Kutak za Janezofile
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kutak za Janezofile
http://hr.neciklopedija.org/wiki/Slovenija
Legenda o postanku Zlovenije
Postoji legenda koja kaže da je davno, davno, između Hrvatske i Austrije trebao početi rat, zato jer se Hrvatska i Austrija (tadašnji susjedi) nisu podnosili. Da bi pridonijeli svjetskom miru, svaka od njih odrekla se malog djelića svoje države i od nje su stvorili Zloveniju._________________
Re: Kutak za Janezofile
Klasicni zenski primjerak slovenske dekle
Ines je rada seksi!
Ines Dolžan, ki se je v življenju spopadla s številnimi očitki glede svoje teže, je dokazala, da so tudi obilnejše ženske lahko seksi. S trdno voljo in odločno borbenostjo je upravičila sloves debelih ljudi, kot zabavnih, vedrih in ljubečih._________________
tipicni primjerci slovencov u prirodnom okruzenju
izadju u prirodu i onda ojkaju,
za sada ni najboli povjesnicari nisu otkrili motiv takovog ponasanja
izadju u prirodu i onda ojkaju,
za sada ni najboli povjesnicari nisu otkrili motiv takovog ponasanja
2015-08-06
u Sloveniji nema ustaša...mislim ustvari ima ih jako puno ali...možda je to ključ uspješnosti Slovenije ništa ih ne vuče u 1941. i 1945.
Guest- Guest
ja volim otic u sloveniju na cevape, taj njihov specijalitet je vrhunski
enu porcijo cevapa i pivu ba
Mi smo na skijanju tražili slovenski re storan a ono sve leskovačke pljeskavice .D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a i taj specijalitet slovenaca iz leskovac je dobar, probao sam , :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ja volim otic u sloveniju na cevape, taj njihov specijalitet je vrhunski
Mi smo na skijanju tražili slovenski re storan a ono sve leskovačke pljeskavice .D
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Imamo problema, ali znamo što red, rad i stega...To je skoro bi mogao reći već u genima.epikur37 wrote:Slovenija je sposobna mala zemlja, umješne politike i stabilnog gospodarstva.
Puno ljudi iz okolice dolazi raditi u Ljubljanu, ali oni nerijetko doma imaju i "kmetiju" na kojoj nastave
raditi...Pa valjda se to vidi već kad automobilom prolazite kroz Sloveniju: Lijepe i uređene kuće s okućnicama
i poljima oko njih. Slovenija ni po čemu ne spada na Balkan. Nije mi se bilo teško naviknuti na njihov red,
jer sam ga dobrim dijelom donio i sa sobom...Kod mene doma se radilo po 16 sati dnevno. Ovdje sam samo nastavio
s tim ritmom...
PS: A tema je puna balkanskog humora...koji gadiluk, da te Bog sačuva.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ajmo malo slovenskog humora.Eroo wrote:
PS: A tema je puna balkanskog humora..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovoga tipa kao na ovoj temi, takvog ti ne mogu ponudit...Ne postoji.jastreb wrote:Ajmo malo slovenskog humora.Eroo wrote:
2016-07-22
Onda to nije humor.Eroo wrote:Ovoga tipa kao na ovoj temi, takvog ti ne mogu ponudit...Ne postoji.jastreb wrote:Ajmo malo slovenskog humora.Eroo wrote:
Znaš,Ero,jednom su engleski novinari istraživali zašto su na prostorima ex YU toliko popularne engleske humorističke serije (Monty Payton,Crna Guja, Allo,allo, Mućke, Crveni patuljak...)i došli su do zaključka kako mi najbolje kužimo engleski humor. Čak bolje nego Amerikaci.
Znači da imamo smisla za humor,za razliku od Nijemaca ,kojima je humor ono kada Švabo zapjeva tralala.
2014-04-22
Sve te serije šta si ih naveo i ovdje su popularne. Alzo?jastreb wrote:Onda to nije humor.Eroo wrote:Ovoga tipa kao na ovoj temi, takvog ti ne mogu ponudit...Ne postoji.jastreb wrote:Ajmo malo slovenskog humora.Eroo wrote:
Znaš,Ero,jednom su engleski novinari istraživali zašto su na prostorima ex YU toliko popularne engleske humorističke serije (Monty Payton,Crna Guja, Allo,allo, Mućke, Crveni patuljak...)i došli su do zaključka kako mi najbolje kužimo engleski humor. Čak bolje nego Amerikaci.
Znači da imamo smisla za humor,za razliku od Nijemaca ,kojima je humor ono kada Švabo zapjeva tralala.
2016-07-22
Pa i vi ste Balkan,ma koliko to tvrdili da niste.Eroo wrote:Sve te serije šta si ih naveo i ovdje su popularne. Alzo?jastreb wrote:Onda to nije humor.Eroo wrote:Ovoga tipa kao na ovoj temi, takvog ti ne mogu ponudit...Ne postoji.jastreb wrote:Ajmo malo slovenskog humora.Eroo wrote:
2014-04-22
Eroo wrote:Imamo problema, ali znamo što red, rad i stega...To je skoro bi mogao reći već u genima.epikur37 wrote:Slovenija je sposobna mala zemlja, umješne politike i stabilnog gospodarstva.
Puno ljudi iz okolice dolazi raditi u Ljubljanu, ali oni nerijetko doma imaju i "kmetiju" na kojoj nastave
raditi...Pa valjda se to vidi već kad automobilom prolazite kroz Sloveniju: Lijepe i uređene kuće s okućnicama
i poljima oko njih. Slovenija ni po čemu ne spada na Balkan. Nije mi se bilo teško naviknuti na njihov red,
jer sam ga dobrim dijelom donio i sa sobom...Kod mene doma se radilo po 16 sati dnevno. Ovdje sam samo nastavio
s tim ritmom...
PS: A tema je puna balkanskog humora...koji gadiluk, da te Bog sačuva.
PS2: I Slovenija je podijeljeno društvo na "ta bele" i "na ta rdeče", nažalost.
No nemamo kočničare kao kod vas na jugu. Sad imamo jedan slučaj, koji je više izuzetak nego pravilo.
Jebote, oporba organizira referendum oko toga kako ćemo graditi drugi tir željeznice od Kopra prema sjeveru..
Da ti mozak stane...Ali eto i to se dešava...Besposlen pop (politika) i jariće krsti.
Last edited by Eroo on 14/7/2017, 07:52; edited 2 times in total
2016-07-22
Ni B od Balkana. Nije ni mentalitet Austrijanaca, Bogu hvala...jastreb wrote:Pa i vi ste Balkan,ma koliko to tvrdili da niste.Eroo wrote:Sve te serije šta si ih naveo i ovdje su popularne. Alzo?jastreb wrote:Onda to nije humor.Eroo wrote:Ovoga tipa kao na ovoj temi, takvog ti ne mogu ponudit...Ne postoji.jastreb wrote:
Ajmo malo slovenskog humora.
2016-07-22
O Ero,Ero...Pa Slovenci su sve počeli uzimati od Čefurjev. Tako da današnja slovenska mladež ide na narodnu muziku,opija se uz nju i sl. Stoljetni život sa balkanskim narodima u istim državama,miješanje sa istima,migracije stanovništva,učinili su svoje.Eroo wrote:
Ni B od Balkana. Nije ni mentalitet Austrijanaca, Bogu hvala...
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3