Denkverbot
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
Nikada ne bih voljela živjeti u Americi. Niti me ikada privlačila po ničemu..
Guest- Guest
Što je Amerika lijepog dala za buduće naraštaje? Koje su njihove vrijednosti osim konzumerizma?
U svemu se vidi razlika Europe i drugih kontinenata od Amerike. Ono što je bilo lijepo i dobro, danas je uništeno...
U svemu se vidi razlika Europe i drugih kontinenata od Amerike. Ono što je bilo lijepo i dobro, danas je uništeno...
Guest- Guest
zemlja nasilja..nasilna u međunarodnoj politici, nasilna prema svojim građanima,, samoproglašena vrhunska demokracija, gdje građani čak direktno ne glasaju nego preko elektora.)mativka wrote:Što je Amerika lijepog dala za buduće naraštaje? Koje su njihove vrijednosti osim konzumerizma?
Maria- Posts : 519
2016-09-20
No country likes being pushed around. Possessing overwhelming power has its advantages, but only a near-saintly degree of self-restraint can save that power from attracting resentment. For the United States, such self-restraint hasn’t been part of the program, and now, reasonably or not, the world is full of resentment. As the need for U.S. currency declines, the resentful will find dumping the dollar entirely agreeable, a satisfying exercise in passive aggression.
privukao me ovaj chat zanimljiva imena, a ja uvik čitam od kraja pa sam otišla 3-4 stranice unaprid ali nikako da uhvatim o čemu ti i aben ..:)mativka wrote:Tako je, Mare! :)
(drago mi je što si došla ovdje izraziti svoj glas) :)
2016-09-20
Ne vrijedi ti pokušavati :)Maria wrote:privukao me ovaj chat zanimljiva imena, a ja uvik čitam od kraja pa sam otišla 3-4 stranice unaprid ali nikako da uhvatim o čemu ti i aben ..:)mativka wrote:Tako je, Mare! :)
Mi svako po svom :)
Ali slažemo se svi :) I to je najbitnije :)
Guest- Guest
Maria wrote:privukao me ovaj chat zanimljiva imena, a ja uvik čitam od kraja pa sam otišla 3-4 stranice unaprid ali nikako da uhvatim o čemu ti i aben ..:)mativka wrote:Tako je, Mare! :)
ovo je 4. nastavak teme, hrpa materijala i komentiranja toga usputno, al i nevezana chata, najbolja tema na forumu..
A vidim ,bit će nešto i od Abenda. Čak je i njegova vjera imala svoga kandidata :) (za predsjednika na ovim izborima)
Guest- Guest
Nađe se tu od svega jako dobrih misli...hmmm...da, da :)kic wrote:
ovo je 4. nastavak teme, hrpa materijala i komentiranja toga usputno, al i nevezana chata, najbolja tema na forumu..
Guest- Guest
Malo ću to popratiti i taj mi dijalekt nije stran :)kic wrote:Maria wrote:privukao me ovaj chat zanimljiva imena, a ja uvik čitam od kraja pa sam otišla 3-4 stranice unaprid ali nikako da uhvatim o čemu ti i aben ..:)mativka wrote:Tako je, Mare! :)
2016-09-20
ja za tvojom suknjicom :)mativka wrote:Tako je, Mare! :)
2016-09-20
Maria wrote:Malo ću to popratiti i taj mi dijalekt nije stran :)kic wrote:Maria wrote:privukao me ovaj chat zanimljiva imena, a ja uvik čitam od kraja pa sam otišla 3-4 stranice unaprid ali nikako da uhvatim o čemu ti i aben ..:)mativka wrote:Tako je, Mare! :)
wir beide können immer auch anders rumquatschen-
Možda konačno, dogodi se to, da i Abenda netko razumi :DMaria wrote:
Malo ću to popratiti i taj mi dijalekt nije stran :)
(ja ga pola čujem - pola ne) :)
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50