Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Znaš ti što?! :)kic wrote:
nezadovoljstvo sa svojim unutarnjim svijetom?
Kauč je moj i nećeš me navući nikakvim forama :D
znam ja zašto se držiš kauča tako čvrsto, ali abend se drži samo šanka :D
Pokušavala sam ga naći....al kad se nisam više sjetila..Čitala sam knjigu na moru. Sjećam se samo da me se jako dojmio :) (nisam imala net tada, već po 5-6 knjiga:))kic wrote:
kako je išao taj citat?
Al, kao što rekoh sve zaboravim...al znam točno da je od njega...
Guest- Guest
mativka wrote:Pokušavala sam ga naći....al kad se nisam više sjetila..Čitala sam knjigu na moru. Sjećam se samo da me se jako dojmio :) (nisam imala net tada, već po 5-6 knjiga:))kic wrote:
kako je išao taj citat?
Al, kao što rekoh sve zaboravim...al znam točno da je od njega...
ajd dobro..
kic wrote:
znam ja zašto se držiš kauča tako čvrsto, ali abend se drži samo šanka :D
Nije to razlog, već to što znam da bi vam bilo udobnije :D
Guest- Guest
A šta sada?! :)kic wrote:
ajd dobro..
Uvijek kažem da ne čitam jer niš ne zapamtim :)
Osim ovako neke poveznice :) Al ponovno da vidim, sjetila bih se :)
Guest- Guest
Koliko se brzo naljutim, toliko se brzo i odljutim :)kic wrote:
ti ne možeš biti zlopamtilo onda, ali zato nabrzinu se ljutiš lako..
Zlopamtilo mi je grozno, jer moja prvotna reakcija su čisti osjećaji, no poslije nadođe razum pa kaže: promisli i o drugoj strani :)
Guest- Guest
udebljat se, napokon upisati borilačku školu, i naučiti ovaj francuski nešto bolje više xD
kic wrote:
udebljat se, napokon upisati borilačku školu, i naučiti ovaj francuski nešto bolje više xD
Koji klinac će ti francuski? :)
Tako bezveze jezik!
Guest- Guest
Bila sam u Marseille-ju. Živciralo me ljubljenje...Oni tamo na dolasku i odlasku :) Samo se cmaću :)
Guest- Guest
ne znam gdje sam to čuo više, ali čovjek mora uzeti jedan "ekstravagantan" jezik, pošto njemački i engleski imam i mislim da su dovoljni za pokrivanje korisnoga, onda sam rekao, allons-y!
mativka wrote:Bila sam u Marseille-ju. Živciralo me ljubljenje...Oni tamo na dolasku i odlasku :) Samo se cmaću :)
to me malo posramilo kad sam čitao na art-of-manliness, kako propisno i najbolje napustiti druženje koje ti ne paše, pa onda veli nešto kao, pruži ruku srdačno, a ako si s Europljanima, onda domaćina u obraz cmokni..
america man !
Baratam s engleskim i njemačkim.kic wrote:
ne znam gdje sam to čuo više, ali čovjek mora uzeti jedan "ekstravagantan" jezik, pošto njemački i engleski imam i mislim da su dovoljni za pokrivanje korisnoga, onda sam rekao, allons-y!
Ali nemam želje za nekim drugim. Jedino zbog potrebe posla bih bilo koji, ali samo zbog svrhe :)
Guest- Guest
mativka wrote:Baratam s engleskim i njemačkim.kic wrote:
Ali nemam želje za nekim drugim. Jedino zbog potrebe posla bih bilo koji, ali samo zbog svrhe :)
u nesvrsi, i je svrha i užitak.. i patnja :^^
Ma ovo je bilo, kako tko dolazi tako redom pruža ruku i poljubac. Ekipa je bila ..khm,khm, doista raznovrsna :) Svih profila, od slikara do političara, ali nisi imao pojma tko je tko :)kic wrote:
to me malo posramilo kad sam čitao na art-of-manliness, kako propisno i najbolje napustiti druženje koje ti ne paše, pa onda veli nešto kao, pruži ruku srdačno, a ako si s Europljanima, onda domaćina u obraz cmokni..
america man !
Guest- Guest
mativka wrote:Ma ovo je bilo, kako tko dolazi tako redom pruža ruku i poljubac. Ekipa je bila ..khm,khm, doista raznovrsna :) Svih profila, od slikara do političara, ali nisi imao pojma tko je tko :)kic wrote:
america man !
ne dam ja svoje usne svakom = instant respect od mene..
U tom osjećaju slušam klasičnu glazbu:)kic wrote:
u nesvrsi, i je svrha i užitak.. i patnja :^^
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50