bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 44
Page 25 of 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: bundes
Jel ima na ovom svijetu još jedan retard koji misli kako je Guardiola ne genijalac, nego solidan trener?
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Želin da tvoji i Union udju u prvu...jalnirajko wrote:niče si vidio braunschweig zabio u zadnjoj minuti. drama se nastavlja
[th]Platz[/th][th][/th][th]Club[/th][th]Spiele[/th][th]S*[/th][th]U*[/th][th]N*[/th][th]Tore[/th][th]TD*[/th][th]Punkte[/th][th][/th][th][/th][th][/th] 1 VfB Stuttgartzur Clubseite 28 16 6 6 47:30 +17 54 Aufstieg 2 Eintracht Braunschweig 28 15 9 4 42:27 +15 54 Aufstieg 3 Hannover 96 28 15 8 5 43:29 +14 53 Relegation 4 [b][b]1. FC Union Berlin[/b][/b] [b][b]28[/b][/b] [b][b]15[/b][/b] [b][b]6[/b][/b] [b][b]7[/b][/b] [b][b]42:29[/b][/b] [b][b]+13[/b][/b] [b][b]51[/b][/b]
(Y)
Guest- Guest
možefridrih_niche wrote:Želin da tvoji i Union udju u prvu...jalnirajko wrote:niče si vidio braunschweig zabio u zadnjoj minuti. drama se nastavlja
[th]Platz[/th][th][/th][th]Club[/th][th]Spiele[/th][th]S*[/th][th]U*[/th][th]N*[/th][th]Tore[/th][th]TD*[/th][th]Punkte[/th][th][/th][th][/th][th][/th] 1 VfB Stuttgartzur Clubseite 28 16 6 6 47:30 +17 54 Aufstieg 2 Eintracht Braunschweig 28 15 9 4 42:27 +15 54 Aufstieg 3 Hannover 96 28 15 8 5 43:29 +14 53 Relegation 4 [b][b][b][b]1. FC Union Berlin[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]28[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]15[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]6[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]7[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]42:29[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]+13[/b][/b][/b][/b] [b][b][b][b]51[/b][/b][/b][/b]
(Y)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Zivio Bayern
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bayern prvak Juve prvak .....hajduk i milan.....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
I Dinamo ce ti bit prvak...Heinrich_Himmler wrote:Bayern prvak Juve prvak .....hajduk i milan.....
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I Dinamo ce ti bit prvak...Heinrich_Himmler wrote:Bayern prvak Juve prvak .....hajduk i milan.....
:D
2015-08-19
HNK DINAMO ZAGREB NAJVECI HRVATSKI KLUB ..... OJ DINAMO KO UDARI NATE IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:HNK DINAMO ZAGREB NAJVECI HRVATSKI KLUB ..... OJ DINAMO KO UDARI NATE IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Heinrich_Himmler wrote:HNK DINAMO ZAGREB NAJVECI HRVATSKI KLUB ..... OJ DINAMO KO UDARI NATE IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
2015-08-19
jalnirajko wrote:Vincent Vega wrote:Heinrich_Himmler wrote:HNK DINAMO ZAGREB NAJVECI HRVATSKI KLUB ..... OJ DINAMO KO UDARI NATE IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE
2015-09-13
I Hertha...jalnirajko wrote:braunschweig mi izgubio
Zadnjih 6 gostovanja - 0 bodova...
Horor...
;)
Guest- Guest
danas ih nisam gledao ali pogledam ih tu i tamo. u principu igraju loše i nemaju ti neku kvlaitetu. bolje su plasirani nego što igraju, bar što sam ja gledaofridrih_niche wrote:I Hertha...jalnirajko wrote:braunschweig mi izgubio
Zadnjih 6 gostovanja - 0 bodova...
Horor...
;)
2015-08-19
Gleda san ih uživo u Berlinu protiv Bayerna i oduševili su me!
Zaslužili su tri boda tu utakmicu...
Al ovo proljeće su vrlo loši, a cilu sezonu su trube u gostima...
Volija bi da izbore Europu...
;)
;)
Guest- Guest
govorio sam za braunschweig ali dobro, znači da su moji i tvoji slična pričafridrih_niche wrote:Gleda san ih uživo u Berlinu protiv Bayerna i oduševili su me!
;)
2015-08-19
Page 25 of 44 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 44