Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
općenito pozdrovljun, ali je isto malo previše za moj pojam. čovik more biti otrovan ili bolno iskren i s puno manje beštimija.
2014-04-16
haha, kad nas bog izvede pred sud, i pito nas isčin smo se bavili, nojtočniji odgovor će biti - pizdarijama:)Glagol beštimati, tal. bestemmiare (psovati, kleti, proklinjati, grditi itd.) ima više inačica. Najčešće se čuje beštimat, pa bestimati (18. stoljeće, Perast), bestimat (Rab). Imamo i pseudojekavizam bjestimati (17. stoljeće, Dubrovnik), te (sa je u ja prema tal. biastemia) bjestemati, bjastimati, a prema tal. bestemmiare - beštemijati. Slično je i sa imenicom “psovka”: beštima, beštimja (Split), bestimja (Korčula, Sumartin), bestima (Rab, Lumbarda), bjaštema (17. stoljeće), bjastema (16. i 17. stoljeće), te izvedenicama beštemija, bestimija.
2014-04-16
kic wrote:
a ja stavljam pare da će nj odgovor bit: o kurvini sinovi xD
a, ako smo na sliku njegovu..:)
2014-04-16
Lijepo je čovjek sve objasnio u zadnjem dokumentarcu, a da je predvidio razvoj događaja, možeš vidjeti u linku koji je Marija postavila...kic wrote:
e da, Michael Moore..
Guest- Guest
Morala sam primjeniti način koji najbolje razumiješaben wrote:ma biži, mene je mativka aintelektualnon ucjenom natirala na 53 min trumplanda:(
Zapravo nije riječ o ucijeni već o tvojoj dobrovoljnosti. Nešto sam i naučila od tebe i onog gospodina, jel Smith (od silnih linkova mi se sve pomiješalo ali neke teze sam zapamtila):)
Guest- Guest
ne znam, ne valja se previše identificirati ni s jednom poznatom osobom, pa čak počinjem osjećati neko odvajanje od Miloa kako je popularan trenutno, ne sviđa mi se što se sam gure za glasnogovornika bijele kuće, mada mu je možda i to zezancija ajd..
ekonomija, to su ljudi, civilizacija too..
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50