Denkverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
ma ne treba ti bit žao, bitno da je bilo fora..
volim sve vrste karti, ima nešto privlačno meni od tarota do običnih, sad bih najradije proučio sve o belotu..
Hahahhaa, vjeruj, smijala sam se poput djeteta :)
To jednostavno treba igrati, i samo na takav način se stječu vještine :) Poput svega ostalog :) Osobno iskustvo, đaba ti čitanje, moraš igrati :)
To jednostavno treba igrati, i samo na takav način se stječu vještine :) Poput svega ostalog :) Osobno iskustvo, đaba ti čitanje, moraš igrati :)
Guest- Guest
Hahahhahaha, ja sam umirala od smijeha. Uopće nisam bila koncentrirana niti sam pazila :) Ja sam se samo smijala :) Baš lijepo :) Smotano, hahahhahhaha :))))
Guest- Guest
mativka wrote:Hahahhahaha, ja sam umirala od smijeha. Uopće nisam bila koncentrirana niti sam pazila :) Ja sam se samo smijala :) Baš lijepo :) Smotano, hahahhahhaha :))))
sadist detected
Ma to ja onako djetinje lijepo :)kic wrote:mativka wrote:Hahahhahaha, ja sam umirala od smijeha. Uopće nisam bila koncentrirana niti sam pazila :) Ja sam se samo smijala :) Baš lijepo :) Smotano, hahahhahhaha :))))
sadist detected
Guest- Guest
Znaš, svejedno bih voljela da su s nama bili Abend i Maria, to bi tek bila zezancija :)))
Guest- Guest
Da, baš tako :)kic wrote:
iako, i maria i abend su anonimci, al su naši anonimci xD
Al, svejedno bih se bezobrazno smijala :))))
Guest- Guest
ahahahhahaha, pa ja ću umrijeti od smijeha s tobom :) hahahhahhaha, hahhahaha....
Guest- Guest
U igri bez zvanja je recimo 82 :)
Al, Kic, bez obzira što je meni rejting pao, a tebi nije s nule porastao...bilo mi je jako veselo i drago :)
Al, Kic, bez obzira što je meni rejting pao, a tebi nije s nule porastao...bilo mi je jako veselo i drago :)
Guest- Guest
zar ne bi trebao biti neparan prijelaz onda?
aj sad spat kad si se nadrogirala srećom, ja ne gasim svijetlo noćas..
hahhaahahahah, pa je 81, al računam na tvoju računicu pa računam unaprijed :))))
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50