Sex i njegove blagodati
Page 33 of 38
Page 33 of 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
mativka wrote:Meni si uvijek drag. I kada si frustriran i kada ti osmijeh lice mije....i kada se zbog gluposti na forumu bije
jack_reacher- Posts : 974
2014-04-14
dzepna_venera wrote:vratite se na
Muškarci u nedostatku istog postaju agresivni. Mi žene nervozne i patetične. Obojici propisujem duplu dozu terapije
Guest- Guest
bogomdani wrote:o jedva docekao.. Bob,jel to sad nije uvlakacka reakcija???
Ja i Bob se volimo odavna. I to nije nikakva tajna...
Guest- Guest
O nisam ja agresivan,sad sam se tek zagrijao..zabavno je postalo...mativka wrote:dzepna_venera wrote:vratite se na
Muškarci u nedostatku istog postaju agresivni. Mi žene nervozne i patetične. Obojici propisujem duplu dozu terapije
Guest- Guest
Bravooo!!! Tako jemativka wrote:dzepna_venera wrote:vratite se na
Nek se više ebu pa će biti smireniji
Guest- Guest
e pa reci sunac mu njegov..vidim ja da sam svojom bogomdanom muzevnoscu privukao interese postovanih dama,a to je Dragom Bobu uzrokovalo nocne more i stres..sorry...mativka wrote:bogomdani wrote:o jedva docekao.. Bob,jel to sad nije uvlakacka reakcija???
Guest- Guest
Tebe ću ja...bogomdani wrote:O nisam ja agresivan,sad sam se tek zagrijao..zabavno je postalo...mativka wrote:dzepna_venera wrote:vratite se na
Guest- Guest
I ja cu tebe...dzepna_venera wrote:Tebe ću ja...bogomdani wrote:O nisam ja agresivan,sad sam se tek zagrijao..zabavno je postalo...mativka wrote:dzepna_venera wrote:vratite se na
Guest- Guest
Bogomdana muževnos :D! Samo naprijed! Hvalite me usta mojaaaa...bogomdani wrote:e pa reci sunac mu njegov..vidim ja da sam svojom bogomdanom muzevnoscu privukao interese postovanih dama,a to je Dragom Bobu uzrokovalo nocne more i stres..sorry...mativka wrote:bogomdani wrote:o jedva docekao.. Bob,jel to sad nije uvlakacka reakcija???
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Tebe ću ja...
Ti njega, ja ću Lonea....smiriti, jel. Žene su ipak poduzetnije
Guest- Guest
nego..dzepna_venera wrote:Bogomdana muževnos :D! Samo naprijed! Hvalite me usta mojaaaa...bogomdani wrote:e pa reci sunac mu njegov..vidim ja da sam svojom bogomdanom muzevnoscu privukao interese postovanih dama,a to je Dragom Bobu uzrokovalo nocne more i stres..sorry...mativka wrote:bogomdani wrote:o jedva docekao.. Bob,jel to sad nije uvlakacka reakcija???
Guest- Guest
mativka wrote:dzepna_venera wrote:Tebe ću ja...
Tvoj zadatak je lakši...
Ovaj moj...!!! pa taj može satima! ima da se prospem ko niagara falls..
Guest- Guest
Da, dragi... trep trep trep hihihibogomdani wrote:jel nisam lijep i muzevan..???
Guest- Guest
Zena moja... ...dobar opis za slapove..nisi procitala kako me je Kic nazvao??dzepna_venera wrote:mativka wrote:dzepna_venera wrote:Tebe ću ja...
Tvoj zadatak je lakši...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Zena moja... ...dobar opis za slapove..nisi procitala kako me je Kic nazvao??dzepna_venera wrote:mativka wrote:dzepna_venera wrote:Tebe ću ja...
Tvoj zadatak je lakši...
Kralj squirtinga
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
Umirem od smijeha, sjetila sam se kako je Veber primjetio da se ovaj pdf pretvara u vodovod...Još malo i vatrogasce ćemo uključiti
Last edited by mativka on 3/9/2015, 20:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 33 of 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?