Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Retard ti jebo sve žensko u familiji, da i one osjete kaj je kurac.
Zeko-
2015-08-26
Dovedi ženski dio familije, možda se digne ak' nisu sve baš tak' veliki gabori.
Zeko-
2015-08-26
ovo prvo: više nisam ziher jel to stvar da ga neće ili kvalitete a čovjek mi je super drag. ovo drugo: pa jebemu mater, zašto to nije bilo svih ovih godina. jebo ih glava. sad su na cibaliji skandirali mamiću cigane i slično i nikom to na zapadu nije smetalo. a nije jer se navijalo za dinamo. samo se jedan mamićevac derao bojsima da su budale. znači vratili smo se tamo u 2009. kad to nije nikom smetalo ali samo da se druka za dinamo.Tommy Ramone wrote: Nevjerojatno je kako Henriqueza neće gol. Lijepo je bilo vidjet na kraju kad je cijela ekipa stala pred Boyse i zahvalila im na navijanju.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
znam da nam treba pojačanja ali sad u toj jebenoj sevilli dajte, kak su svojedobno sportske napisale 2004. prije hrvatska francuska na ep-u, umrite muški. ili kak bi rekao hans landa dajte da vidim la musicu, ono da se igra, gine za ovaj jebeni modri dres a ne da padnu ko zadnje pičke.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jasambrend wrote:Daj gasi tu smiješnu temu...ne može internet više izdržati toliku količinu laži...
Guest- Guest
Tipična razina jednog mamićevog isprdka. A bar je pokaza svoje lice...Zeko wrote:Dovedi ženski dio familije, možda se digne ak' nisu sve baš tak' veliki gabori.
Guest- Guest
Gol Čorića čini štetu njemu samome ... sad dečko misli da je sve u redu ... dao je gol! Tko će mu sada objasniti da nije ništa odigrao, a pogotovo ne na razini glavnog igrača?Tommy Ramone wrote:Dobar je Inter.bio danas, čak je Dinamo imao i sreće. Nevjerojatno je kako Henriqueza neće gol. Lijepo je bilo vidjet na kraju kad je cijela ekipa stala pred Boyse i zahvalila im na navijanju.
sat2-
2015-09-28
Granada sinoć je primjer kako bi Dinamo trebao igrati u Sevilli. Samo ... i to treba znati ... uigrani blok, a ne trčati kao muhe bez glave, a svaka oduzeta lopta treba znati svoj put prema naprijed ...kuracodigraca wrote:znam da nam treba pojačanja ali sad u toj jebenoj sevilli dajte, kak su svojedobno sportske napisale 2004. prije hrvatska francuska na ep-u, umrite muški. ili kak bi rekao hans landa dajte da vidim la musicu, ono da se igra, gine za ovaj jebeni modri dres a ne da padnu ko zadnje pičke.
sat2-
2015-09-28
Je, al' na tvoju i ničeovu se razinu ipak nemoguće spustiti, pička vam materina retardirana obojici. Glupi tovarski idioti.amper1950 wrote:Tipična razina jednog mamićevog isprdka. A bar je pokaza svoje lice...Zeko wrote:Dovedi ženski dio familije, možda se digne ak' nisu sve baš tak' veliki gabori.
Zeko-
2015-08-26
Idiote bolesni, pedofilski, pokušaj nekog zamoliti da ti pojasni šta si napisa. Za takve kao ti je doživotna samica u lancima, jer nikakav doktor takvim pedofilskim bolesnicima ne može pomoči...Zeko wrote:
Je, al' na tvoju i ničeovu se razinu ipak nemoguće spustiti, pička vam materina retardirana obojici. Glupi tovarski idioti.
Guest- Guest
Što će Čorić dobiti za nagradu, jeli znaš?sat2 wrote:
Gol Čorića čini štetu njemu samome ... sad dečko misli da je sve u redu ... dao je gol! Tko će mu sada objasniti da nije ništa odigrao, a pogotovo ne na razini glavnog igrača?
Guest- Guest
Ampere, zar zaista registriraš ikakve uvrede od strane ovakve notorne lazovcine?
Ko mu jebe mater plaćeničku...
Ionako ce uskoro, kad mu gazda završi u zatvoru, otić na duži poslovni put...
;)
Ko mu jebe mater plaćeničku...
Ionako ce uskoro, kad mu gazda završi u zatvoru, otić na duži poslovni put...
;)
Last edited by fridrih_niche on 30/10/2016, 12:17; edited 1 time in total (Reason for editing : Vjj)
Guest- Guest
Jebo ti pas mater balavu, ničeovo govnoamper1950 wrote:Idiote bolesni, pedofilski, pokušaj nekog zamoliti da ti pojasni šta si napisa. Za takve kao ti je doživotna samica u lancima, jer nikakav doktor takvim pedofilskim bolesnicima ne može pomoči...Zeko wrote:
Je, al' na tvoju i ničeovu se razinu ipak nemoguće spustiti, pička vam materina retardirana obojici. Glupi tovarski idioti.
Zeko-
2015-08-26
Znam o kakvom izmetu se radi, ali postoji neka granica, bar bi trebala postojati i za psihičke bolesnike. Manijak pedofilski, u samicu s njim.fridrih_niche wrote:Ampere, zar zaista registriraš ikakve uvrede od strane ovakve notorne lazovcine?
Ovakva sranja su za prijaviti jer takvi ne zaslužuju biti na slobodi...
Guest- Guest
Majmune retardirani, pička ti materina pokvarena, prijavi me nićeu, govno ničeovo. Cijelo vrijeme tu pišeš izmišljotine, provociraš i onda kad ti se odgovori na jedini mogući način kako zaslužuješ, onda se nađeš uvrijeđen. Mrš govno retardirano tovarsko balavo.
Zeko-
2015-08-26
S tobom sigurno ne, prevelika si mizerija i preveliki izmet.
Zeko-
2015-08-26
Posvađan je on sam s sobom... Toliko izmišljanja i laži,senilni smrdljivi mamićev isprdak, a eto od nedavno imamo priliku znati da ima i pedofilske sklonosti. Kakav bolesnik, prije mi bija gušt odgovorati i lipiti da se vidi kakav je jadnik (primjerice kad se pogubi gdje je kad bija i slično) a sad mi se gadi išta odgovarati takvom psihičkom bolesniku...fridrih_niche wrote:S kin se ti svadjas, stara budalo?
:D
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50