Denkverbot
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
pa to je onaj iz sedandesetih, ali za dicu, ni to crtani ko ovi tvoji japanski:)
2014-04-16
pardon, šzdesete.
George Jetson's workweek is typical of his era: an hour a day, two days a week.[10] His boss is Cosmo Spacely, the bombastic owner of Spacely Space Sprockets. Spacely has a competitor, Mr. Cogswell, owner of the rival company Cogswell Cogs (sometimes known as Cogswell's Cosmic Cogs). Jetson commutes to work in an aerocar that resembles a flying saucer with a transparent bubble top. Daily life is leisurely, assisted by numerous labor-saving devices, which occasionally break down with humorous results. Despite this, everyone complains of exhausting hard labor and difficulties living with the remaining inconveniences.
George Jetson's workweek is typical of his era: an hour a day, two days a week.[10] His boss is Cosmo Spacely, the bombastic owner of Spacely Space Sprockets. Spacely has a competitor, Mr. Cogswell, owner of the rival company Cogswell Cogs (sometimes known as Cogswell's Cosmic Cogs). Jetson commutes to work in an aerocar that resembles a flying saucer with a transparent bubble top. Daily life is leisurely, assisted by numerous labor-saving devices, which occasionally break down with humorous results. Despite this, everyone complains of exhausting hard labor and difficulties living with the remaining inconveniences.
2014-04-16
A ti si Prečanin ? :P Neću ti reći koje misto zbog ovog pljucanja, to ti je kaznaaben wrote:jetsons je jedun crtani, antipod kremenku, futuristička vizija tehnološkog napretka.
marija, partizansko mesto? pa ti si iška! pljuc, pljuc
Maria- Posts : 519
2016-09-20
nis, i oni su partizani, pu, pu:)Maria wrote:A ti si Prečanin ? :P Neću ti reći koje misto zbog ovog pljucanja, to ti je kaznaaben wrote:jetsons je jedun crtani, antipod kremenku, futuristička vizija tehnološkog napretka.
ali, neka, drogo mi je da si naša. vuder su svi tuji, pod njemaškin utjecajen zanjih iljadu i više godin, ki more išnjima? ovo mi je sa istobun ko da sun trevi domoćega u njujorku:)
2014-04-16
nisam iskljuciv, volim i zapadnu animaciju, pa cak i najdjecije hit and run uratke ako ispadnu zabavni..
kako se to čito, kučkica?
kako je vaša, ka je rekla da je moja?
kako je vaša, ka je rekla da je moja?
2014-04-16
she's the best of both worlds amo reć, stavio sam ovog tvog danca u libertarijansku grupu na faceu, prvi koment je bio: zašto ovaj nema 50m pogleda?!
jesi čitao ovu:
https://mises.org/system/tdf/Its%20a%20Jetsons%20World%20Private%20Miracles%20and%20Public%20Crimes_2.pdf?file=1&type=document
dobro se ti snalaziš u " neprijateljskom okruženju " čak i držiš glavnu šedutu :)aben wrote:nis, i oni su partizani, pu, pu:)Maria wrote:A ti si Prečanin ? :P Neću ti reći koje misto zbog ovog pljucanja, to ti je kaznaaben wrote:jetsons je jedun crtani, antipod kremenku, futuristička vizija tehnološkog napretka.
ali, neka, drogo mi je da si naša. vuder su svi tuji, pod njemaškin utjecajen zanjih iljadu i više godin, ki more išnjima? ovo mi je sa istobun ko da sun trevi domoćega u njujorku:)
2016-09-20
a dosta je un poznat, ne zun kako nisu već naletili no nj..kic wrote:
she's the best of both worlds amo reć, stavio sam ovog tvog danca u libertarijansku grupu na faceu, prvi koment je bio: zašto ovaj nema 50m pogleda?!
2014-04-16
The message is a true one. Human nature and the structure of reality itself doesn’t change. Only the gizmos we use change, and this is the most glorious thing that can happen in the material world. We can become poorer or we can become richer. But the fundamental facts of how the world is built are immutable.kic wrote:
jesi čitao ovu:
https://mises.org/system/tdf/Its%20a%20Jetsons%20World%20Private%20Miracles%20and%20Public%20Crimes_2.pdf?file=1&type=document
nis, al oću, kupilo me s ovin citaton:)
2014-04-16
ča je šteduta?Maria wrote:dobro se ti snalaziš u " neprijateljskom okruženju " čak i držiš glavnu šedutu :)aben wrote:nis, i oni su partizani, pu, pu:)Maria wrote:A ti si Prečanin ? :P Neću ti reći koje misto zbog ovog pljucanja, to ti je kaznaaben wrote:jetsons je jedun crtani, antipod kremenku, futuristička vizija tehnološkog napretka.
čuješ, vuder nemo nikoga osin mene i kica, a kicu je poso biti vode:)
2014-04-16
šeduta je sjednica.) nisam gledala od početaka jel bilo koga pa su nestali, ili nisi nikoga privukao osim mene ?....iako je i mene Mate dozvala..al nećemo sad cjepidlačiti.)aben wrote:Maria wrote:aben wrote:Maria wrote:aben wrote:der nemo nikoga osin mene i kica, a kicu je poso biti vode:)
2016-09-20
zapravo sam ja počeo sve, onda došao aben, ma navrate svi tu i tam.. al bome je bilo dobrih tema ovdje..
ne želin ti krasti svitlo, je, ovo je tvoj šou, ali jesi vidi kako je marija napisala da je privločin?kic wrote:
zapravo sam ja počeo sve, onda došao aben, ma navrate svi tu i tam.. al bome je bilo dobrih tema ovdje..
2014-04-16
jedno je glagol a drugo imenica, stavi u rečenicu paš viti;kic wrote:
sorry baywatch, ali privući i privlačenje ja vidim malo različito..
2014-04-16
prvih pe godin iskona piso sun isključivo na seks podforumu,kic wrote:
ok pussymagnet
that shit sticks with ya:)
2014-04-16
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50