisati vode.
Pa ti imaš stav i držiš se njega. Ja sam recimo ko baba, odmah bez obzira na granu, njen oblik, utjecaj, upitam: jesil gladan/na :)
Što se tiče oporbe, politike..i tih bezljudskih ponašanja, tj. baš onako bezdušnih, nedobronamjernih, iako je u pitanju šira društvena zajednica mi je preko glave. Oporba je danas sinonim za takvo ponašanje bez obzira tko je na vlasti ili u oporbi...
2014-04-16
Ne lažem i ne vidim svrhu laganja.aben wrote:
ok,
jednostavno, lažeš.
jo znun ča se uči na ekonomiji, i to ne vridi pišljiva boba. nadalje, diplomirana profesorica književnosti iskun dilin postelju mi je itekakav dokaz da se namo nišće ne more naučiti, ti fakulteti ne pripremaju osobe za stvarnost, nego za polaganje ispitov. tvoje prijateljice imaju sriće ča su uspile nojti poso, ali ot poso nemo nikakove veze is njihovon izobrazbon.
osin ako su uhljebi.
Moja kolegica je magistar književnosti, prije bolonje. Morala je proći kroz razne testove da bi došla gdje je došla. Prije toga radila od državnih do privatnih škola. Konstantno radila na sebi...
Tješi se Abend, normalno je to...Neki ljudi posvete puno godina života sebi i svom nauku i ja vjerujem da se uvijek isplati...Svako ulaganje u sebe, ali to zahtjeva i odricanje.
Što se ove druge tiče, o njoj neću govoriti jer je zbilja...zbilja.. :)
Guest- Guest
ma beži bre, uspješna?mativka wrote:Ne lažem i ne vidim svrhu laganja.aben wrote:
ok,
jednostavno, lažeš.
osin ako su uhljebi.
Moja kolegica je magistar književnosti, prije bolonje. Morala je proći kroz razne testove da bi došla gdje je došla. Prije toga radila od državnih do privatnih škola. Konstantno radila na sebi...
Tješi se Abend, normalno je to...Neki ljudi posvete puno godina života sebi i svom nauku i ja vjerujem da se uvijek isplati...Svako ulaganje u sebe, ali to zahtjeva i odricanje.
Što se ove druge tiče, o njoj neću govoriti jer je zbilja...zbilja.. :)
pa ona je samo upala u socijalistički perpetum mobile irelevantnih aktivnosti:)
od književnosti je jedino veća smijurija komparativna književnost.
ajmo govoriti ko normalni ljudi. reko sun da lažeš jer je long shot ideja da neko svrši socijalistički fakultet i nešto zno ča bi tržište vrednovalo. naravski da postoji puno niša di ćovik more biti nemoralno uspješan, poput uhljebskih pozicija, ali u pravilu te fakultet ničemu ne uči jer ljudi obično ne gredu na fakultet učiti nego ga svršiti. to je administrativna skalina, ka nemo veze sa znanjen. ako ne veruješ meni, pitoj kuma od petrova.
2014-04-16
uhljeb je un ki primo ploću iz proračuna.mativka wrote:Opet i ponovno, što znači uhljeb?aben wrote:
osin ako su uhljebi.
da se razumimo, imo uhljeba ki nominalno moru biti korisni, ko npr doktori i vatrogasci, ali puno je više štetnih ko ča su učitelji i birokrati. godišnje pocicaju 30 milijardi kun.
2014-04-16
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50