Caffe Venus :P
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Caffe Venus :P
wtf is "caffe venus",neki blog by đepna ili cosmopolitan spike o sexu na selu..
jack_reacher-
2014-04-14
mislim da venera još svašta čita,recimo gloriu,story,playgirl i sl. trendi fensi časopise,svetac šta si ti iz ove priče-luzer ili manijak(ja sam obadvoje! )?;
http://www.index.hr/rouge/clanak/ljubav-online-nekoliko-stvari-koje-moras-znati/836135.aspx
http://www.index.hr/rouge/clanak/ljubav-online-nekoliko-stvari-koje-moras-znati/836135.aspx
jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:wtf is "caffe venus",neki blog by đepna ili cosmopolitan spike o sexu na selu..
To ti je mix svega, bitno da nam je veselo i opušteno :)
Nije sex samo za seljake :P
Guest- Guest
Ahahaha...ne pijem taj otrov, imam svoju antifeminističku filozofiju koja je u potpunoj kontri sa cosmačama tako da bi moj blog o bio njihov zakleti neprijatelj..ima vremena nadoće one meni..psmtr i razmaženim princezama :D :Dbogomdani wrote:Džepna venera cita Cosmopolitan??!!!
Guest- Guest
ne ali ljubav je na selu još uvijek romantična..dzepna_venera wrote:
jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:ne ali ljubav je na selu još uvijek romantična..dzepna_venera wrote:
Aha. Prvih par mjeseci. A onda bi trebal obut čizme pa s vilama pokupit kravlju balegu..a to je u suprotnosti sa cosmo filozofijom. Nije cool
Guest- Guest
A nemam pojma..ne trazim nis na forumu po pitanju tih stvari,niti seks niti ljubav.a ako bas nesto kompatibilno se dogodi,e pa sto da se radi..na kraju krajeva,ako sve i ne bude sjelo,uvijek ostane prostora za frendšip i dobru kavicu..lone_gunman wrote:mislim da venera još svašta čita,recimo gloriu,story,playgirl i sl. trendi fensi časopise,svetac šta si ti iz ove priče-luzer ili manijak(ja sam obadvoje! )?;
Last edited by bogomdani on 14/8/2015, 11:06; edited 1 time in total (Reason for editing : gfegef)
Guest- Guest
Malo se zezam,ne zamjeri..dzepna_venera wrote:Ahahaha...ne pijem taj otrov, imam svoju antifeminističku filozofiju koja je u potpunoj kontri sa cosmačama tako da bi moj blog o bio njihov zakleti neprijatelj..ima vremena nadoće one meni..psmtr i razmaženim princezama :D :Dbogomdani wrote:Džepna venera cita Cosmopolitan??!!!
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:lone_gunman wrote:ne ali ljubav je na selu još uvijek romantična..dzepna_venera wrote:
Aha. Prvih par mjeseci. A onda bi trebal obut čizme pa s vilama pokupit kravlju balegu..a to je u suprotnosti sa cosmo filozofijom. Nije cool
jack_reacher-
2014-04-14
lone_gunman wrote:mislim da venera još svašta čita,recimo gloriu,story,playgirl i sl. trendi fensi časopise,svetac šta si ti iz ove priče-luzer ili manijak(ja sam obadvoje! )?;
Pa prevario si se u potpunosti:) niš od tog ne čitam..ali ako mi slikovnica dopadne ruku kod frizerke ili na kavi na mom omiljenom mjestu onda rado bacim oko na selfie-prezentacije posvuduša to me zabavi :D
Guest- Guest
tu sam bio earl hickey,zar nisi skužio promjenu na mojim starim temama,na net.hr jay and silent bob,venera pa i ja na portalima volim čitat svašta iz svijeta estrade,posebno mi gušt pljuvanje po severini na indexu i 24 sata,u kafićima volim pročitat dnevne novine a najviše mrzim kod frizera kad naletim na godinu-dvije staru štampu i to raskupusanu ko tel.imenik,zato am si nabavil aparat za šišanje..bogomdani wrote:@ Lone_Gunman...e kolega,koji ti je nick bio na net.hajeru?
jack_reacher-
2014-04-14
O Silent_Bob...drago mi je da si ovdje..lone_gunman wrote:tu sam bio earl hickey,zar nisi skužio promjenu na mojim starim temama,na net.hr jay and silent bob,venera pa i ja na portalima volim čitat svašta iz svijeta estrade,posebno mi gušt pljuvanje po severini na indexu i 24 sata,u kafićima volim pročitat dnevne novine a najviše mrzim kod frizera kad naletim na godinu-dvije staru štampu i to raskupusanu ko tel.imenik,zato am si nabavil aparat za šišanje..bogomdani wrote:@ Lone_Gunman...e kolega,koji ti je nick bio na net.hajeru?
Guest- Guest
yeah,what`s up baby,bila si mi fora s nekim dosjetkama jer se očito voliš zezat i nisi lako uvredljiva..dzepna_venera wrote:Hej Jay Bob jesmo mi bili ono spikali na netu na par tema?
http://forum.net.hr/forums/t/404422.aspx
jack_reacher-
2014-04-14
Baš mi je bila draga ta tema :D s užitkom sam je sad pročitala.
Ostala sam Svecu dužna odgovor jesam li bila prevarena. Ooo daa..moj prvi dečko je bio igrač na više polja..kad sam ga skužila što radi, momentalno sam se okrenula i otišla. Sve moš, al'nemoj mene uplakati ha ha Za par mjeseci završio je u buksi, a kokice su mu u smjenama nosile marendu u zatvor.
Ja ne, naravno :D
Ostala sam Svecu dužna odgovor jesam li bila prevarena. Ooo daa..moj prvi dečko je bio igrač na više polja..kad sam ga skužila što radi, momentalno sam se okrenula i otišla. Sve moš, al'nemoj mene uplakati ha ha Za par mjeseci završio je u buksi, a kokice su mu u smjenama nosile marendu u zatvor.
Ja ne, naravno :D
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50