Caffe Venus :P
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Caffe Venus :P
veber_1 wrote:a mene tko hebe, nikaj od terapije.
POMAGAJ !!!!
Pomozi si sam, i Bog će ti pomoći!!!!
Guest- Guest
Mativka wrote:Volim da su ljudi uz mene sretni. Volim ih nasmijavati i popraviti dan. Imam osjećaj kao da sam previše svjesna prolaznosti života...
Lijepo...a ti? Jesi ti sretna?
Guest- Guest
Sreća je ionako trenutak koji traje par sekundi. U skladu s tim, često sam sretna
Guest- Guest
e baš si neću pomoć sam, pa nisam u pubertetu, a i propisan je sex, ne desanka šakićMativka wrote:Pomozi si sam, i Bog će ti pomoći!!!!
veber-
2014-12-30
Mativka wrote:Kod mene je zanimljiva činjenica da sam bivala prevarena ali me nikada to nije zaboljelo, čak sam u takvim trenucima osjećala olakšanje.
možda jer si znala da nije bila onakva kakva je trebala biti, do tada, ta ljubav.
kad se sruši nešto što ne valja čovjek,uglavnom, osjeti olakšanje, ili na kraju, ipak,možda ne odmah, ali osjeti.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Mativka wrote:dzepna_venera wrote:
Zašto ti je drugih žao?
Ne znam, ne volim kada se netko osjeća loše..
to može biti veliko opterećenje... .
osim ako nisi 24-satna sunčica nepresušnog izvora energije .
2015-08-16
night sky wrote:to može biti veliko opterećenje... .
Pa nije opterećenje jer to je nekako prirodno ponašanje. U lošim fazama izbjegavam veće kontakte i da ne znam kako sam ljuta, onaj tko nije kriv, neće uopće niti skužiti. Znam dosta osoba kojima je cijeli svijet kriv kada im nešto ne ide.
Nick i avatar ti je onako, samo da zalegneš negdje u travu i promatraš nebo. Opuštajuć.
Guest- Guest
Mativka wrote:night sky wrote:to može biti veliko opterećenje... .
Pa nije opterećenje jer to je nekako prirodno ponašanje. U lošim fazama izbjegavam veće kontakte i da ne znam kako sam ljuta, onaj tko nije kriv, neće uopće niti skužiti. Znam dosta osoba kojima je cijeli svijet kriv kada im nešto ne ide.
Nick i avatar ti je onako, samo da zalegneš negdje u travu i promatraš nebo. Opuštajuć.
lijepo je biti pozitivi okrenut, naravno da se ne može uvijek ali to nosi...nosi onog tko je ima,,, i nosi one koji su s tobom.
imam prijatelja koji s istim žarom hoda svijetom ali kad nešto ne štima onda se to odmah vidi, uozbilji se jako, ali mu i jako malo treba da opet živne.
je, s fokusom na nebo...posebno u toplo, ljetno doba.
2015-08-16
dzepna_venera wrote:Baš cool avatar, da...:) ..svakako ću tu "pozu" isprobati ha ha
tnx
probaj za sunčana dana, popodne recimo, leći ispod krošnje, po mogućnosti veće, , a da nije baš šuma jer se slabo vidi, uputstva , voćnjak recimo gdje drveće nije jako zbijeno, i promatraj zrake sunca kako između zelenog lišća padaju dolje, rade sjene...trenutak magije tj. sjajna stvar za relaksiranje, i odmor od svakidašnjeg, gradskog i prebučnog daveža.
2015-08-16
Woohoo...koje dobre upute..hvaaala ;) ovo me podsjeća na djetinjstvo dok smo mi klinci haračili po vinogradima i brstili breskvice i kruške i prvo grožđe, pa znalu bez beda leći na zemlju i travu i uživati :)night sky wrote:dzepna_venera wrote:Baš cool avatar, da...:) ..svakako ću tu "pozu" isprobati ha ha
tnx
probaj za sunčana dana, popodne recimo, leći ispod krošnje, po mogućnosti veće, , a da nije baš šuma jer se slabo vidi, uputstva , voćnjak recimo gdje drveće nije jako zbijeno, i promatraj zrake sunca kako između zelenog lišća padaju dolje, rade sjene...trenutak magije tj. sjajna stvar za relaksiranje, i odmor od svakidašnjeg, gradskog i prebučnog daveža.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Woohoo...koje dobre upute..hvaaala ;) ovo me podsjeća na djetinjstvo dok smo mi klinci haračili po vinogradima i brstili breskvice i kruške i prvo grožđe, pa znalu bez beda leći na zemlju i travu i uživati :)night sky wrote:dzepna_venera wrote:Baš cool avatar, da...:) ..svakako ću tu "pozu" isprobati ha ha
tnx
nemam baš puno prilike boraviti u prirodi, ne mislim na park i zelenilo već prava priroda, dalkeo od grada, šuma i sl., zato koristim svaki slobodan trenutak da se maknem. s godinama ljudi mi postaju sve veći davež haha .
kod mene nije bilo takvih ljepota, ali smo se kroz kvart ganjali biciklima, a bila je tamo i jedna mala riječica, drveni mostić i zeleni nasip s obje strane a jedino što se dalo potamaniti su bile kupine .
2015-08-16
Kad sam čitala one tvoje upute sjetih se Celestinskog proročanstva :) si čitala možda?night sky wrote:dzepna_venera wrote:Woohoo...koje dobre upute..hvaaala ;) ovo me podsjeća na djetinjstvo dok smo mi klinci haračili po vinogradima i brstili breskvice i kruške i prvo grožđe, pa znalu bez beda leći na zemlju i travu i uživati :)night sky wrote:dzepna_venera wrote:Baš cool avatar, da...:) ..svakako ću tu "pozu" isprobati ha ha
tnx
nemam baš puno prilike boraviti u prirodi, ne mislim na park i zelenilo već prava priroda, dalkeo od grada, šuma i sl., zato koristim svaki slobodan trenutak da se maknem. s godinama ljudi mi postaju sve veći davež haha .
kod mene nije bilo takvih ljepota, ali smo se kroz kvart ganjali biciklima, a bila je tamo i jedna mala riječica, drveni mostić i zeleni nasip s obje strane a jedino što se dalo potamaniti su bile kupine .
Guest- Guest
Mativka! Jes to ti? Ki te presvuko? :D :Dbo_peep wrote:Kod mene sama priroda, a pogled s balkona nema kraja..
Guest- Guest
Jesam. Malo glumatam. Kako ti se ovo čini? Ma Lone me nagovorio, rekao mi da sam dosadna.
Guest- Guest
bo_peep wrote:Jesam. Malo glumatam. Kako ti se ovo čini? Ma Lone me nagovorio, rekao mi da sam dosadna.
Ma baš je če-če!!! Sviđam!
Nisi dosadna, nego ponekad preozbiljna, temeljita si u raspravama, sviđam i to.
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
A volim u svemu finu dozu. Nisam ograničena. Volim o svemu razgovarati i ništa mi nije strano. Ne volim kada se određene stvari svedu na mjesto za koje nisu. I jako se volim šaliti
Nego, imam problem. Mislim da me dečko vara....
Guest- Guest
bo_peep wrote:dzepna_venera wrote:
A volim u svemu finu dozu. Nisam ograničena. Volim o svemu razgovarati i ništa mi nije strano. Ne volim kada se određene stvari svedu na mjesto za koje nisu. I jako se volim šaliti
Nego, imam problem. Mislim da me dečko vara....
Fin si ti ženac, s mjerom. Dečko?
Zašto misliš da te vara?
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50