bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 44
Page 6 of 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
Re: bundes
ima igrača koji u reprezentaciji igraju dobro,a u klubu lošije i obratno
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
fridrih_niche wrote:
potpuno je jasno zasto decko vise ne igra u klosarskom bastionu zla iz minhena...
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/forsberg-necu-u-bajern/152613
poceli su jadnici, ne cekaju vise ni kraj sezone.
boze dragi, gasi to lopovsko govno od kluba...
poceli su jadnici, ne cekaju vise ni kraj sezone.
boze dragi, gasi to lopovsko govno od kluba...
Guest- Guest
Mene zanima sta Ivan ima rec na ovo...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:
potpuno je jasno zasto decko vise ne igra u klosarskom bastionu zla iz minhena...
;)
Guest- Guest
RB Leipzig:
2009: Founded
2010: Promoted
2013: Promoted
2014: Promoted
2016: Promoted
2016: Unbeaten in the Bundesliga and leading it by 3 points!
2009: Founded
2010: Promoted
2013: Promoted
2014: Promoted
2016: Promoted
2016: Unbeaten in the Bundesliga and leading it by 3 points!
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nikad me nije zanimao taj Leipzig, nedavno sam tek malo našao vremena za istražiti povijest, stvarno impresivno. Prije sam mislio sam da su nasljednik Lokomotive iz Leipziga koja je sad u 4. ligi, a nekad su bili ozbiljna ekipa i u europskim razmjerima.
Guest- Guest
Kako je van Basten potopija Lokomotiv u finalu kupa Uefa...Tommy Ramone wrote:Nikad me nije zanimao taj Leipzig, nedavno sam tek malo našao vremena za istražiti povijest, stvarno impresivno. Prije sam mislio sam da su nasljednik Lokomotive iz Leipziga koja je sad u 4. ligi, a nekad su bili ozbiljna ekipa i u europskim razmjerima.
Najbolja devetka svih vrimena!
<3
Guest- Guest
Meni nije jasno kako netko uopce moze gurat ovu hrpetinu anonimusa sta igraju u leipzigu sa psgom, cityem i ostalim bogatunskim klubovima....je da mi se gade klubovi koji imaju ovaj tekuci otrov u imenu kluba...ali svaka im cast do sada sta su napravilifridrih_niche wrote:Mene zanima sta Ivan ima rec na ovo...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:
;)
Jednom sam se napio od red bulla i vodke mislio sam da ce mi herc izletit kroz usta od onda (nekih 10 godina) nisam popio kap tog smeca
nowitzki-
2014-04-27
Ni ja nisam popija to smeće više od 10 godina, a kombinacija tog smeća s alhoholom je još gora stvar, i vrlo opasna ako piješ često i puno toga...nowitzki wrote:
Meni nije jasno kako netko uopce moze gurat ovu hrpetinu anonimusa sta igraju u leipzigu sa psgom, cityem i ostalim bogatunskim klubovima....je da mi se gade klubovi koji imaju ovaj tekuci otrov u imenu kluba...ali svaka im cast do sada sta su napravili
Jednom sam se napio od red bulla i vodke mislio sam da ce mi herc izletit kroz usta od onda (nekih 10 godina) nisam popio kap tog smeca
Guest- Guest
Votka je najbolja s ledenim čajem brusnice ili spriteom
fridrih_niche wrote:Votka + RB + dobar botun = totalni lom navečer i totalna depra in the morning
:(
Guest- Guest
Osim vode ne pijem vise prozirna pica
nowitzki-
2014-04-27
Daj Demo, nemoj se brukat. To piju curice.muckodjubre wrote:Votka je najbolja s ledenim čajem brusnice ili spriteom
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako je van Basten potopija Lokomotiv u finalu kupa Uefa...Tommy Ramone wrote:Nikad me nije zanimao taj Leipzig, nedavno sam tek malo našao vremena za istražiti povijest, stvarno impresivno. Prije sam mislio sam da su nasljednik Lokomotive iz Leipziga koja je sad u 4. ligi, a nekad su bili ozbiljna ekipa i u europskim razmjerima.
<3
Sjećam se te utakmice...tad sam ga prvi put gledao i odmah me oduševio. Sam je igrao protiv njih.
Guest- Guest
Mladost - ludost!amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Votka + RB + dobar botun = totalni lom navečer i totalna depra in the morning
:(
:^O
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Daj Demo, nemoj se brukat. To piju curice.muckodjubre wrote:Votka je najbolja s ledenim čajem brusnice ili spriteom
Guest- Guest
Zabija gol glavom iz mrtvog kuta za pobjedu u finalu euro kupa!Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Kako je van Basten potopija Lokomotiv u finalu kupa Uefa...Tommy Ramone wrote:Nikad me nije zanimao taj Leipzig, nedavno sam tek malo našao vremena za istražiti povijest, stvarno impresivno. Prije sam mislio sam da su nasljednik Lokomotive iz Leipziga koja je sad u 4. ligi, a nekad su bili ozbiljna ekipa i u europskim razmjerima.
<3
Sjećam se te utakmice...tad sam ga prvi put gledao i odmah me oduševio. Sam je igrao protiv njih.
Klasa...
<3
Guest- Guest
Page 6 of 44 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 44