Caffe Venus :P
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Caffe Venus :P
bogomdani wrote:Ti si Mlatka,ti treba da gledas mlade tipove,ne zrele moškije..mativka wrote:dzepna_venera wrote:Zag zag zagy ...dobar avić!!!
Joooj! Meni se nikako ne sviđa! :) Nek vrati stari ;)
Ja ne gledam nikoga! Samo komentiram
Guest- Guest
Sladogleđo jedan..mativka wrote:bogomdani wrote:Ti si Mlatka,ti treba da gledas mlade tipove,ne zrele moškije..mativka wrote:dzepna_venera wrote:Zag zag zagy ...dobar avić!!!
Joooj! Meni se nikako ne sviđa! :) Nek vrati stari ;)
Ja ne gledam nikoga! Samo komentiram
Guest- Guest
Ljubav je volja za proširenjem sebe u svrhu njegovanja vlastitog i tuđeg duhovnog razvoja.
Ovo nije moja rečenica, ali je ono u što ja vjerujem da ljubav je. Aj sad ti.
Ovo nije moja rečenica, ali je ono u što ja vjerujem da ljubav je. Aj sad ti.
Guest- Guest
Ja cu iz sebe...
Ljubav nije sa ovoga svijeta,jeste dio njega,ali je svijet za sebe....suština joj je čista,dobra i nevina....ali sama za sebe ne može da postoji...rodi se medju nama nesavršenima i u ovom nesavršenom svijetu,ne uspijeva u svim uvjetima,ima granicu izdržljivosti....izlaziš li ju preteškim uvjetima,nece izdrzati,umrijeti će i ostati će samo ostaci nje....ljubav nije jednostavna i nije romantična,ne ovisi sama o sebi vec o svim faktorima koji ju dodiruju,ljubav se njeguje....zato ne vjerujem u ultimativnu ljubav koja preživljava sve,nekad jednostavno možeš poći teškim putem i pokušati i u najtežim uvjetima opstati i uspjeti ali ces se vjerovatno teško portiri i ti i svi oko tebe,ili odustati i u ime te ljubavi živjeti od sjećanja na nju....
Ljubav nije sa ovoga svijeta,jeste dio njega,ali je svijet za sebe....suština joj je čista,dobra i nevina....ali sama za sebe ne može da postoji...rodi se medju nama nesavršenima i u ovom nesavršenom svijetu,ne uspijeva u svim uvjetima,ima granicu izdržljivosti....izlaziš li ju preteškim uvjetima,nece izdrzati,umrijeti će i ostati će samo ostaci nje....ljubav nije jednostavna i nije romantična,ne ovisi sama o sebi vec o svim faktorima koji ju dodiruju,ljubav se njeguje....zato ne vjerujem u ultimativnu ljubav koja preživljava sve,nekad jednostavno možeš poći teškim putem i pokušati i u najtežim uvjetima opstati i uspjeti ali ces se vjerovatno teško portiri i ti i svi oko tebe,ili odustati i u ime te ljubavi živjeti od sjećanja na nju....
Guest- Guest
kokodačete. trošite bitove.
ljubav je davanje. niti više niti manje.
mislim da miješate zaljubljenost i ljubav.
ljubav je davanje. niti više niti manje.
mislim da miješate zaljubljenost i ljubav.
2014-12-30
Ljubav nije zablejanost između dvoje ljudi. To je zaljubljenost.
Ljubav uključuje samosazrijevanje, težnju za razvojem, želju za istraživanjem.
Ljubav nikad nikad ne uključuje odustajanje.
Ljubav uključuje samosazrijevanje, težnju za razvojem, želju za istraživanjem.
Guest- Guest
Drage dame, da treba biti ljubav-bila bi!
Uživajte u slobodi osjećaja
Sve ostalo su izgovori. Zato uživajte u slobodi misli, nesputanosti osjećaja. Jer većina je tu koja dijeli ljepotu trenutka..
Sve ostalo su izgovori. Zato uživajte u slobodi misli, nesputanosti osjećaja. Jer većina je tu koja dijeli ljepotu trenutka..
Guest- Guest
Ne,ti mjenjas zaljubljenost i ljubav....
Zaboravih,prave ljubavi su rijetke...ovo ostalo je sve samo uzimanje i davanje,kompatibilnost...
Zaboravih,prave ljubavi su rijetke...ovo ostalo je sve samo uzimanje i davanje,kompatibilnost...
Guest- Guest
mativka wrote:Drage dame, da treba biti ljubav-bila bi!
Drage dame, odoh.
Moje nejako fizičko biće umori sva neljubav koju sam danas osjetila kroz tuđe postupke.
Idem poljubiti krevet.
Puse
Guest- Guest
Zagy wrote:Ne,ti mjenjas zaljubljenost i ljubav....
Ja sam svoju zaljubljenost platila skoro životom, pa bi stvarno bilo glupo od mene da to sad ponovo brkam nakon što sam se vratila sa onog svijeta.
Odoh past u nesvijest jer me je bezbrižni podmladak budio noćas u 1 vraćajući se sa noćnog izlaska
Guest- Guest
misliš?dzepna_venera wrote:
odustajanje je isto čin ljubavi,
ne mislim tu isključivo na muškarce i žene.
veber-
2014-12-30
kada si blesav, prođe s vremenom.Lady_D wrote:A sta je zaljubljenost?
veber-
2014-12-30
Postoje ljubavi i postoi zajebancija. Kako odvojiti jednu od druge, ma...sve je to stoka!
Guest- Guest
to su djeca koja gledaju djelomičnu pomrčinu sunca. po sjeni negdje iz us.dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:A sta je zaljubljenost?
Ovo su zaljubljeni
2014-12-30
Zagy wrote:Ja sam to džepna Veberu rekla....:D
A kad si lijena citirat :P :D :*
Guest- Guest
nisam čuo. ponovi.Zagy wrote:Ja sam to džepna Veberu rekla....:D
veber-
2014-12-30
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50