bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 44
Page 42 of 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: bundes
I Švabo se pokvarija, znaci...
:D
A ništa, sve najgore im sad želim...
Da Bog da Neuer direktno bija kriv za par golova...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I Švabo se pokvarija, znaci...
;)
zasto je ,,navijac'' milana toliko nervozan pa baca kletve?
Guest- Guest
Zasto mrzitelj Bayerna i Njemačke ‘pozitivno’ komentira golmana Bayerna i Njemačke?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zasto mrzitelj Bayerna i Njemačke ‘pozitivno’ komentira golmana Bayerna i Njemačke?
zato sto je golman bayerna klasa za sebe...
Guest- Guest
Neuer je 1-ica die Mannschafta. Doslovno oni koji su mi govorili da i s jednom rukom i nogom bi branio su ispali u pravu.
Cijela Njemačka ga je čekala do zadnjih trenutaka i dočekala kapetana da se vrati između vratnica u Rusiji.
Cijela Njemačka ga je čekala do zadnjih trenutaka i dočekala kapetana da se vrati između vratnica u Rusiji.
Guest- Guest
Löw otpisao Nilsa Petersena, Jonathana Taha i Bernd Lena. Ostaje vidjeti koji je posljednji koji ne ide u Rusiju. Plattenhardt ili Sané su u pitanju.
Guest- Guest
ako ne vodi sanea, onda je stvarno diletant najveci. sane bi mi uvek pre mullera igrao...
Guest- Guest
Löw je poseban tip. Recimo napadača Freiburga Nilsa Petersena je stavio na širi popis, momak otišao na godišnji odmor nakon završetka sezone i odjednom se skroz šokirao na poziv jer ni sam nije mislio da bi trebao biti dio Elfa dok je donedavnog Hoffenheimovog i sada Bayernovog napadača Sandra Wagnera otpisao u startu što nije bilo jasno ni samom Petersenu koji ga je vidio u Rusiji.
Za mnoge Podolski nije imao što tražiti u Brazilu 2014. i Francuskoj 2016., a Löw ga je tada vodio na turnire bez ikakvog razmišljanja.
Za mnoge Podolski nije imao što tražiti u Brazilu 2014. i Francuskoj 2016., a Löw ga je tada vodio na turnire bez ikakvog razmišljanja.
Guest- Guest
Cityjev Sané je isto otpisan i ne ide u Rusiju!
No zato su tu Julian Brandt i - Sebastian Rudy!
Guest- Guest
Fénix wrote:Cityjev Sané je isto otpisan i ne ide u Rusiju!
rudy, cekaj-on ni u bayernu nije standardan?
Guest- Guest
Švabama sve najgore zelin na Svjetskom...
I nek se Low najede govana iz nosa...
;)
;)
Guest- Guest
Ma za njega ni ja ne znam koji pratim Bayern, lik je u Bayernu doslovno se utopio i nestao otkako je Ancefloppi odletio iz kluba.Serbia Strong wrote:rudy, cekaj-on ni u bayernu nije standardan?
To su te čudnovate zamisli od Löwa.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Švabama sve najgore zelin na Svjetskom...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
koja sramota ne voditi sanea... sigurno će mu stari eksplodirat od bijesa
End- Posts : 21177
2015-08-25
A skupa su igrali balun haha...End wrote:koja sramota ne voditi sanea... sigurno će mu stari eksplodirat od bijesa
Ma Govnojedac je retard, to se vidi iz aviona...
;)
Guest- Guest
Govnojedac je prvak svita a veci naslov od toga nepostoji
A Sane je crncuga
A Sane je crncuga
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Glavno da je Löw stvorio teški potres na ovom forumu, haha. Sve ostalo je nebitno.Desert_fox wrote:Govnojedac je prvak svita a veci naslov od toga nepostoji
A Sane je crncuga
Guest- Guest
Ponavljan: sve najgore zelin Švabama...
I nek ih Neuer, izdajica Schalkea, usrici sa kojim poklon bonom za protivnike...
;)
I nek ih Neuer, izdajica Schalkea, usrici sa kojim poklon bonom za protivnike...
;)
Guest- Guest
Page 42 of 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 44