Sex i njegove blagodati
Page 31 of 38
Page 31 of 38 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
e kad je suho,onda Meglajtica ne moze skliznutidzepna_venera wrote:bogomdani wrote:pa..prirodno je zluzavo doli kod zena..ne puno,ali dovoljno..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:imam je..ne bih je sluzavio...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:I jos nisam skuzio odakle ta voda dolazi,gdje je rezervoar..
Za rođendan dobiš meglajticu
pričaš ko da šiba voda iz probušenog luftića...pa nije baš tako
Nije kod svih, samo uzbuđenih :)
Guest- Guest
to trebas pitat zene u godinama ... dzepna ?
betty.boop-
2015-01-23
Ja i depna smo tu po godinama...ne baljezgaj......
mozda je netko od nekog cuo,probao? :D
mozda je netko od nekog cuo,probao? :D
Guest- Guest
Zagy wrote:Ma on samo zajebava i trebao mu je glasan ulet.....:D
@svetac ne budi ljigav,jedno je zajebancija i provokacija(forumska ili virtualna,svejedno)a drugo besramno ulizivanje na nivou zadnjeg papučara,uvijek moraš držat mušku stranu čak i kad nismo u pravu,sjeti se da cure\žene padaju samo na brutalu,nježnost dolazi kasnije..
jack_reacher-
2014-04-14
L'pisdoo?betty.boop wrote:to trebas pitat zene u godinama ... dzepna ?
Guest- Guest
Onai Muderator nepristoinog imena..dzepna_venera wrote:L'pisdoo?betty.boop wrote:to trebas pitat zene u godinama ... dzepna ?
Guest- Guest
Velumno sam ja rekao..Zene se ovdje dojdu narajcati,odu Mjuzevima,ili ...komeveć i pohebu se brutalno,i onda je ovdje zatisje nekoliko dana...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Ma ja Bettyku zezam zbog francuskog..
podsjeti me, gdje smo spominjali mene i francuski u istom kontekstu ? ozb pitam :D
betty.boop-
2015-01-23
Bob...nije to ljigavstina,nego blago posipanje pepela..nekad sam brutalno gazio zene i uglavnom sam ih potjerao sa Foruma,sto ne zelim da se sada dogodi..Ti mozes uletiti sa svojim idejama "brutalno",ali ces kod zena uvijek ostaviti mlak dojam i nece te ozbiljno shvatiti,da ne idem u detalje,ali ja kad nesto kazem,to se i preozbiljno shvaca,jer uglavnom razlika je kad zreli muskarac nesto kaze..lone_gunman wrote:Zagy wrote:Ma on samo zajebava i trebao mu je glasan ulet.....:D
@svetac ne budi ljigav,jedno je zajebancija i provokacija(forumska ili virtualna,svejedno)a drugo besramno ulizivanje na nivou zadnjeg papučara,uvijek moraš držat mušku stranu čak i kad nismo u pravu,sjeti se da cure\žene padaju samo na brutalu,nježnost dolazi kasnije..
Fazu Brutale sam odradio,tako da se kaljuzam u njeznosti kao zadovoljno prase...dakle,no hard filling.. :partyh:
Last edited by bogomdani on 3/9/2015, 09:26; edited 1 time in total (Reason for editing : fghfg)
Guest- Guest
postao si feminiziran bogy,ajde ajde,nije to ništa strašno,tješi se nisi ti jedini,dešava se i najboljima,ta gej taktika već odavno pali kod mnogih žena..
http://www.24sata.hr/stigao-je-grey-pedeset-nijansi-iz-perspektive-christiana-greya-435474
http://www.24sata.hr/stigao-je-grey-pedeset-nijansi-iz-perspektive-christiana-greya-435474
jack_reacher-
2014-04-14
no zabrine me tvoje misljenje. ..mislim ono..znam ja da vi balkanci volite postavljati standarde,pozeljnog-nepozeljnog,pametnog-glupog,dobrog-loseg,prihvatljivog-neprihvatljivog,ali se pomiri da u reali pushite na svim frontama i svim podrucjima..lone_gunman wrote:postao si feminiziran bogy,ajde ajde,nije to ništa strašno,tješi se nisi ti jedini,dešava se i najboljima,ta gej taktika već odavno pali kod mnogih žena..
nego Bob,srednjoskolska filozofska taktika prodavanja mooda bod bubrege curama,ne pali kad te mama i tata budu napucali iz kuce..red je vec da se odvojis od mamine sise,pocinje perverzno djelovati..
Last edited by bogomdani on 3/9/2015, 15:25; edited 3 times in total (Reason for editing : fdhfhgggfd)
Guest- Guest
Pa imas podrsku drustva,ne se brinuti..snakebite wrote:gay is ok...
Guest- Guest
o daaa,yugo švabo se srami svojih korijena i mrzi balkance al zato bi se rado balkankama uvukao u gaćice,koji dvostruki moral i licemjerje,a usput uz onu propalicu kinga najviše je cmizdrio da mu se na bivšem forumu dopusti stavljanje golih pichki(možda mu je to alter kao i love_69 kojeg su ženske redovno prijavljivale za uznemiravanje)..bogomdani wrote:
nego Bob,srednjoskolska filozofska taktika prodavanja mooda bod bubrege curama
jack_reacher-
2014-04-14
Page 31 of 38 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 34 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije