ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sex i njegove blagodati

Page 32 of 38 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38  Next

Go down

Sex i njegove blagodati  - Page 32 Empty Re: Sex i njegove blagodati

Post by jack_reacher 3/9/2015, 19:15

bogomdani wrote:

nego Bob,srednjoskolska filozofska taktika prodavanja mooda bod bubrege curama
o daaa,yugo švabo se srami svojih korijena i mrzi balkance al zato bi se rado balkankama uvukao u gaćice,koji dvostruki moral i licemjerje,a usput uz onu propalicu kinga najviše je cmizdrio da mu se na bivšem forumu dopusti stavljanje golih pichki(možda mu je to alter kao i love_69 kojeg su ženske redovno prijavljivale za uznemiravanje).. lol! :facepalm :lell :please

jack_reacher

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 19:33

Vis Bob,dogadja ti se upravo kao i hrpi nedozrelih kompleksasa na starom forumu..Jednostavno ne mogu podnijeti da malo dodju u sjenu,da netko dodje ispred njih,da je netko simpaticniji curama nego su oni,odmah se uzjebu,uztrolaju,pocnu pljuckati kao Ljame,ai Kamile...bjesne,prilijepe se za džon nekom i prate ga od topica do topica,..Bob,vole tebe i dalje forumske cure,dodjes im simpa,no simpa su im i razni cuckovi,pametan si ti i dalje,ne brini,nitko te nece nazvati tupanom,pricat ce sa tobom,obratiti paznju na tebe..Bob sve je u redu..
Yugo svabo?? No,niti jedno,niti drugo..na zalost,ne mogu prisvajati titule,koje mi ne pripadaju pirat...E kad je doslo do ovog nivoa,u sljedecem postu ocekujem ustase i partizane.. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 3/9/2015, 19:46

pa ne trolam ja i ne pratim te panju jedan,samo sam se sprdao na ovoj temi u vezi tvog izmišljanja sexualnih pustolovina,pa i ja sam to radio x puta uživo s dečkima pričao lovačke priče sve i svašta al ovo što ti radiš je presmiješno,i još se ideš dalje prepucavat umjesto da se pokriješ po ušima,šutiš par dana i čekaš da ti se vrati tvoja "popularnost"..misliš da ja nisam čitao kultne i vip s kojim si sve curama bio dobar,kako te miha oprao,pa nevjesta,katd i dr.,sve mi neugodno spominjat,neka tebi sve cure na forumu(poz si svoju izraelku!),nisam ti ja neki otimač niti zavodnik na tvojoj razini,niti ću ikad biti,relax kolega.. crazy :hahahano
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by betty.boop 3/9/2015, 19:51

decki, gori ste od kakvih curica bome
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 19:52

Pogotovo ovih muskobanjastih..... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 19:55

Zagy wrote:Jel istina da zene u godinama imaju problema sa suhocom?

A ne znam. Ja sam čula da većina s godinama pati od inkontinencije :^0 ;) No, da, vjerojatno kada ulaze u menopauzu hormoni rade svakojake stvari. Ali mislim da hormonalne terapije ublaže. Ukoliko ne, postoje razni lubrikanti. Žene se uvijek snađu :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 3/9/2015, 19:56

vas dvije ste mu posebno drage jer ne živite na balkanu.. :lol:
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:00

lone_gunman wrote:vas dvije ste mu posebno drage jer ne živite na balkanu.. :lol:

Bob, ako imaš probleme u reali ne treba ispucavati frustracije na forumu. Nezrelo je to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:03

zagy sta stignes se stvarno seksati svaki dan?

to ni meni ne uspijeva. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 3/9/2015, 20:04

dzepna_venera wrote:

Bob, ako imaš probleme u reali ne treba ispucavati frustracije na forumu. Nezrelo je to.
pa svi imaju i povremeno ih ispucavaju,ne brini,trudiću se da ne pretjeram,samo da me ovaj tvoj fejker ne povlači za jezik,evo smiren sam.. ;)
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:06

Bob,kad odrastes i postanes pravi muskarac i budes mogao dozivjeti,naravno i dao Bog financijski si podrzati islaske sa curama i uzivanje u njima,mozda vremenom i otkris da neke stvari nisu Sajens fiksn..dotle..pssssssT.. :clown

To sto ti nisi nikad Ebao,i sa slicnim alkoholiziranim drkadzijama,gleda sa zaviscu i ljubomorom na one koji TO jesu radili sa curama,pa privikni se Bob..ti i tvoja ekipa ste Luzeri sa velkim L..Znam i po mom bivsem mjestu takvih likova..vjecito negdje sjede,pijuckaju brlju,pivu ili vino od 10 kuna i pljuju po cijelom svijetu..vrijeme prolazi,roditelji stare i umiru,i stos onda Bob..nece biti niti papice da te ceka topla na stolu o postovane majke,a zenu nes moci isfinancirati...crno tise pise Bob... pirat
Kazes Miha nekog oprao..?? Miha je onaj certificirani ,kojeg sam vec spomenuo,a ako si toliko ,sorry,glup,da nisi vidio sto on tamo ljudima pa i curama je radio,onda si stvarno slijep..Nitko se na njegov nivo nije htio spustati,lik je prijetio,insinuirao,podmetao,smjestao,..Dok nije pretjerao i onda ga nije bilo 6 mjeseci na Forumu,a ne mogu bas vjerovati,da je u tih 6 mjeseci dosao na normalu dobrovoljnom zeljom sadec isalaticu..trebala je tu neka zesca sluzba da ga dovede u red,ako vec ne na normalu..tako i bi..
ostale ne bih komentirao..nisam bas previse sa njima u raspravi bio..
Drago mi je da si pratio voajerski gdje sam bio i s kim sam kontaktirao....malo opsjednut?? pirat
Ajmo mi fino zavrsiti ovu "plodonosnu raspravu",postaje mi iskreno dosadno...
Dakle,ako ti se ne svidja sto i kako pisem(a za sto me zivo boli qrc),stavi me na ignore,bio bih ti zahvalan,jer od lika koji je daleko od mog nivoa konverzacije,razmisljanja ovoga i onoga,nemam sto prihvatiti,kao savjet,preporuku,ili prodavanje neke pameti..Slusaj me dobro..ovdje se zajebajem sve u 16, i to je moj stil,nikog ne vrijedjam nikog ne diram,stovise,ako mogu gasim vatru..
Citam i ja kojekave bedastoce pretezno filozofski orjentiranih likova na maminoj krušnoj mrvi,ali ignoriram,i mozda ces primjetiti,da neke stvari ili likove nadaleko zaobilazim..i to je to..
Otimac??..o Bog moj...mozes i leci sa njom u krevet i nemam se cega bojati..naravno,drugi je par rukava,sto ti krevet nivoa takve zene nikad neces vidjeti..
Oprosti Bob,ali ovo mi doista postaje dosadno..bog s tobom i nadalje uspjesno forumasenje king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:07

Lady_D wrote:zagy sta stignes se stvarno seksati svaki dan?

to ni meni ne uspijeva. :D

Gdje stoji to? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:11

lone_gunman wrote:
dzepna_venera wrote:

pa svi imaju i povremeno ih ispucavaju,ne brini,trudiću se da ne pretjeram,samo da me ovaj tvoj fejker ne povlači za jezik,evo smiren sam.. ;)

Nije fejker, samo što si ti sad zakuhao ko pretis lonac pa ne možeš vidjeti ni sebe ni druge.

Ajde smiri se, i uživaj. La vie est belle  !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:15

dzepna_venera wrote:
lone_gunman wrote:
dzepna_venera wrote:

Nije fejker, samo što si ti sad zakuhao ko pretis lonac pa ne možeš vidjeti ni sebe ni druge.

Ajde smiri se, i uživaj. La vie est belle  !
Drunky Duck se uzrujao.. king

Last edited by bogomdani on 3/9/2015, 20:16; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:15

lone_gunman wrote:pa svi imaju i povremeno ih ispucavaju,ne brini,trudiću se da ne pretjeram,

Meni si uvijek drag. I kada si frustriran i kada ti osmijeh lice mije....i kada se zbog gluposti na forumu bije  :drinks :whistle ;) :}
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 3/9/2015, 20:16

bogomdani wrote:
Oprosti Bob,ali ovo mi doista postaje dosadno..bog s tobom i nadalje uspjesno forumasenje king
ajme šta si sve nadrobio sad,da mi tak neko sere u reali šutnuo bi ga ko kantu za smeće,ok,vidim i ja da to više nema smisla,mogu te ignorirat ak ti tak paše,samo nemoj više ni ti komentirat takve nebuloze da su svi vozači u zg koji se žale na promet pichkice.. :proceed
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:17

mativka wrote:
lone_gunman wrote:pa svi imaju i povremeno ih ispucavaju,ne brini,trudiću se da ne pretjeram,

Meni si uvijek drag. I kada si frustriran i kada ti osmijeh lice mije....i kada se zbog gluposti na forumu bije  :drinks :whistle ;) :}
Ma vole njega sve zene,rekao sam mu to..decko je nesiguran malo u sebe..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 3/9/2015, 20:18

dzepna_venera wrote:

shame villagewrong :nocomment
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:19

bogomdani wrote:
mativka wrote:

Ma vole njega sve zene,rekao sam mu to..decko je nesiguran malo u sebe..

Offtopic :P vratite se na :sex
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/9/2015, 20:19

lone_gunman wrote:
bogomdani wrote:
ajme šta si sve nadrobio sad,da mi tak neko sere u reali šutnuo bi ga ko kantu za smeće,ok,vidim i ja da to više nema smisla,mogu te ignorirat ak ti tak paše,samo nemoj više ni ti komentirat takve nebuloze da su svi vozači u zg koji se žale na promet pichkice.. :proceed
hahahaha to o sutanju bih bas volio vidjeti od tebe..ono,stvarno,iduci puta dojdem u Zagrem pa da vidim to sutanje..naravno,takvi pokusaji ne prolaze bez posljedica,pa se i na to pripremi..Ako si se prepoznao u opisu Pićkice,jel sam ja za to kriv..??Pravi muski su autima obisli Europu,Francusku,Italiju,Svicarsku pa znaju kako je gdje voziti..cuj,nocna mora promet u zagrebu,,, king ..pussy.. jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jack_reacher 3/9/2015, 20:20

mativka wrote:Meni si uvijek drag. I kada si frustriran i kada ti osmijeh lice mije....i kada se zbog gluposti na forumu bije  :drinks :whistle ;) :}
:shy :x :<3 :ashamed :trept :bath
jack_reacher
jack_reacher

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Page 32 of 38 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics