Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Bokte, al vas je oplelo...cijelo vrijeme zadnjih godina je ovdje i na bivšem forum trollfest i sad je odjednom kao počelo nekom smetati...A nes ti ozbiljnih rasprava ovdje, u biti najbolji dio i je zajebancija...po meni onaj tko ovo smrtno ozbiljno doživljava, a ono...get a life...
darth_vader-
2014-04-17
Amen.jasambrend wrote:...po meni onaj tko ovo smrtno ozbiljno doživljava, a ono...get a life...
Guest- Guest
da si čovik, reka bih da si pizda od čovika.fridrih_niche wrote:Sve 5, to je tvoj stav o meni i to je to...
Nisan andjel, nikad to nisam ni tvrdija, dapače...
Moji stavovi na ovom forumu su uglavnom zajebancija, jer smatran da nema smisla pisat ozbiljno...
Zbog koga?
Jedino Amper i piše normalno odi, Tominjo i to je to...
Pa s kim s vaše strane mogu normalno diskutirat?
Pogle ove Mamiceve vojnike, Zeku i Svetinu, pa sta je to sinjske ti Gospe?
Ti se uglavnom sprdas i to i sam znaš...
Demu ne mogu uzet ozbiljno...
Jedino Tominjo s vaše strane...
S njim bi volija i sist i popit koju jer se vidi daje covik...
Btw. ne mrzin ja Dinamo, nego Mamica i ono sta vam je učinija od kluba...
Pa ja san Fakina, koji mi je super prijatelj, ugostija ka brata kad mi je dosa u Du...
Tako cu i Meštra kad dodje...
A oni su boysi, pa se slažem s njima bolje nego sa mojim hajdukovcima...
Ako je neko covik, tako cu ga i tretirat, a za druge me zaboli...
I odma da napomenem: moji stavovi o Modriću, Kranjčaru i Messiju su jedini koji su bili iskreni, sve napisano u vezi njih je moj iskren stav...
Reci mi da san lud, glup ili sta god oces, al to je moj stav...
Jer drugačije gledan na balun od većine danas, trka mi nije sve, nego potez umjetnika...
A debeli Kranjča je Umjetnik...
;)
ovako sve stane samo u jednu riječ: pizda.
sitting_bull-
2015-09-28
Najgore od svega je to što bi neki pojedinci ozbiljno raspravljali kad njima to paše, a okrenu raspravu na zajebanciju kad njima to ne paše, kad im ne paše tema o kojoj se priča. Ako napišu glupost, ti ga demantiraš, onda ide zajebancija, jeli...jasambrend wrote:Bokte, al vas je oplelo...cijelo vrijeme zadnjih godina je ovdje i na bivšem forum trollfest i sad je odjednom kao počelo nekom smetati...A nes ti ozbiljnih rasprava ovdje, u biti najbolji dio i je zajebancija...po meni onaj tko ovo smrtno ozbiljno doživljava, a ono...get a life...
Odavno je jasno da ovaj forum nije mjesto neke ozbiljne rasprave, iako ću ja tu i tamo kad me volja i kad naletim rado demantirati neku glupost. No ne uvijek i ne svakome jer nema smisla...
Guest- Guest
Vidija san te Svetina kako pišeš na Vipu na temi o predsjednici...sitting_bull wrote:da si čovik, reka bih da si pizda od čovika.fridrih_niche wrote:Sve 5, to je tvoj stav o meni i to je to...
Nisan andjel, nikad to nisam ni tvrdija, dapače...
Moji stavovi na ovom forumu su uglavnom zajebancija, jer smatran da nema smisla pisat ozbiljno...
Zbog koga?
Jedino Amper i piše normalno odi, Tominjo i to je to...
Pa s kim s vaše strane mogu normalno diskutirat?
Pogle ove Mamiceve vojnike, Zeku i Svetinu, pa sta je to sinjske ti Gospe?
Ti se uglavnom sprdas i to i sam znaš...
Demu ne mogu uzet ozbiljno...
Jedino Tominjo s vaše strane...
S njim bi volija i sist i popit koju jer se vidi daje covik...
Btw. ne mrzin ja Dinamo, nego Mamica i ono sta vam je učinija od kluba...
Pa ja san Fakina, koji mi je super prijatelj, ugostija ka brata kad mi je dosa u Du...
Tako cu i Meštra kad dodje...
A oni su boysi, pa se slažem s njima bolje nego sa mojim hajdukovcima...
Ako je neko covik, tako cu ga i tretirat, a za druge me zaboli...
I odma da napomenem: moji stavovi o Modriću, Kranjčaru i Messiju su jedini koji su bili iskreni, sve napisano u vezi njih je moj iskren stav...
Reci mi da san lud, glup ili sta god oces, al to je moj stav...
Jer drugačije gledan na balun od većine danas, trka mi nije sve, nego potez umjetnika...
A debeli Kranjča je Umjetnik...
;)
ovako sve stane samo u jednu riječ: pizda.
Uzimaš joj za zlo druženje s Mamicem...
Kao da je on neki kriminalac i kako ona laže o druženju s kriminalcem...
Osciliramo malo u stavovima?
Pizdo...
;)
Guest- Guest
Jel to opet Svetina u sukobu sam s sobom?fridrih_niche wrote:
Vidija san te Svetina kako pišeš na Vipu na temi o predsjednici...
Uzimaš joj za zlo druženje s Mamicem...
Kao da je on neki kriminalac i kako ona laže o druženju s kriminalcem...
Osciliramo malo u stavovima?
Pizdo...
;)
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/liga-prvaka/video-pragmaticni-ivajlo-petev-otkrio-recept-za-senzaciju-u-sevilli-i-prvi-bod-u-ligi-prvaka-realno-jedino-tako-mozemo-s-njima/5209095/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
čujem da je joško nekaj kenjao da ćemo opet igrati bunker. moćni jeličić, mlatač tuđim kurcem
2015-08-19
Srića šta više ne gledam tu emisiju,pogledam sažetke na internetu...kuracodigraca wrote:čujem da je joško nekaj kenjao da ćemo opet igrati bunker. moćni jeličić, mlatač tuđim kurcem
Guest- Guest
bez obzira na sve naše probleme i promašaje, a kak bi to trebali igrati. pa tak smo i arsenal dobili a ovu zadnju sa sevillom smo dobro stajali ali jebi ga izgubili smo jer smo prošle godine bili jači
2015-08-19
Ko je taj Slovenac za kojeg navodno Kopenhagen traži 4 milje, a Dinamo bi kao dao 2? Nikad čuo, što je stvarno tako dobar? I spominju Greena iz Bayerna na posudbu, stopera? Ja jedino znam za onog Amera u Bayernu, zove se Green, ali je napadač. I on je toliko dobar da sumnjam kako bi došao u HNL na posudbu.
Guest- Guest
dinamo ne može gore od ovoga kako igra,dok će rijeka upasti u krizu rezultata...kad upadne barca i real mora i rijeka
muckodjubre wrote:dinamo ne može gore od ovoga kako igra,dok će rijeka upasti u krizu rezultata...kad upadne barca i real mora i rijeka
Dinamu je bitno da se razlika ne poveća do zimske stanke i prijelaznog roka.
Guest- Guest
mislim da je to neka izmišljotina, bar se nadamTommy Ramone wrote:Ko je taj Slovenac za kojeg navodno Kopenhagen traži 4 milje, a Dinamo bi kao dao 2? Nikad čuo, što je stvarno tako dobar? I spominju Greena iz Bayerna na posudbu, stopera? Ja jedino znam za onog Amera u Bayernu, zove se Green, ali je napadač. I on je toliko dobar da sumnjam kako bi došao u HNL na posudbu.
2015-08-19
sutra pobjeda u sevilli i otvoren nam je put do drugog mjesta u grupi. moćni dinamo
2015-08-19
Iskreno, osvojit ćete samo 1 bod u LP...
Protiv Lyona doma i to je to...
;)
Protiv Lyona doma i to je to...
;)
Guest- Guest
samo 1 bod, pa to bi bila još mila majka.
da imamo prošlogodišnji kadar i normalnog trenera odpočetka možda bi osvojili koju mrvicu. inače smo dobili strašnu skupinu, najjaču dosada
da imamo prošlogodišnji kadar i normalnog trenera odpočetka možda bi osvojili koju mrvicu. inače smo dobili strašnu skupinu, najjaču dosada
2015-08-19
Gadna grupa sigurno...
Sevilla i Juve su drugi planet, a i ovaj raspali Lyon je prejak...
Al možete protiv njih doma...
;)
Sevilla i Juve su drugi planet, a i ovaj raspali Lyon je prejak...
Al možete protiv njih doma...
;)
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50