američki izbori
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
stavljam kuću na
Re: američki izbori
ko ce ga znat,sve opcije su na stolu,mnogi govore da je ovo istorijski moment
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
ja sam vec ubacio listic,
zna se, za Trampa )
ajde.... svi..... svi ... svli )
zna se, za Trampa )
ajde.... svi..... svi ... svli )
Guest- Guest
gledam kvote online kladionica na ovo...Trumpofili bi mogli povećati imetak čak 5 puta(neoporezivo) ako su toliko uvjereni u pobjedu popular votea
deda se pak ne može tu puno usrećiti, za 20% može biti bogatiji ako Hilka uzme
deda se pak ne može tu puno usrećiti, za 20% može biti bogatiji ako Hilka uzme
2014-04-15
Porodica Obama polako pakuje kofere i sprema se se iseli sa drugog sprata Bele kuće. Pre nego što prostorije koje su im bile dom prethodnih osam godina ustupe bračnom paru Tramp ili Klinton, po prvi put otvorili su vrata svojih odaja na drugom spratu Bele kuće za jedan od najpoznatijih magazina koji se bavi arhitekturom i enterijerom "Architectural digest".
Opširnije o tome pročitajte OVDE.
Guest- Guest
"Istraživanje javnog mnjenja koje su krajem prošle nedelje sproveli "Vašington post" i
TV stanica Ej-Bi-Si pokazalo je da Hilari Klinton vodi za pet procentnih poena u
odnosu na Trampa (48-43), a prema juče objavljenoj završnoj anketi televizije En-bi-si-ja i
"Vol strit džurnala", Klintonova beleži vođstvo od četiri odsto u odnosu na Trampa."
TV stanica Ej-Bi-Si pokazalo je da Hilari Klinton vodi za pet procentnih poena u
odnosu na Trampa (48-43), a prema juče objavljenoj završnoj anketi televizije En-bi-si-ja i
"Vol strit džurnala", Klintonova beleži vođstvo od četiri odsto u odnosu na Trampa."
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Rvacka za Hilari! All the way... :)
Ma ceo Balkan je za Klintone:
"Dobar dečko"
"ajde naiđi za po sata kod mene u ofis, treba mi nešta pomoć, će mi budeš praktikantica"
Zlobnice!Noor wrote:"Istraživanje javnog mnjenja koje su krajem prošle nedelje sproveli "Vašington post" i
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
udba wrote:Stanojko wrote:Rvacka za Hilari! All the way... :)
Ma ceo Balkan je za Klintone:
"Dobar dečko"
"ajde naiđi za po sata kod mene u ofis, treba mi nešta pomoć, će mi budeš praktikantica"
Guest- Guest
2014-04-14
UŽIVO IZBORI U SADPOČELO PREBROJAVANjE: Tramp u prednosti sa 167 elektorskih glasova, Hilari osvojila 122 (VIDEO)
Novosti online / Agencije | 08. novembar 2016. 11:55 > 04:44 | Komentara: 39Građani Sjedinjenih Američkih Država birali su predsednika te zemlje. U predsedničkoj trci učestvuju kandidat republikanaca Donald Tramp i predstavnik demokrata, Hilari Klinton
Sve novosti o američkim izborima koje ste propustili tokom dana možete pročitati u našem prethodnom blogu. Ostanite uz nas i pratite najnovije informacije o izbornoj trci u SAD.
06:45 - Tramp se sprema za slavlje
Republikanac u štabu vezuje kravatu svom sinu, kao da ga priprema za slavlje koje bi prema svim procenama trebalo uskoro da usledi. Čekaju se rezultati iz Pensilvanije, Mičigena i Arizone, koji će po svemu sudeći biti presudni. Sve oči uprte su u Mičigen i Pensilvaniju, koji nose 16 odnosno 20 elektora. Ukoliko osvoji jednu od te dve države, uz maltene sigurne glasove koje je dobio u Juti i Arizoni, postaće 45. predsednik SAD.
[size=16][ltr]
[/ltr]
[/size]
[/ltr]
[/size]
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Američki izbori
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
» AMERIČKI IZBORI U PARAĆINU :):):)
» Američki izbori i Balkan
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Što američki izbori znače za Njemačku ?
Page 7 of 7