Denkverbot
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
jao pa nije te pozvao na druženje /žena ne smeta, dapače*/:)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
A, šta ja znam valjda je napravio neku svoju računicu :)Maria wrote:jao pa nije te pozvao na druženje /žena ne smeta, dapače*/:)
Još ako bih ja povela svoju pratnju, ejjjj, znaš li koliko bi to koštalo :D
Guest- Guest
Al ti bi donila valjda proizvode svoga kraja kobasice, šunke, čvarke ...u bodulima nema ništa sve trebaš donijet:)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
To je njima gay :)Maria wrote:Al ti bi donila valjda proizvode svoga kraja kobasice, šunke, čvarke ...u bodulima nema ništa sve trebaš donijet:)
Guest- Guest
Onako, zbilja barem danas, pomisliš...zamaramo se s pizdarijama...u svakodnevnom životu...
Guest- Guest
mativka wrote:Onako, zbilja barem danas, pomisliš...zamaramo se s pizdarijama...u svakodnevnom životu...
like what ?
Nezadovoljstvom....s ovim ili onim...kic wrote:mativka wrote:Onako, zbilja barem danas, pomisliš...zamaramo se s pizdarijama...u svakodnevnom životu...
like what ?
Guest- Guest
nezadovoljstvo svijetom može biti poticajno, bol i osjećaj tuposti emitira nemirnu, istraživačku energiju, koja nas gura naprijed, čak i kad smo down..
Jednom sam samo to napravila i rekla: nema šanse više :)kic wrote:
jedna noć ne spavanja pa na posao nije nikog ubila, die before you die malivka..
Toliko sam se osjećala neodgovornom, loše...Sama bih sebi dala otkaz :)
Čovjek kada je organiziran sve stigne :)
Kic, nekako je po redu da ja prije tebe riknem :)
Guest- Guest
Nije to nezadovoljstvo svijetom jer postoje obrasci ponašanja i uspješnosti, već nezadovoljstvo s svojim unutarnjim svijetom :)kic wrote:
nezadovoljstvo svijetom može biti poticajno, bol i osjećaj tuposti emitira nemirnu, istraživačku energiju, koja nas gura naprijed, čak i kad smo down..
Guest- Guest
mativka wrote:Jednom sam samo to napravila i rekla: nema šanse više :)kic wrote:
jedna noć ne spavanja pa na posao nije nikog ubila, die before you die malivka..
Toliko sam se osjećala neodgovornom, loše...Sama bih sebi dala otkaz :)
Čovjek kada je organiziran sve stigne :)
Kic, nekako je po redu da ja prije tebe riknem :)
ima knjiga neke japanke, kako organizirati kuću i život, neki bestseller, počeo sam listati ali malo mi se zgadio japan zbog nje..
jer si starija ?
mativka wrote:Nije to nezadovoljstvo svijetom jer postoje obrasci ponašanja i uspješnosti, već nezadovoljstvo s svojim unutarnjim svijetom :)kic wrote:
nezadovoljstvo sa svojim unutarnjim svijetom?
Pa da :)kic wrote:
ima knjiga neke japanke, kako organizirati kuću i život, neki bestseller, počeo sam listati ali malo mi se zgadio japan zbog nje..
jer si starija ?
Red je da ja prije tebe :)
Čitala sam davno neku knjigu, isto je bila hit knjiga...radnja se odvijala u Japanu. Od cijele knjige mene se dojmio Tagorin citat o sjenama :)
Guest- Guest
Znaš ti što?! :)kic wrote:
nezadovoljstvo sa svojim unutarnjim svijetom?
Kauč je moj i nećeš me navući nikakvim forama :D
Guest- Guest
Nedavno sam čitala knjigu pokojne Jadranke Stojaković. Kupila ju u humanitarne svrhu..Njoj je Japan bio divotan...
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50