Denkverbot
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:da, to je parafraza poznate izreke;
danas se u književnosti pisci skrivaju iza nedorečenosti, ne bi li dobili na dubini. jo to vidin ko kukavičluk, i netalentiranost. u slikarstvu su impresionisti slikali slike bez početka i kraja, da bi danas to kulminiralo u prikaz bez početka, sredine i kraja.
makes sense, ali enivej, meni je prirodno i jaca aspiracija za nesudjelovanjem u svijetu..
Pa nije to neka razrađena teorija,ali to je uvijek bio moj dojam, valjda su zbog izolacije uvijek bili upućeni jedni na druge, prpeičavanje je bila najveća zabava, svi idu na jutarnju vezu da vide tko je stigao na škoj, doduše sad je teže jel ima puno veza:) uglavom žive u ograničenim resursima, pa je informacija uvijek bila bitna.)aben wrote:da su žene lukave mi je nekako logicno, ali da su otočani radoznali, kako to deriviraš?Maria wrote:žensko sam, pa sam lukava a i znam kako su boduli radooznali:)aben wrote:pa samo prekaljeni moru prepoznati true agenda, a za prekaliti se tribo vrimena:)Maria wrote:Htio je naglasiti da sam ja stara :) Hoće da protestiram pa kažem godine :)kic wrote:
kakav sad japanski odnos? a ne znam, ocjenu o nerazumljivosti stalno dobivam, nekako mi nije draga ali kako bih rekao, thats me, ako ljudi hoce laku razunljivost nek citaju bestsellere, oni su za razinu vecine..
jo bi reko da su kukavice, izolacionisti, škrtavci, pasivci, cudni, grezi i besćutni, al radoznali?
Maria- Posts : 519
2016-09-20
tako je i Kubrick odrezao zadnjih dio Odiseje pa je postao kultni film, mada je pocetak tj uvodni dio bolji ionak..
razmisli o preseljenju na otok, puštanju brade...i cigaretima...jebiga, ni zdravo ali se uklapa:(kic wrote:aben wrote:da, to je parafraza poznate izreke;
danas se u književnosti pisci skrivaju iza nedorečenosti, ne bi li dobili na dubini. jo to vidin ko kukavičluk, i netalentiranost. u slikarstvu su impresionisti slikali slike bez početka i kraja, da bi danas to kulminiralo u prikaz bez početka, sredine i kraja.
makes sense, ali enivej, meni je prirodno i jaca aspiracija za nesudjelovanjem u svijetu..
i jo se toliko jedva čekun isključiti, da se bojin da mi bog ne usliši želju na neočekivan nočin:)
2014-04-16
cuo sam da je Lastovo lijep, velik otok, dobra klima, malo ljudi.. prije bi tam nego na Island to je sigurno..
evo ni ne sićun se kako završi film, ali i filmovi često znaju sjebati stvor, potrošiš uru ipo vrimena, i dižeš se bez emocija.kic wrote:
tako je i Kubrick odrezao zadnjih dio Odiseje pa je postao kultni film, mada je pocetak tj uvodni dio bolji ionak..
jo nis fimofil, i možda grisin jer ne zun neku ključnu stvor, ali film funny games s tim rothom i mojom tihom patnjom naomi watts, predstavlja vrlodobar i napeti uradak koji na kraju ostavlja gorak okus zbog kraja, ko da je nestalo filma u kameri.
2014-04-16
a, točno, točno. veza je u moje mesto prestala prije nego sun se jo rodi, pa mi ni razvijen taj centar u mozgu,Maria wrote:Pa nije to neka razrađena teorija,ali to je uvijek bio moj dojam, valjda su zbog izolacije uvijek bili upućeni jedni na druge, prpeičavanje je bila najveća zabava, svi idu na jutarnju vezu da vide tko je stigao na škoj, doduše sad je teže jel ima puno veza:) uglavom žive u ograničenim resursima, pa je informacija uvijek bila bitna.)aben wrote:da su žene lukave mi je nekako logicno, ali da su otočani radoznali, kako to deriviraš?Maria wrote:žensko sam, pa sam lukava a i znam kako su boduli radooznali:)aben wrote:pa samo prekaljeni moru prepoznati true agenda, a za prekaliti se tribo vrimena:)Maria wrote:
Htio je naglasiti da sam ja stara :) Hoće da protestiram pa kažem godine :)
jo bi reko da su kukavice, izolacionisti, škrtavci, pasivci, cudni, grezi i besćutni, al radoznali?
kad smo ljubovali na njenin otoku, žena bi mi užala reći ' gremo na rivu'.
jo bi pito da zoč, a ona kako da zoč, pa dolazi veza:))
2014-04-16
tako mi svega, kad se iskrcoš na udaljeni otok s retkim i nesigurnim vezami, nakon preživljene početne panike zbog osjećaja bespomoćnosti, bilo ti se usporava, samo vrijeme usporava naosjećajogled, blaženo pomalo kicks in..kic wrote:
cuo sam da je Lastovo lijep, velik otok, dobra klima, malo ljudi.. prije bi tam nego na Island to je sigurno..
2014-04-16
Kic će se iskrcati kao Servantes s librima...i ako ima kakvog pagaja.)
)
)
2016-09-20
love mr servantes, hate dr smoje..
2014-04-16
nis, književnost i jo smo na vi :(
2014-04-16
Glavni protagonist, ujedno i pripovjedač Brda, bivši PR u izdavačkoj kući i Muzeju suvremene umjetnosti, napušta svoju građansku egzistenciju, promocije, otvorenja izložbi, pozivnice i govore da bi se uspeo na brdo koje dominira nekim jadranskim otokom i od tamo, iz napuštene vojne karaule, čitavo ljeto čuvao otok od požara. Ondje,u društvu psa i ostarjelog magarca, doživljava vrhunac svoga života...
http://www.goodreads.com/book/show/23572809-brdo
Pa Servantes je proizvod Smojinog uma, ne možeš voljet jednog mrzit drugog :)kic wrote:
jel citao tko onaj roman "Brdo"?
2016-09-20
to sun prečito, zvuči dobro...ali književnost..kic wrote:
Glavni protagonist, ujedno i pripovjedač Brda, bivši PR u izdavačkoj kući i Muzeju suvremene umjetnosti, napušta svoju građansku egzistenciju, promocije, otvorenja izložbi, pozivnice i govore da bi se uspeo na brdo koje dominira nekim jadranskim otokom i od tamo, iz napuštene vojne karaule, čitavo ljeto čuvao otok od požara. Ondje,u društvu psa i ostarjelog magarca, doživljava vrhunac svoga života...
http://www.goodreads.com/book/show/23572809-brdo
2014-04-16
mislin da si mene tila citirati,Maria wrote:Pa Servantes je proizvod Smojinog uma, ne možeš voljet jednog mrzit drugog :)kic wrote:
znoči, ako hitler stvori autocestee, niko ne more volit autoceste?
2014-04-16
očekivala sam ovakvu usporedbu...ali nije baš dobra.... Smoje je umjetnik i ono što je stvorio je izraz njegovog umjetničkog bića .i to je on...dok ceste može svatko gradit ..aben wrote:mislin da si mene tila citirati,Maria wrote:Pa Servantes je proizvod Smojinog uma, ne možeš voljet jednog mrzit drugog :)kic wrote:
znoči, ako hitler stvori autocestee, niko ne more volit autoceste?
Ars longa politika smrdi :)
2016-09-20
znoči, ako mile budak napiše zločin i kaznu, mi moromo otrti guicu u tin?
mislin, smoje je uze de od svita ki ga okružuje, i opiso ga. to ni njegov svit. njegov svit su njih nekoliko kriminalaca oko fife na matejuški i kroj. jo svaki pu ka projden tuder pljunen na tloh za njega i njegove partizane.
prečitoj
http://verbum.hr/knjige/spomenik-izdaji-2200/
mislin, smoje je uze de od svita ki ga okružuje, i opiso ga. to ni njegov svit. njegov svit su njih nekoliko kriminalaca oko fife na matejuški i kroj. jo svaki pu ka projden tuder pljunen na tloh za njega i njegove partizane.
prečitoj
http://verbum.hr/knjige/spomenik-izdaji-2200/
2014-04-16
psi laju, karavane prolaze..
Nego...di je Mate, ona nam sebe daje dozirano..na kapaljku ?:)
Nego...di je Mate, ona nam sebe daje dozirano..na kapaljku ?:)
2016-09-20
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50