američki izbori
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
stavljam kuću na
Re: američki izbori
da je u 20tima,ebo bi je..AlfaOmega wrote:Eno ga, opet voli Killari. Zna sam.bogomdani wrote:Kmeee,Kmeee,Kmeeee....AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
Guest- Guest
Ma ebo bi ti nju i ovakbogomdani wrote:da je u 20tima,ebo bi je..AlfaOmega wrote:Eno ga, opet voli Killari. Zna sam.bogomdani wrote:Kmeee,Kmeee,Kmeeee....AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
cccc..... ne projiciraj na mene svoje skrivene zeljice..AlfaOmega wrote:Ma ebo bi ti nju i ovakbogomdani wrote:da je u 20tima,ebo bi je..AlfaOmega wrote:Eno ga, opet voli Killari. Zna sam.bogomdani wrote:Kmeee,Kmeee,Kmeeee....AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
Guest- Guest
pa nema apsolutnu vlast kao kralj ali moze uticati na ponestocrvenkasti wrote:Oko čega vi to gubite vrijeme i energiju: sve će biti isto, bez obzira tko pobijedi.
Ne vlada predsjednik niti ga se što pita.
2014-04-14
zajebana je situacija na floridi, ako izgubi trump floridu, teško teško može dobiti izbore. Tamo mobilizirani hispanci , izlaze u rekordnom broju, glasuju za killary
Guest- Guest
dva brata wrote:zajebana je situacija na floridi, ako izgubi trump floridu, teško teško može dobiti izbore. Tamo mobilizirani hispanci , izlaze u rekordnom broju, glasuju za killary
hispanci nisu bijelci za mene..
dva brata wrote:zajebana je situacija na floridi, ako izgubi trump floridu, teško teško može dobiti izbore. Tamo mobilizirani hispanci , izlaze u rekordnom broju, glasuju za killary
ako izgubi floridu (29 elektorskih glasova) nema nikakvih šansi. Ako je dobije, šanse su mu i dalje slabe. Kako rekoh, treba mu bar jedna plava država (demokratska). Odnosno ona koja po anketama naginje demokratima. Najbliže je u New Hampshireu i Coloradu, ali ne dovoljno blizu, bojim se. A ako izgubi makar i jednu državu gdje su ankete u prosjeku unutar 1% ovamo ili onamo nema šansi.
to je kulturološka podjela.. ima i bijelaca, tipa cameroz diaz, charly sheen, ima i zagorenihkic wrote:dva brata wrote:zajebana je situacija na floridi, ako izgubi trump floridu, teško teško može dobiti izbore. Tamo mobilizirani hispanci , izlaze u rekordnom broju, glasuju za killary
hispanci nisu bijelci za mene..
Guest- Guest
vidi medu gdje se uvaliobogomdani wrote:
2014-04-14
ako dobije floridu ima 50% šansi rekao bi.. bez floride 5%marcellus wrote:dva brata wrote:zajebana je situacija na floridi, ako izgubi trump floridu, teško teško može dobiti izbore. Tamo mobilizirani hispanci , izlaze u rekordnom broju, glasuju za killary
ako izgubi floridu (29 elektorskih glasova) nema nikakvih šansi. Ako je dobije, šanse su mu i dalje slabe. Kako rekoh, treba mu bar jedna plava država (demokratska). Odnosno ona koja po anketama naginje demokratima. Najbliže je u New Hampshireu i Coloradu, ali ne dovoljno blizu, bojim se. A ako izgubi makar i jednu državu gdje su ankete u prosjeku unutar 1% ovamo ili onamo nema šansi.
pogledaj mapu na real politics, dosta država je toss-up, i to plave države, tipa michigan, pensilvanija itd
Guest- Guest
ako mene pitaš Trumpa može jedino spasit "bradley effect", a to nije nemoguće da se dogodi
śutra bi moglo sve biti jasnije
2014-04-14
ako Donald izgubi, evo video gdje je na aparatima
https://www.youtube.com/watch?v=WUnVDs7PmLk
https://www.youtube.com/watch?v=WUnVDs7PmLk
Guest- Guest
navodno trump vodi u pensilvaniji.. ali u floridi je tjesno, gubi 0.3-1%(ovisno koja anketa)..
ako sutra dobije floridu, i pensilvaniju, dobija ohio prema anketama.. dobija izbore praktički
..
ako sutra dobije floridu, i pensilvaniju, dobija ohio prema anketama.. dobija izbore praktički
..
Guest- Guest
dva brata wrote:navodno trump vodi u pensilvaniji.. ali u floridi je tjesno, gubi 0.3-1%(ovisno koja anketa)..
..
Nakon garavog lutka, dolazi žena na čelo USA. Badava FBI igre ishlapjelog kombinatora Kissingera.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Američki izbori
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
Page 4 of 7