Denkverbot
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
jo samo imun puno vrimena:)mativka wrote:Ti si filozof :)aben wrote:pa jes,mativka wrote:Sreća, pa si ti čist :Daben wrote:
umjetnici su (često) sjebani, da nisu sjebani ne bi bili umjetnici.
moj život je pisma, mene bog voli ko da sun njegov rođeni. imun sriće ko sto ljudi zajeno. sve imun, a bez da sun zasluži. iz takove se sudbine ne rađa umjetnost.
Umjetnost je dar za bližnje tebi :)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Imam i poznanika i tamo...aben wrote:
imun prijatelja iz..valpova, (daruvara? shvati da smo mi uvika gljedali na zapad, ne na istok, mi vode zapravo nišće o vami ne znomo, osin par uopćenih stereotipa:( ) i govori un da su dalmatinci vami napeti samin time ča smo iz dalmacije. jo volin malo pritisnuti, pa išćen od njega objašnjenja, a un meni - to ti znoči da ako pojdeš gori, progovori i moreš si nojti ženu za manje od sedmice.
Imate more....to je uhhh, ja bih ratovala! :)
Ali, to je onako, zbilja , onako :)
Tko ti je poznanik tamo? :) (hehehe) :)
Ti sebi ne moreš pojti vamo, da bi si našo ženu, ti moreš...gdje hoćeš :)
Guest- Guest
pa, un je došo živiti u zadar, srbin jedun, prije 15 godin..mativka wrote:Imam i poznanika i tamo...aben wrote:
imun prijatelja iz..valpova, (daruvara? shvati da smo mi uvika gljedali na zapad, ne na istok, mi vode zapravo nišće o vami ne znomo, osin par uopćenih stereotipa:( ) i govori un da su dalmatinci vami napeti samin time ča smo iz dalmacije. jo volin malo pritisnuti, pa išćen od njega objašnjenja, a un meni - to ti znoči da ako pojdeš gori, progovori i moreš si nojti ženu za manje od sedmice.
Imate more....to je uhhh, ja bih ratovala! :)
Ali, to je onako, zbilja , onako :)
Tko ti je poznanik tamo? :) (hehehe) :)
Ti sebi ne moreš pojti vamo, da bi si našo ženu, ti moreš...gdje hoćeš :)
tac mi je prije 20 godin govori, sićun se ko da je bilo učer, kako je nojti dobru ženu/muža lutrija. jo mu nis verovo, i lamentiro sun o karakteristikama, pokazateljima, tehnikama koje upućuju o dobrin ili lošin izborima...
danas mislin da je bi u pravu, i to zbog vremenske komponente; ti moreš nojti kompatibilnu osobu, ali moroš išnjun poisti vriću soli da vidiš jel to uistinu tako. a unda je vrime već prošlo, i ča ako ti ni dobro? nomo nase.
nojti biloku ženu i živiti? nika. radije ko kic biti aseksualan i oženiti se is knjigami.
2014-04-16
nisam ja principijelno ovakav, ali mora doć iz dubine neke privlačnost što je vjerojatno kriv i destruktivan pristup, ali jebiga.. zapravo nekad zavidim običnim ljudima i njihovim vezama, ali rijetko..
kic wrote:
nisam ja principijelno ovakav, ali mora doć iz dubine neke privlačnost što je vjerojatno kriv i destruktivan pristup, ali jebiga.. zapravo nekad zavidim običnim ljudima i njihovim vezama, ali rijetko..
nikad ne zavidi ljudima na njihovin vezama,
jo ne razumin taj kult iskustva, ideja je da nas ožiljci činu živima. a jo mislin da nas ožiljci približavaju smrti. i silovanje je iskustvo, jebote.
a iskanje prvovoga/prove krez veze je katastrofalan poso. investicije su emocionalne, pa ako nemoš sriće, gubici golemi.
2014-04-16
ča to znoči?mativka wrote:Zelim reci, osjecaj trenutka....
malo sun slušo josipu lisac, i pušti sun jutub da mi sun vrti..došo je na nojbolji slavonski proizvod- majke, razum i bezumlje. pa sun se siti kako smo se čekali ujutro, i kad bi se skupili, svi čoporativno hodili u skulu. hodili smo u sedmi razred, i jedno jutro mi benki reče da imo doma hecegovačke škije. unda su cigareti bili teški za nabaviti, nešto smo dobivali preko garde, ali baš malo i teško.
bila je 1992 i baš su tih dana žestoko bubardali, i mi smo umisto u skulu pošli ko njega i pojačali "ne mogu se kontrolirati", i na četvrton katu se osićali sigurni:) a i svaki smo uzeli šaku apaurinov iz škabelina njegove nane, jer smo i mi cijenili osjećaj trenutka.
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
jo ne razumin taj kult iskustva, ideja je da nas ožiljci činu živima. a jo mislin da nas ožiljci približavaju smrti. i silovanje je iskustvo, jebote.
a iskanje prvovoga/prove krez veze je katastrofalan poso. investicije su emocionalne, pa ako nemoš sriće, gubici golemi.
to s iskustvom, svak se voli postavljati kao nekakvog ucitelja, ali ja nisam trazio lekcije.. ne trazim savrsenstvo, ali nekkad imam osjecaj i da mi se skine neka glumica koja mi se imalo ne svidja, da je ne bih mogao pogledati, ali ne iz gay razloga, ma ja sam na rubu ludila sta pisem ovo :))
neko će to siguro iskoristiti protiv tebe, ako ti ča znoči, razumin te. ali, jebiga, ča ćeš kad se samopouzdanje grodi na tin stvorima, kad si mlod.kic wrote:aben wrote:kic wrote:
to s iskustvom, svak se voli postavljati kao nekakvog ucitelja, ali ja nisam trazio lekcije.. ne trazim savrsenstvo, ali nekkad imam osjecaj i da mi se skine neka glumica koja mi se imalo ne svidja, da je ne bih mogao pogledati, ali ne iz gay razloga, ma ja sam na rubu ludila sta pisem ovo :))
2014-04-16
kic wrote:aben wrote:kic wrote:
Koji bi bio tvoj tip ženske , onako fizički? Neka glumica, pjevačica..Nedodirljivi muškarci su uvijek zanimljivi ženama:)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
ma nisu xD fizicki? ma oke, kao i svi, volim lijepo tijelo tj piletinu :^^ tako da nisam tu puno drukciji, mada izgleda da imam problem dirati nekoga i kad mi se svidja, well jebiga samsam si, kriv tu..
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50