Sex i njegove blagodati
Page 15 of 38
Page 15 of 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Re: Sex i njegove blagodati
Lady_D wrote:Mogla bih sljedecih 6h neprestano(nakon prvog) a da ne dozivim uzitak :)
Vjerujem ti da je tako. Zato što si sebe uvjerila u to, baš u ovu rečenicu.
Guest- Guest
tako je..to vezuje ljude hemocionalno...dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Girls always go first.
A muskog onda nabrzaka jer smo jos pod utjecajem.
Priznaj da ovo nije fer prema njemu
Naravno da nije :)
A i ne bude tako. Iako ja nakon orgazma nisam napaljena kao prije ili za vrijeme. Sam cin duze traje, a njemu ne smeta, ako i on zavrsi malo nakon mene. Ne moze on ni dugo. Ima visok tlak :p
Pa ne moraš uvijek biti ludo napaljena. Možeš biti opuštena u njegovom naručju, ljubakati se, maziti ga nježno...pa želja za nastavkom dođe sama po sebi. I ne mora doći i opet dobro. Ah, ljudi i očekivanja
Tp radimo prije. :D
Poslije je još važnije...
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Mogla bih sljedecih 6h neprestano(nakon prvog) a da ne dozivim uzitak :)
Vjerujem ti da je tako. Zato što si sebe uvjerila u to, baš u ovu rečenicu.
Bravo! To sam ja stalno željela reći
Guest- Guest
nemrem bolivit...jednostavno nemrem...Lady_D wrote:Mogla bih sljedecih 6h neprestano(nakon prvog) a da ne dozivim uzitak :)
Guest- Guest
Pa dobro sam ja rekao..stvar je u psihi..decec je navikao da cura jednom svrsi i to je to..a sto je sa Uzivanjem..??nis..cura nije naucila Uzivati..eeeee....sudbo kleta...
Guest- Guest
ne znam. prepustit ću se tebi.bo_peep wrote:veber_1 wrote:u ponedjeljak sam kod tebe sa svim štambiljima, potvrdama i biljezima. sve po propisu.bo_peep wrote:veber_1 wrote:kaj se cerekaš?
kada ćemo počet s terapijom?
Čim psihijatar odobri
A znaš kako ide procedura prije egzorcizma...
2014-12-30
bogomdani wrote:tako je..to vezuje ljude hemocionalno...dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:dzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Girls always go first.
A muskog onda nabrzaka jer smo jos pod utjecajem.
Priznaj da ovo nije fer prema njemu
Naravno da nije :)
A i ne bude tako. Iako ja nakon orgazma nisam napaljena kao prije ili za vrijeme. Sam cin duze traje, a njemu ne smeta, ako i on zavrsi malo nakon mene. Ne moze on ni dugo. Ima visok tlak :p
Pa ne moraš uvijek biti ludo napaljena. Možeš biti opuštena u njegovom naručju, ljubakati se, maziti ga nježno...pa želja za nastavkom dođe sama po sebi. I ne mora doći i opet dobro. Ah, ljudi i očekivanja
Tp radimo prije. :D
Poslije je još važnije...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa dobro sam ja rekao..stvar je u psihi..decec je navikao da cura jednom svrsi i to je to..a sto je sa Uzivanjem..??nis..cura nije naucila Uzivati..eeeee....sudbo kleta...
Pa mozak i je najveći spolni organ....
Guest- Guest
istina..hmmmbo_peep wrote:bogomdani wrote:Pa dobro sam ja rekao..stvar je u psihi..decec je navikao da cura jednom svrsi i to je to..a sto je sa Uzivanjem..??nis..cura nije naucila Uzivati..eeeee....sudbo kleta...
Pa mozak i je najveći spolni organ....
Guest- Guest
bo_peep wrote:A, jaooooo!veber_1 wrote:ne znam. prepustit ću se tebi.
:cherry: :cherry:
Guest- Guest
bogomdani wrote:tako je..to vezuje ljude hemocionalno...
Šutnja.....
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
:cherry: :cherry:
Nemoj me zezati! Volim više kada je onako s znanstvenog ugla...
Guest- Guest
jos jedna bitna stvar..za nasu Lejdi...Seks nakon prvi puta je u biti oslobadjanje energije,prvi puta nas pokrece uglavnom nagon,i nakon sto se "olaksamo" gubimo interes za partnera,e upravo je tu kljucni trenutak,koji se onda moze reflektirati na komplet vezu...dakle,treba nastaviti,iako se vise ne osjeca FIZICKA zelja...ja priznajem,meni je prvi puta doslovno dosad bilo samo poravnavanje energije..drugi i traci puta je simbonija Bogovima..odnost izmedju dvoje ljudi,oslobodjenih pritiskom nuzde...pjur emoušnal kontakt,nikud ne zuris,a svaki i najmanji pokret tijela duhovna oda..e da..to je ono pravo...
Guest- Guest
Moguce da i je do mozga
U biti sigurno je
Ali ne znam...taj jedan put mi je taman
E sad dva tri puta malo se cini preiacrpljujuce.
Dosta o mom seks zivotu :)
Pozdravljam vas sada. Masina mi je oprala taman da ves stavim nabrzinu da se susi.
U biti sigurno je
Dosta o mom seks zivotu :)
Pozdravljam vas sada. Masina mi je oprala taman da ves stavim nabrzinu da se susi.
Guest- Guest
Lady_D wrote:Moguce da i je do mozga
U biti sigurno je
A, joooj! Tek sada mi opet ništa nije jasno!
Guest- Guest
pa nisi tako loša!bo_peep wrote:A, jaooooo!veber_1 wrote:ne znam. prepustit ću se tebi.
veber-
2014-12-30
Page 15 of 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Similar topics
» Spisak blagodati koje je Bosni i Hercegovini ostavio njezin prvi predsjednik
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?
» vuchić napao dačica i njegove da su lopovi
» Bandić i njegove institucije
» paganizam i njegove (dis)krepancije
» Pitanje za vojvodu i njegove momke?