Denkverbot
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
ja sam ponekad sretna da nemam zanimanje u kojem moram dirati ljude..doktor, frizer, maser...ali zato da radim u vrtiću ištipala bih svu djecu ..ono što voliš ćeš rado dirati, ostalo nema ni potribe.)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
napastovala bi djecicu, ts ts
kao sto ti negativnom definicijom znas sto volis, tako i ja znam, tako da tu nemam dvojbi, pitanje zas sam kukavica je malo i sire naravi, anksioznost se prelila na emocije jer ja opcenito ne volim nikog gnjaviti jer osjecam krivnju neku, trebao bi postat anketar da to izlijecim..
npr mislim da i tebi, unatoc tome sto volis klince, ne bi bilo lako ustipnuti prvo dijete, poslije kad bi se atmosfera uigrala bilo bi naravno oke..
Ma malkice stisnem , ne bih nikoga uštipnula, to ja kažem od dragosti:) Kad nećaku malo jače stisnem kaže nemojj tetoo i ne smim više.)
2016-09-20
aben wrote:pa, un je došo živiti u zadar, srbin jedun, prije 15 godin..mativka wrote:Imam i poznanika i tamo...aben wrote:
imun prijatelja iz..valpova, (daruvara? shvati da smo mi uvika gljedali na zapad, ne na istok, mi vode zapravo nišće o vami ne znomo, osin par uopćenih stereotipa:( ) i govori un da su dalmatinci vami napeti samin time ča smo iz dalmacije. jo volin malo pritisnuti, pa išćen od njega objašnjenja, a un meni - to ti znoči da ako pojdeš gori, progovori i moreš si nojti ženu za manje od sedmice.
Imate more....to je uhhh, ja bih ratovala! :)
Ali, to je onako, zbilja , onako :)
Tko ti je poznanik tamo? :) (hehehe) :)
Ti sebi ne moreš pojti vamo, da bi si našo ženu, ti moreš...gdje hoćeš :)
tac mi je prije 20 godin govori, sićun se ko da je bilo učer, kako je nojti dobru ženu/muža lutrija. jo mu nis verovo, i lamentiro sun o karakteristikama, pokazateljima, tehnikama koje upućuju o dobrin ili lošin izborima...
danas mislin da je bi u pravu, i to zbog vremenske komponente; ti moreš nojti kompatibilnu osobu, ali moroš išnjun poisti vriću soli da vidiš jel to uistinu tako. a unda je vrime već prošlo, i ča ako ti ni dobro? nomo nase.
nojti biloku ženu i živiti? nika. radije ko kic biti aseksualan i oženiti se is knjigami.
To je istina. U unutrašnjosti se može oženiti i onaj zadnji otočki momak , koji kad se iskrcao s broda , uhvatile ga godine a cure s njegovog otoka se davno poudavale :) Ima ih jedno 20-ak i na mom otoku, ne znaju siroti da bi se lako mogli oženit, ali ja mislim da im je tako bolje..na ribe pa u konobu na karte :)
2016-09-20
i ono ljubljenje pri pozdravu, šminke, puderi, masne kože, suhe kože, užas. dok sun još imo obzira, pretrpi bi. sa se samo odmaknen. fuck you.
2014-04-16
Maria wrote:aben wrote:pa, un je došo živiti u zadar, srbin jedun, prije 15 godin..mativka wrote:Imam i poznanika i tamo...aben wrote:
imun prijatelja iz..valpova, (daruvara? shvati da smo mi uvika gljedali na zapad, ne na istok, mi vode zapravo nišće o vami ne znomo, osin par uopćenih stereotipa:( ) i govori un da su dalmatinci vami napeti samin time ča smo iz dalmacije. jo volin malo pritisnuti, pa išćen od njega objašnjenja, a un meni - to ti znoči da ako pojdeš gori, progovori i moreš si nojti ženu za manje od sedmice.
Imate more....to je uhhh, ja bih ratovala! :)
Ali, to je onako, zbilja , onako :)
Tko ti je poznanik tamo? :) (hehehe) :)
Ti sebi ne moreš pojti vamo, da bi si našo ženu, ti moreš...gdje hoćeš :)
tac mi je prije 20 godin govori, sićun se ko da je bilo učer, kako je nojti dobru ženu/muža lutrija. jo mu nis verovo, i lamentiro sun o karakteristikama, pokazateljima, tehnikama koje upućuju o dobrin ili lošin izborima...
danas mislin da je bi u pravu, i to zbog vremenske komponente; ti moreš nojti kompatibilnu osobu, ali moroš išnjun poisti vriću soli da vidiš jel to uistinu tako. a unda je vrime već prošlo, i ča ako ti ni dobro? nomo nase.
nojti biloku ženu i živiti? nika. radije ko kic biti aseksualan i oženiti se is knjigami.
To je istina. U unutrašnjosti se može oženiti i onaj zadnji otočki momak , koji kad se iskrcao s broda , uhvatile ga godine a cure s njegovog otoka se davno poudavale :) Ima ih jedno 20-ak i na mom otoku, ne znaju siroti da bi se lako mogli oženit, ali ja mislim da im je tako bolje..na ribe pa u konobu na karte :)
pa, teško je znati unutarnju dinamiku obitelji, ali i meni se nekako čini da in je bolje somima, sudeći po onima oženjenima. jer, ti muški i žinske ko da vodu odvojeni životi. unatoč ne postojanju temeljnih konflikata, imoju nepreklapajuće dnevne aktivnosti. jedina zajednička točka in je izresla i pošla dalje, i oni su ostali na trampi, zaštita od grmljavine u zamjenu za čiste modunte.
2014-04-16
da, handshake, i kod susreta nakon preko deset godin, zagrljaj za vrime rukovanja, tj. udarac desnin ramenon o desno rame, a livon rukon po škini.kic wrote:
ruka po američki, i aj zdra'o
2014-04-16
najbolji su oni frendovi koji te pozdrave s psovkom, ma, ja kod nekih onak Sicilijanski i ne uzmem ništ jest, nek se uvrijede, al nek znaju da smo enemyz :D
A baš to...sav je nekako raštiman i izgubljen , u onom đemperu, izgleda kao pale sam na svijetu, samo mu mozak radi i još mu štetu čini...meni ga žao, kao da se bojim za njega:)mativka wrote:Al i za njega sam pomislila da mu je potrebna ženska ruka...Baš je poput nekog intelektualnog miša :)
Mišića:)
2016-09-20
najbolje se triput poljubitkic wrote:
najbolji su oni frendovi koji te pozdrave s psovkom, ma, ja kod nekih onak Sicilijanski i ne uzmem ništ jest, nek se uvrijede, al nek znaju da smo enemyz :D
2016-09-20
samo ti provociraj kuchkizze, zapravo, više pjevačica znam nego glumica, otkrivanje novih glasovnih dragulja mi je uvijek bila ljubav..
kicinjo, na ovomu se do i kapitaliziratiMaria wrote:A baš to...sav je nekako raštiman i izgubljen , u onom đemperu, izgleda kao pale sam na svijetu, samo mu mozak radi i još mu štetu čini...meni ga žao, kao da se bojim za njega:)mativka wrote:Al i za njega sam pomislila da mu je potrebna ženska ruka...Baš je poput nekog intelektualnog miša :)
Mišića:)
2014-04-16
ma Raos je super ovako kad ga gledaš kao neovisnog mislioca, ali mislim da ga nitko ne bi trpio u svojoj kući par dana.. nažalost..
a, raos? misli sun da se odnosi na tebe:)
2014-04-16
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50