Kutak za rusofile
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Kutak za rusofile
Nisu, jabuke iz Srbije kupila sam u Irkutsku u dućanu. Odlične bile
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro pismjeker je automatski vec rus...po onoj narodnoj..'od kud ti zena i cura od tud si i ti'
2015-09-08
Polako Fuk..treba uciti jezik,obicaje,sve to zahtijeva vrijeme...nije to instant drzavljanstvo koje vi dijelite komegod prdne na pamet..vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
Guest- Guest
Zakaj bi postala Ruskinjom? Pa nisam poturica Haso da se prodajem.vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
2017-03-21
sam se ti pravdaj..pismejker wrote:Polako Fuk..treba uciti jezik,obicaje,sve to zahtijeva vrijeme...nije to instant drzavljanstvo koje vi dijelite komegod prdne na pamet..vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
2015-09-08
...ka'k velis..Eva_ wrote:Zakaj bi postala Ruskinjom? Pa nisam poturica Haso da se prodajem.vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
2015-09-08
mene ova slika podsjeca na prije 200 godina,prije industrijske recvolucije..kosaci i tak oto,lijepe cure vodonoše...vuksadinare wrote:..e moj bacuskapismejker wrote:uci medo uci...ljepote Rusije....mirise na prekrasnu proslost..
Guest- Guest
A ti si onda Mujo postal, ha?vuksadinare wrote:...ka'k velis..Eva_ wrote:Zakaj bi postala Ruskinjom? Pa nisam poturica Haso da se prodajem.vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
2017-03-21
nije to pravdanje,cisto reala...osim toga,ne moze se postati Rus,nego ruski gradjanin...i treba sve postivat itamo gdje dojdes..vuksadinare wrote:sam se ti pravdaj..pismejker wrote:Polako Fuk..treba uciti jezik,obicaje,sve to zahtijeva vrijeme...nije to instant drzavljanstvo koje vi dijelite komegod prdne na pamet..vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.vuksadinare wrote:je'l tko postao rus...
Guest- Guest
ne....ja sam to sto jesam..ne trpam se nikom...nikog en uzdizem u nebesa...Eva_ wrote:A ti si onda Mujo postal, ha?vuksadinare wrote:...ka'k velis..Eva_ wrote:Zakaj bi postala Ruskinjom? Pa nisam poturica Haso da se prodajem.vuksadinare wrote:jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'Eva_ wrote:
Jesu neki koji su zarobljeni bili kod Staljingrada.
2015-09-08
Haso, Haso, a i žena ti je iz Bosne. Koga lažeš?vuksadinare wrote:ne....ja sam to sto jesam..ne trpam se nikom...nikog en uzdizem u nebesa...Eva_ wrote:A ti si onda Mujo postal, ha?vuksadinare wrote:...ka'k velis..Eva_ wrote:Zakaj bi postala Ruskinjom? Pa nisam poturica Haso da se prodajem.vuksadinare wrote:
jebes vas koji jos niste rusi postali od silne ljubavi prema rusiji...velis..'tko zna sto vrijeme nosi pa ziher je ziher'
2017-03-21
da vjerujem,meni najbolji proizvod iz Srbije onaj mljeveni keks plazma,nadisao je i ChocolinoEva_ wrote:Nisu, jabuke iz Srbije kupila sam u Irkutsku u dućanu. Odlične bile
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
pa ako sam po zeni bosanac nisi automatski musliman..tsss...Eva_ wrote:Haso, Haso, a i žena ti je iz Bosne. Koga lažeš?vuksadinare wrote:ne....ja sam to sto jesam..ne trpam se nikom...nikog en uzdizem u nebesa...Eva_ wrote:A ti si onda Mujo postal, ha?vuksadinare wrote:...ka'k velis..Eva_ wrote:
Zakaj bi postala Ruskinjom? Pa nisam poturica Haso da se prodajem.
2015-09-08
Jesi cvijet, ljiljan.vuksadinare wrote:pa ako sam po zeni bosanac nisi automatski musliman..tsss...Eva_ wrote:Haso, Haso, a i žena ti je iz Bosne. Koga lažeš?vuksadinare wrote:ne....ja sam to sto jesam..ne trpam se nikom...nikog en uzdizem u nebesa...Eva_ wrote:A ti si onda Mujo postal, ha?vuksadinare wrote:
...ka'k velis..
2017-03-21
vuksadinare wrote:dobro pismjeker je automatski vec rus...po onoj narodnoj..'od kud ti zena i cura od tud si i ti'
Mhhh..trebao bi malo upoznati Ruse,Fuk...ljudi su ono fakat opusteni,samosvjesni,ima nes u njima svima ..neko plemenitasko ponasanje,kao da su dio neke Imperije velike(istina) i velike nacije..sve istina,a opet nisu arogantni i uobrazeni..cak su jako topli u komunikaciji..
Fuk,ti da uhvatis Rujku neku,i zaljubis se,a bi...zafitiljio bi ti pravo do rujkine mile majke,na blagoslov.,..
Guest- Guest
dokaz da se ljubav ne moze kupiti,kad nekog volis ,volis ga onako nesebicno jer te je privukao...necim a to je majka Rusijapismejker wrote:vuksadinare wrote:dobro pismjeker je automatski vec rus...po onoj narodnoj..'od kud ti zena i cura od tud si i ti'
Mhhh..trebao bi malo upoznati Ruse,Fuk...ljudi su ono fakat opusteni,samosvjesni,ima nes u njima svima ..neko plemenitasko ponasanje,kao da su dio neke Imperije velike(istina) i velike nacije..sve istina,a opet nisu arogantni i uobrazeni..cak su jako topli u komunikaciji..
Fuk,ti da uhvatis Rujku neku,i zaljubis se,a bi...zafitiljio bi ti pravo do rujkine mile majke,na blagoslov.,..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ne postoji ništa takvo. Izmišljotina koju možeš sresti samo kod pravoslavaca i u muslimaskom svijetu.My Brother Billo wrote:dokaz da se ljubav ne moze kupiti,kad nekog volis ,volis ga onako nesebicno jer te je privukao...necim a to je majka Rusijapismejker wrote:vuksadinare wrote:dobro pismjeker je automatski vec rus...po onoj narodnoj..'od kud ti zena i cura od tud si i ti'
I muslimani su ono braća, Ummet i tako, a kad ono poklaše se međusobno da to svijet do sada nije vidio.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa naravno da sam cvijet..sto ima ljepse do cvijeca..Eva_ wrote:Jesi cvijet, ljiljan.vuksadinare wrote:pa ako sam po zeni bosanac nisi automatski musliman..tsss...Eva_ wrote:Haso, Haso, a i žena ti je iz Bosne. Koga lažeš?vuksadinare wrote:ne....ja sam to sto jesam..ne trpam se nikom...nikog en uzdizem u nebesa...Eva_ wrote:
A ti si onda Mujo postal, ha?
2015-09-08
...upoznao sam ih ja..ne boj se...neka njih..pismejker wrote:vuksadinare wrote:dobro pismjeker je automatski vec rus...po onoj narodnoj..'od kud ti zena i cura od tud si i ti'
2015-09-08
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50