Denkverbot
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
Sve je u životu relativno :)aben wrote:
ča imo veze da je njima gore, ako ti je atmosfera toksična?
ne zun, jo bi se na tvome mestu udo, i posto domaćica. white piket fence and such.
Udati se, biti domaćica, rađati, skrbiti o članovima obitelji je najljepši posao žene. Dakako, ako nađe muža koji će to razumjeti :) (pa poslije zajedno partijati, u slobodno vrijeme):) Zakon akcije i reakcije, čista fizika :)
Guest- Guest
ako je sve relativno, unda je i rečenica da je sve relativno relativna, a time i neistinita.- wrote:Sve je u životu relativno :)aben wrote:
ča imo veze da je njima gore, ako ti je atmosfera toksična?
ne zun, jo bi se na tvome mestu udo, i posto domaćica. white piket fence and such.
Udati se, biti domaćica, rađati, skrbiti o članovima obitelji je najljepši posao žene. Dakako, ako nađe muža koji će to razumjeti :) (pa poslije zajedno partijati, u slobodno vrijeme):) Zakon akcije i reakcije, čista fizika :)
a ča se tote imo za razumiti?
2014-04-16
Postoji li išta istinito osim činjenice da ćemo svi umrijeti?aben wrote:
ako je sve relativno, unda je i rečenica da je sve relativno relativna, a time i neistinita.
Put je taj koji nas razlikuje.....
Guest- Guest
pa postoji:)- wrote:Postoji li išta istinito osim činjenice da ćemo svi umrijeti?aben wrote:
ako je sve relativno, unda je i rečenica da je sve relativno relativna, a time i neistinita.
Put je taj koji nas razlikuje.....
ali ta je činjenica nojvažnija. baš zoto bi tribalo dovati otkaz za te pizdarije.
2014-04-16
Pa koja? :)
Ja nisam odavde :)
Navikla sam ja, biti outsider...zato sam i onu temu postavila kada sam išla tamo gdje jesam. Na mene svi gledaju kao prijetnju...gdje god se pojavim-ja sam konkurencija...
Navikla sam ja, biti outsider...zato sam i onu temu postavila kada sam išla tamo gdje jesam. Na mene svi gledaju kao prijetnju...gdje god se pojavim-ja sam konkurencija...
Guest- Guest
pa, recimo, činjenica je da se neki suočavaju s bulingom na poslu pa će umriti ranije?- wrote:Pa koja? :)
a, čovik se vjerojatno more naviknuti i na život u logoru i li u slavoniji, al to ni dobar izgovor.
2014-04-16
Ali, nema veze :)
Uvijek, nema veze :)
Ide moja himna za laku noć:) (hvala ti Abende, ti si baš svijetla točka u ovim danima punim magle:)) A sada moja himna s kojom sam već svima dosadila :)) :
Uvijek, nema veze :)
Ide moja himna za laku noć:) (hvala ti Abende, ti si baš svijetla točka u ovim danima punim magle:)) A sada moja himna s kojom sam već svima dosadila :)) :
Guest- Guest
2014-04-16
bolje nojdi neku drugu himnu, ova je malo neozbiljna, niko ni šampijon ako o tome moro pivati, ova kate peri je učinila pismu za svoje glasovnie mogućnosti, umisto da svojin sposobnostima učini pismu.
a tekst je još i gori, ko neki selfhelp mumbo jumbo.
jo ti predlažen ovu, pisma ježi kožu, a sadrži i bolju životnu poruku od jo sun šampijon, so what
a tekst je još i gori, ko neki selfhelp mumbo jumbo.
jo ti predlažen ovu, pisma ježi kožu, a sadrži i bolju životnu poruku od jo sun šampijon, so what
2014-04-16
Pogledala sam sinoc dokumentarac Michael Moore in Trumpland. Voljela bih cuti vase misljenje buduci da su danas izbori za predsjednika...
Guest- Guest
Smatram da predsjednik jedne drzave prije svega treba biti iskusni politicar...
Guest- Guest
Uči se godinama, a nikada ne nauči. Jedino što se dogodi je gubitak nevinosti....kic wrote:nevine ruke, su za ucenje,
kroz vlastite muke..
Guest- Guest
A, joj, zbilja što se toga tiče ne znam što bih mislila. Ono za kosu prije što sam napisala je rečeno kao kroz smijeh i trebalo je izgledati kao šala (mada sam ja ostala zatečena samim izgovorenim), a danas vrhunac (opet ista osoba), nakon što sam ja rekla da mi nije hladno, kaže ona onako: jes ti uspaljenica?! (i zagrize se za jezik nakon što je izgovorila i vidim da joj je bilo neugodno)...Ja se samo nasmijem onako zbunjeno...i pomislim: jesu ovoj sve na broju?!aben wrote:
pa, recimo, činjenica je da se neki suočavaju s bulingom na poslu pa će umriti ranije?
Guest- Guest
Ova me razveseli, onako dobijem pozitivnu snagu :) Volim te dječje pjesmuljke :) Djeluje mi neiskvareno i dijete bi reklo da je najbolje, najljepše, pa što i ne i da je šampion:) Čim ti nešto preispituješ, ubacuješ previše filozofskih elemenata više to nije onako spontano :Daben wrote:bolje nojdi neku drugu himnu, ova je malo neozbiljna,
Ja sam šampion :D
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50