ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kutak za rusofile

Page 48 of 50 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Kutak za rusofile - Page 48 Empty Re: Kutak za rusofile

Post by My Brother Billo Tue 1 Aug - 22:02

nezgodna mašina  cat

My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Eva_ Thu 3 Aug - 8:50

Transsibirska željeznica: Kratki vodič kroz luksuzne vlakove
1. kolovoza 2017. [url=https://hr.rbth.com/author/Slava %C5%A0irokov]Slava Širokov[/url]
Putovanje Transsibirskom željeznicom po Euroaziji ulazi u red najvećih turističkih avantura i nešto što svaki pasionirani putnik mora doživjeti bar jednom u životu. Danas postoji mogućnost i da vožnju od Moskve do Vladivostoka provedete u veoma luksuznim vlakovima. RBTH vam predstavlja vodič kroz ovo ne baš jeftino zadovoljstvo.
Trenutno postoje četiri izuzetno luksuzna transsibirska vlaka u vlasništvu privatnih tvrtki. Izvor: lernidee.de, Vostock Photo, Getty Images, Legion Media, The Imperial Russia Press Photo
Krenite na put raskošnim vlakom po Euroaziji – od Moskve do Vladivostoka – i uživajte ​​u udobnosti i luksuzu. Moći ćete osjetiti okus roštilja na obali Bajkalskog jezera, upoznati nomadski način života u Mongoliji i posjetiti veličanstvenu drvenu arhitekturu u selu Taljci. Dok putujete, promatrat ćete zadivljujuću divljinu Sibira, a pojam "udobnosti na kotačima" dobit će ovdje sasvim novo značenje. Pogledajte ukratko što vas sve čeka na ovom putu – od cijene karata do mogućnosti obilaska Zimskog dvorca. Saznat ćete što ture obuhvaćaju i što možete očekivati ​​ako odaberete neku od njih.
Kutak za rusofile - Page 48 Tsars_nostalgie

U čemu je razlika?
Putovanje Transsibirskom željeznicom po Euroaziji ulazi u red najvećih turističkih avantura i nešto što svaki pasionirani putnik mora doživjeti bar jednom u životu. Vožnja ovom prugom predstavlja nezaboravno iskustvo – putnici mogu vidjeti prizore od kojih zastaje dah i upoznati način života lokalnog stanovništva. Međutim, ako se odlučite putovati luksuznim transsibirskim vlakovima, uspomene na putovanje bit će još ljepše. Imat ćete osjećaj kao da po Rusiji, Mongoliji i Kini putujete u elitnom Ritz-Carlton "hotelu na kotačima". Nudi vam se izvrsna hrana, uzbudljiva predavanja tijekom putovanja, kupe s kupaonicom i prilika da se sprijateljite s putnicima iz cijelog svijeta. Predstavljamo vam ponudu kako bismo vam pomogli donijeti pravu odluku. Trenutno postoje četiri izuzetno luksuzna transsibirska vlaka u vlasništvu privatnih tvrtki: "Zlatni orao", "Carsko zlato", Grand Trans Siberian Express, kao i najnoviji - "Carska Rusija".
"Carska Rusija"
Počet ćemo od "Carske Rusije". Zbog svoje jedinstvenosti, jedan je od najtraženijih vlakova za ovu vrstu putovanja. Prvo, ovo je najnoviji vlak – ove godine počeo je s radom. Osim toga, odvest će vas izvan uobičajenih turističkih ruta, do prelijepih gradova poput Omska, Toboljska i Novosibirska. Ovo su manje popularne, ali ništa manje privlačne destinacije na najdužoj željezničkoj pruzi na svijetu.
U smislu udobnosti, "Carska Rusija" može se usporediti s hotelima Hilton ili Mariot, koji nisu najluksuzniji, ali se odlikuju visokim komforom. Kupei su prostrani i lijepo uređeni. Putovanje višom klasom podrazumijeva kupee opremljene tuš-kabinom, a u dva luksuzna vagona za ručavanje služe se izvanredna jela ruske kuhinje. Vlak je sasvim nov. Hoteli u kojima se odsjeda tijekom putovanja su među najboljima. Ima nekoliko stvari koje idu u prilog "Carskoj Rusiji". Vlak je tek ove godine uveden u promet i smatra se jednim od najluksuznijih na sibirskim prugama. Njegove ture razlikuju se od drugih, a posebnu pogodnost čini snižena cijena karata tijekom prvih godinu dana rada.
Kutak za rusofile - Page 48 Komfort4468
"Zlatni orao"
Vlak "Zlatni orao" vrhunac je luksuza. Za razliku od modernog vlaka kao što je "Carska Rusija", izgled "Zlatnog orla" podsjeća na neka prošla vremena. Sama njegova pojava je veličanstvena i može se reći da zaslužuje počasno mjesto među vlakovima. Radi se o jednoj od najboljih željezničkih kompozicija luksuzne klase na svijetu. Od svih vagona koji se koriste na Transsibirskoj željeznici, oni koji pripadaju "Zlatnom orlu" imaju najprostranije kupee, a izbor pogodnosti za putnike je impresivan. Spomenimo samo da se tijekom vožnje služi šampanjac, u kupaonicama se nalaze sredstva za higijenu proizvođača L'Occitane, a osoblje putnicima stoji na raspolaganju 24 sata svih 7 dana u tjednu. Zanimljiv detalj je da kompoziciju vuče lokomotiva P36 – jedan od najstarijih parnih motora u uporabi. Za "Zlatnog orla" može se slobodno reći da je to hotel Four Seasons na pruzi. Sve u svemu, ako želite vrhunski luksuz, vaša očekivanja će biti sigurno ispunjena. Naravno, ovo ima svoju cijenu – karta za dvotjedno putovanje Transsibirskom prugom stoji i više od 20.000 dolara. Usporedbe radi, za sličan program, osnovna cijena karte za "Carsku Rusiju" iznosi 5.000 dolara.

Kutak za rusofile - Page 48 Stakan468
"Carsko zlato"
"Carsko zlato" je najstariji privatni vlak koji prometuje ruskim prugama. Ovo ne znači da je i manje udoban, jer se gotovo svake godine renovira. Raspolaže prostranim kupeima, a kako je u vlasništvu njemačke tvrtke, usluga putnicima odlikuje se preciznošću i kvalitetom karakterističnima za tu zemlju. Ono što je Kempinsky među hotelima, to je "Carsko zlato" u kategoriji željeznica. Osim prostranih kabina, putnici mogu očekivati ​​i odličan komfor. Jedna od posebnosti vlaka je "nostalgični vagon". Njegovi kupei opremljeni su u stilu nekadašnjih sovjetskih vlakova kojima su putovali visoki funkcioneri Komunističke partije Sovjetskog Saveza. Putovanje u ovom vagonu bit će poseban doživljaj ako vam ne smetaju zajedničke tuš-kabine.
Kutak za rusofile - Page 48 Herbst468
Grand Trans Siberian Express
Na Transsibirskoj pruzi putnike prevozi i Grand Trans Sibirian Express, još jedna luksuzna željeznička kompozicija čiji je vlasnik njemačka kompanija. U smislu udobnosti može se usporediti s "Carskom Rusijom". Nudi širok izbor kupea i povoljnije cijene od "Carskog zlata". Ono što ovaj vlak izdvaja od drugih jest pravi klavir u salonskom vagonu.
Na cijelom svijetu gotovo da ne postoji turistička ponuda koja se može usporediti s luksuznom željezničkom turom po Sibiru. Putovanje podsjeća na krstarenje u "hotelima s 5 zvjezdica na vodi", jer su i ovi vlakovi "hoteli s pet zvjezdica na tračnicama". Dok u udobnosti i privatnosti klizite vlakom kroz Sibir, osjećate se kao da ulazite u neki sasvim novi svijet. Nadamo se da će vam ovaj kratki vodič pomoći odabrati svoje putovanje iz snova po Euroaziji.
Kutak za rusofile - Page 48 Baikalsee468
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Eva_ Thu 3 Aug - 8:55

https://hr.rbth.com/travel/2014/07/13/transsibirska_zeljeznica_kratki_vodic_kroz_luksuzne_vlakove_28663

No može i jeftinije, ak se koristi ruska državna željeznica:)
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 10:02

Odlican prilog Effa..odlican...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 10:03

Ne samo oni dva bedaka koji lijepe ratnu tekniku..koga to jos zanima??? Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by My Brother Billo Thu 3 Aug - 10:42

i na ratnoj tehnici se obrce lova,gledaj to tako,nemora se upotrijebiti nego posluziti kao sredstvo odvracanja.
My Brother Billo
My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 10:44

Ma dobro,sunac mu,ali ovdje bi trebale biti civilne i lijepe strane Rusije..papica,pitje,lijepe i zgodne rujke,prelijepa priroda,ono edkukacioona konstrukcija..Ali hajde...dečkici vole ratne igracke,sto da radimo sa vama?? :clown
No nekad malo i neceg drugog ubacite,bude raznovrsnije.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 10:46

definitivno bih ovim Transsibirom putovao...no 5000 Ojrova paket dovoljno...ne bih isao na gore da mi ne prisjedne...nisam nikakvi Imperator.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by My Brother Billo Thu 3 Aug - 10:49

pismejker wrote:Ma dobro,sunac mu,ali ovdje bi trebale biti civilne i lijepe strane Rusije..papica,pitje,lijepe i zgodne rujke,prelijepa priroda,ono edkukacioona konstrukcija..Ali hajde...dečkici vole ratne igracke,sto da radimo sa vama?? :clown
treba definitivno,lijepim ja i to.neznam za ovog drugog ali ja nevolim ratne igrice,ali sam realist,rat je kroz ljudski istoriju konstanta,tako da se to nemoze ignorisati,sto da radite sa nama? a sta da radimo mi sa vama? tolerisite nas  pirat
My Brother Billo
My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 10:54

My Brother Billo wrote:
pismejker wrote:Ma dobro,sunac mu,ali ovdje bi trebale biti civilne i lijepe strane Rusije..papica,pitje,lijepe i zgodne rujke,prelijepa priroda,ono edkukacioona konstrukcija..Ali hajde...dečkici vole ratne igracke,sto da radimo sa vama?? :clown
treba definitivno,lijepim ja i to.neznam za ovog drugog ali ja nevolim ratne igrice,ali sam realist,rat je kroz ljudski istoriju konstanta,tako da se to nemoze ignorisati,sto da radite sa nama? a sta da radimo mi sa vama? tolerisite nas  pirat
realno je i da ima i prirodnih ljepota...Nemoj da ispadne da si samo obicni Jarhead,koji ne vidi dalje od cijevi..ne ignoriram ja ratni element,ali ovako prikazujes Majku Rusiju,kao vjecito ratnohuskacku i nadrkanu velesilu,..istina je sasvim drugacija..ocito ne poznas dovoljno Rusiju..

Predlazem temu...zivot na rubu sibira...svidjet ce ti se...Ono..Mede kao kucni ljubimci i slicno....simbioza Rusa i divlje prirode-prezivljavanje...

:cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 10:59

uci medo uci...ljepote Rusije....mirise na prekrasnu proslost..

Kutak za rusofile - Page 48 18388523
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by My Brother Billo Thu 3 Aug - 11:00

pismejker wrote:
My Brother Billo wrote:
realno je i da ima i prirodnih ljepota...Nemoj da ispadne da si samo obicni Jarhead,koji ne vidi dalje od cijevi..ne ignoriram ja ratni element,ali ovako prikazujes Majku Rusiju,kao vjecito ratnohuskacku i nadrkanu velesilu,..istina je sasvim drugacija..ocito ne poznas dovoljno Rusiju..

Predlazem temu...zivot na rubu sibira...svidjet ce ti se...Ono..Mede kao kucni ljubimci i slicno....simbioza Rusa i divlje prirode-prezivljavanje...

:cleanteeth
Ja Jarhead? ma jok,volim oruzje,pistolje,puske itd ali imam savrsenu samokontrolu nad sobom,sta je pistolj? za mene isto kao i cekic,serafciger ili bilo koji alat? kazu neki ljudi ne vole oruzje? pa i vaser vaga moze biti oruzje,mozes covjeka tresnuti sa njom po glavi i ubiti ga,neke satistike pokazuju da je najvise ubistava napravljeno upravo sa tupim i hladnim oruzjem a ne vatrenim a u onim drzavama gdje gradjani imaju oruzje kriminal je skoro 0% jer se krimosi boje,kuzis sad moju poziciju sto se toga tice?Rusija je majka,porazila sve agresore i zato je volim,naravno da ima i prirodne ljepote kojima se treba diviti ali ja je volim zbog njezinim ljudi i zbog toga jer je pobjedila fashizam a pobjedice i opet e sad ako ti idem na zivce sta da ti radim,pretrpi me malo  pirat
My Brother Billo
My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 11:01

Kutak za rusofile - Page 48 14
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 11:03

Kutak za rusofile - Page 48 Picture-262601
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ Thu 3 Aug - 11:10

My Brother Billo wrote:i na ratnoj tehnici se obrce lova,gledaj to tako,nemora se upotrijebiti nego posluziti kao sredstvo odvracanja.
Rusi vole trgovat oružjem, naftom i plinom. Voćem, povrćem i odjećom kod njih trguju Kazahstanci, Uzbeki, Tadžiki i Turci. U Novosibirsku skoro svi dućani s odjećom su turski.
Na dalekom istoku pak Kinezi. Rusi su tradicionalni ostali na core businessu, resursi i oružje.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Aug - 11:11

je'l tko postao rus... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Aug - 11:16

Mmmmdobro je znati...idemo dalje...

Kutak za rusofile - Page 48 RG-7
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Aug - 11:17

pismejker wrote:uci medo uci...ljepote Rusije....mirise na prekrasnu proslost..

Kutak za rusofile - Page 48 18388523
 Kutak za rusofile - Page 48 1f602 ..e moj bacuska
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ Thu 3 Aug - 11:18

vuksadinare wrote:je'l tko postao rus... lol!
Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by My Brother Billo Thu 3 Aug - 11:18

Eva_ wrote:
My Brother Billo wrote:i na ratnoj tehnici se obrce lova,gledaj to tako,nemora se upotrijebiti nego posluziti kao sredstvo odvracanja.
Rusi vole trgovat oružjem, naftom i plinom. Voćem, povrćem i odjećom kod njih trguju Kazahstanci, Uzbeki, Tadžiki i Turci. U Novosibirsku skoro svi dućani s odjećom su turski.
Na dalekom istoku pak Kinezi. Rusi su tradicionalni ostali na core businessu, resursi i oružje.
evo skolopi nedavno dil sa Iranom od nekoliko biliona dolara,bas im dobro dosle ove sankcije,ovo moji u Srbiji su jedinu dobru stvar uradili sto nisu ulazili u to kolo sankcija
My Brother Billo
My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Eva_ Thu 3 Aug - 11:19

Nisu, jabuke iz Srbije kupila sam u Irkutsku u dućanu. Odlične bile
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down