američki izbori
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
stavljam kuću na
američki izbori
ajd, onak, nenavijački već na kraju priče, kome vjerujete da će uzeti Bijelu Kučku pod svoje..
Re: američki izbori
Killary. Svi Ameri koje poznam kazu da ce zatraziti azil u Kanadi ako Trump pobijedi.
Guest- Guest
Trumponja..ipak je lik sposoban biznismen,ima pojma o upravljanju,i zna procijeniti dobro svoje mogucnosti..
Kuja Kilarry je cista suprotnost..
Kuja Kilarry je cista suprotnost..
Guest- Guest
Ne znam cemu podrugljivost. Kanada je jedna od najboljih zemalja za zivot. U svakom slucaju bi se vise usrecili nego da zatraze azil u Hrvatskoj.
Guest- Guest
relativan pojam-dobar zivot..wiktoriwictorija wrote:Ne znam cemu podrugljivost. Kanada je jedna od najboljih zemalja za zivot. U svakom slucaju bi se vise usrecili nego da zatraze azil u Hrvatskoj.
zakoni su vrlo represivni,policija vrlo brutalna,Kanada ima najmanju stopu kriminala na svijetu,ili tu negdje..
Izuzetno su otvoreni prema multikultiju,tako da to sve vise zlorabe Khozoepi,iako ih katkada operu po usima...cjepidlake su,i za sitnu glupost,mozes,ako ne platis zavrsiti u bajbuku..
Guest- Guest
wiktoriwictorija wrote:Ne znam cemu podrugljivost. Kanada je jedna od najboljih zemalja za zivot. U svakom slucaju bi se vise usrecili nego da zatraze azil u Hrvatskoj.
lik je šarlatan..
Trump već sada vodi i to najmanje 1 poen
sasvim dovoljno da ova debilka kolabira još jedan put i to je to.
Volio bih da je Trump strpa u zatvor
sasvim dovoljno da ova debilka kolabira još jedan put i to je to.
Volio bih da je Trump strpa u zatvor
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Šta ti to sad znači.....koji ti je taj i šta piše
Tako si moga staviti i tudjmanija
2014-04-20
RayMabusYehudi wrote:Šta ti to sad znači.....koji ti je taj i šta piše
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Yehudi wrote:Šta ti to sad znači.....koji ti je taj i šta piše
Pa ne mislim da imaju represivnije zakonodavstvo od ostalih zapadnih demokracija, dapace. Svicarci su puno "fasistoidniji" po tom pitanju. Ej, oni ljudima kopaju po vrecama za smece ako nisu dobro zavezane ili slucajno puknu, traze neki zguzvani racun preko kojeg ti udju u trag i opizde ti kaznu. U Becu ako ne pokosis travu u vrtu vlastite kuce placas kaznu. Itd. ...bogomdani wrote:relativan pojam-dobar zivot..wiktoriwictorija wrote:Ne znam cemu podrugljivost. Kanada je jedna od najboljih zemalja za zivot. U svakom slucaju bi se vise usrecili nego da zatraze azil u Hrvatskoj.
zakoni su vrlo represivni,policija vrlo brutalna,Kanada ima najmanju stopu kriminala na svijetu,ili tu negdje..
Izuzetno su otvoreni prema multikultiju,tako da to sve vise zlorabe Khozoepi,iako ih katkada operu po usima...cjepidlake su,i za sitnu glupost,mozes,ako ne platis zavrsiti u bajbuku..
Guest- Guest
Sve, samo to ne.kic wrote:wiktoriwictorija wrote:Ne znam cemu podrugljivost. Kanada je jedna od najboljih zemalja za zivot. U svakom slucaju bi se vise usrecili nego da zatraze azil u Hrvatskoj.
lik je šarlatan..
Guest- Guest
kic wrote:Yehudi wrote:Šta ti to sad znači.....koji ti je taj i šta piše
2014-04-20
kic wrote:usrećit će se
U ww1 su saveznicima donosili svježinu u njihova tradicionalna društva, a sada je proces obrnut.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Slažem se.No ako se sjećaš na starom forumu,kad su bili naši predsjednički izbori,još tada sam to prorokovao.jastreb wrote:Hilari. Sve je to već namješteno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Američki izbori
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
Page 1 of 7