američki izbori
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
stavljam kuću na
Re: američki izbori
Ne stavljam kuću, ali sam dala glas Trumpu. Iako ima ženu Zlovenku, opet mi je simpatičniji od Clintonice.
Guest- Guest
Eva,jesu li ti poznati hrvatski židovi koji drže luna parkove?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hrvati u americi vise za hillary...kazu da hillary ima vise empatije za ove prostore nego trump..koji je nepredvidiv i koji gleda sve kroz prizmu novca..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ljudi bez ikakvog pojma o hrvatskoj realnosti. Jedini koji su gori od njih po tom pitanju su ovi iz Australije.vuksadinare wrote:hrvati u americi vise za hillary...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..hm kako se uzme..istina je da hillary bolje poznaje politicke procese u regiji nego trump...ona je 20 godina upucena u zbivanja ovdje..trumpova politika se svodi plati pa cu uraditi...ne ulazim sad u hillaryne poteze u svijetu...jastreb wrote:Ljudi bez ikakvog pojma o hrvatskoj realnosti. Jedini koji su gori od njih po tom pitanju su ovi iz Australije.vuksadinare wrote:hrvati u americi vise za hillary...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kažu da je ta Mojca iz komunističke familije, ćaća bio neki partijski igrač.Eva wrote:Ne stavljam kuću, ali sam dala glas Trumpu. Iako ima ženu Zlovenku, opet mi je simpatičniji od Clintonice.
Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
śutra glasanje
2014-04-14
za kog će da iksuješ, a nema Popuwca?Winter is coming wrote:śutra glasanje
Kmeee,Kmeee,Kmeeee....AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/07/jill-stein-agrees-trump-hillary-clinton-presidency-nuclear-war-mushroom-cloud-waiting-happen/
[size=48]Jill Stein Agrees with Trump: Hillary Clinton Presidency Means Nuclear War, a ‘Mushroom Cloud Waiting to Happen’[/size]
“Get ready for war with Russia” if Hillary Clinton is elected president, said progressive Green Party presidential nominee Jill Stein.
“This election, we are not only deciding what kind of world we will have, but whether we will have a world or not going forward,” Stein warned, explaining that Clinton’s trigger-happy militarism “is a mushroom cloud waiting to happen.”While Stein adamantly opposes a Trump presidency, she explained that the dangers posed by a Clinton presidency are “arguably even more immediate and intense.”
Stein blasted Clinton’s “warmongering” that “almost singlehandedly” brought us the turmoil in Libya and could lead us into a nuclear war if Clinton were elected president.
“Hillary brought us Libya almost singlehandedly,” Stein explained in a Thursday Fox Business interview. She continued:
And she has said that she will lead the charge with a no-fly zone in Syria, and that basically amounts to a declaration of war against Russia, who is there under international law, having been invited by the sitting government. Like it or not, Russia has the sanction of international law to be there. For us to go in and declare a no-fly zone means get ready for war with Russia. Both of us have 2,000 nuclear weapons on hair trigger alert. This is the most dangerous moment— according to the former president of the Soviet Union, Mikhail Gorbachev, who, two weeks ago, said this is the most dangerous nuclear moment ever.
Oko čega vi to gubite vrijeme i energiju: sve će biti isto, bez obzira tko pobijedi.
Ne vlada predsjednik niti ga se što pita.
Ne vlada predsjednik niti ga se što pita.
crvenkasti-
2014-04-17
Eno ga, opet voli Killari. Zna sam.bogomdani wrote:Kmeee,Kmeee,Kmeeee....AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
da je u 20tima,ebo bi je..AlfaOmega wrote:Eno ga, opet voli Killari. Zna sam.bogomdani wrote:Kmeee,Kmeee,Kmeeee....AlfaOmega wrote:Meni je žao što neće pobjediti Jill Stein. Jedina osoba koja bi zaista mogla donijeti neku promjenu. Samim tim što bi američki vojni proračun smanjila za pola, i ukinula finansijsku pomoć tumor državama na Bliskom istoku (Killary kaže da će tu pomoć povećati), učinila bi svijet boljim mjestom za življenje. I manje zagađenim...
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Američki izbori
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
Page 3 of 7