bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 44
Page 5 of 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: bundes
sve lopovi,varalice,prevaranti...naravno,osim barcelone i njenih igrača
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Svi veliki klubovi su praonice love, a svi igrači su kurve koje lete samo na pare...
Čast iznimkama poput grande Tottija...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Svi veliki klubovi su praonice love, a svi igrači su kurve koje lete samo na pare...
;)
ne znam koliko je totti izuzetak, obzirom da je igrao u jednom od najjacih klubova lige i gde je uzimao i dalje uzima veliku lovu.
vise je izuzetak grande toto di natale, kako je samo pokazao kurac prosjacima iz torina...
Guest- Guest
Fénix wrote:
Pa zašto bi njemačka država i narod spašavali španjolske banke koje onda daju kredite Realu i Barceloni? To je on 'moralizirao', da.
On je utajio porez, vratio svu lovu i nije mogao se izvući kao nekakav njemački Promi a da ne ide u ćeliju. Mogli su Nijemci pokazati milost, ali baš su na njemu koji je zvučan odlučili pokazati da se ne šale.
Osuđeno lice je osuđeno lice, kazna je iza njega. Ti i dalje spinuj dok plačeš svakodnevno pred svima tu.
aha, da je isao u celiju kako bi trebalo, bio bi kuckica raznim turcima i siptarima koji pustaju kisu po zatvorima u nemackoj.
cak i u banana drzavi poput srbije nakon krivicne osude ne mozes dobiti posao u drzavnoj sluzbi, a u nemackoj hoeness odmah dobija direktorsko mesto u jednoj od najjacih drzavnih firmi...
Guest- Guest
Ljudina!Rad'iša Trajković wrote:Fénix wrote:u nemackoj hoeness odmah dobija direktorsko mesto u jednoj od najjacih drzavnih firmi...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Izuzetak je jer nije isa igrat za lopovske organizacije za puno veću lovu...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Svi veliki klubovi su praonice love, a svi igrači su kurve koje lete samo na pare...
;)
ne znam koliko je totti izuzetak, obzirom da je igrao u jednom od najjacih klubova lige i gde je uzimao i dalje uzima veliku lovu.
vise je izuzetak grande toto di natale, kako je samo pokazao kurac prosjacima iz torina...
A ti misliš da je di Natale igra za burek u Udinesea?
Lol...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Izuzetak je jer nije isa igrat za lopovske organizacije za puno veću lovu...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Svi veliki klubovi su praonice love, a svi igrači su kurve koje lete samo na pare...
;)
A ti misliš da je di Natale igra za burek u Udinesea?
Lol...
za 5x manju lovu nego totti, i sigurno nekoliko puta manje od ponude klosara iz torina..
Guest- Guest
Pa Totti je 5 puta bolji igrač od di Natalea...
Pošteno onda...
A di Natale isto ima moj respekt, da ne bi bilo...
;)
Pošteno onda...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Pa Totti je 5 puta bolji igrač od di Natalea...
Pošteno onda...
;)
nije 5x bolji, ali je bolji i veci igrac od di natalea...
Guest- Guest
Ma ko to?kuracodigraca wrote:zato kaj ga se uzdiže ko da je mesiriver_jude wrote:Zakaj je tebi drago kad Krama ne zabije?kuracodigraca wrote:trebao bih jednu pomoć. naime tražim kramarića među današnjim strijelcima pa ga nemrem naći
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
svak onaj koji ga bezuvjetno gura u prvih 11 repkeriver_jude wrote:Ma ko to?kuracodigraca wrote:zato kaj ga se uzdiže ko da je mesiriver_jude wrote:Zakaj je tebi drago kad Krama ne zabije?kuracodigraca wrote:trebao bih jednu pomoć. naime tražim kramarića među današnjim strijelcima pa ga nemrem naći
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bezuvjetno niko ne bi smel imat mesto u repki. Po meni bi trenutna forma trebala biti mjerilo.
Kaj ti je onda bilo drago i kad Mandžo nije zabijal kad je na Euru imal bezuvjetno zagarantirano mesto?
Kaj ti je onda bilo drago i kad Mandžo nije zabijal kad je na Euru imal bezuvjetno zagarantirano mesto?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Odlično pitanje!river_jude wrote:Bezuvjetno niko ne bi smel imat mesto u repki. Po meni bi trenutna forma trebala biti mjerilo.
Guest- Guest
jel to znači da bi s obzirom na prezentacije u zadnje vrijeme u repki trebalo izbaciti i rakitića?river_jude wrote:Bezuvjetno niko ne bi smel imat mesto u repki. Po meni bi trenutna forma trebala biti mjerilo.
Ako loše igra, zasto ne?muckodjubre wrote:jel to znači da bi s obzirom na prezentacije u zadnje vrijeme u repki trebalo izbaciti i rakitića?river_jude wrote:Bezuvjetno niko ne bi smel imat mesto u repki. Po meni bi trenutna forma trebala biti mjerilo.
Ka i Modrica uostalom...
;)
Guest- Guest
raketa loše igra u zadnje vrijeme,znači van??fridrih_niche wrote:Ako loše igra, zasto ne?muckodjubre wrote:jel to znači da bi s obzirom na prezentacije u zadnje vrijeme u repki trebalo izbaciti i rakitića?river_jude wrote:Bezuvjetno niko ne bi smel imat mesto u repki. Po meni bi trenutna forma trebala biti mjerilo.
Ka i Modrica uostalom...
;)
Ako igrač A na istoj poziciji u kontinuitetu igra lošije od igrača B (pričam o visokom nivou-u i ozbiljnim ligama) onda je sasvim nebitno što je bilo prije, i to koliko je igrač A osvojio trofeja. Vrijedi za sve.fridrih_niche wrote:
Ako loše igra, zasto ne?
Ka i Modrica uostalom...
;)
Guest- Guest
ima igrača koji u reprezentaciji igraju dobro,a u klubu lošije i obratno
Page 5 of 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 44