Švecki stol (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
To smo pjevali u skloništu kod susjeda dok su četnici bombardirali Zagreb avionima.
Vremena slave i ponosa. I sad se naježim.
Vremena slave i ponosa. I sad se naježim.
crvenkasti-
2014-04-17
I ja. Nece meni nitko oduzimat moje pravo na hrvatstvo! To je nasa zemlja, tu zive Hrvati...
Guest- Guest
Tu Hrvati dišu. Ja se najviše osjećam kao Hrvat dok dišem.
crvenkasti-
2014-04-17
ta su vremena passe..modernizirajte se :DRegoč wrote:Nismo ti mi Giga Moravac! Iz njegova smo primjera naučili kako to završi.maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
2014-04-12
ma ti si kao i crveni, verzija gurman samo..obojica cekate da zena ode, nadajuci se da se nece vratiti 8-)veber wrote:jube ja ponudio, direktno.maggie13 wrote:dobro si ti to secirao i izanalizirao, svaka cast @_@Leviathan2 wrote:jebga, weber bi samo s vecericom da zbari zensku, crveni ceka da zena ode i da se zaboravi vratit, ostali bi isto barili al nis konkretno da ponude, mislim, hebes takove muze, nit ih hebi nit ih kuci vodi kak bi rekla moja baka,maggie13 wrote:ovo je vec ozbiljna ponuda :-))))Leviathan2 wrote:
jes siguran, ako se ti neckas ne znaci da je ja necu pozvat da postane clanica plemena :)
ja ak pocnem barit onda ide i ponuda, nemos nesto konkretno postic ako ne ponudis nesto konkretno
pa nek se oni sad zamisle malo :)
Ma, lako za njih, ja sam se zamislila..volim direktne decke B-)
nisi odgovorila....
2014-04-12
dosadni ste..slusajte budnice doma i ne maltretirajte nas @_@crvenkasti wrote:Tu Hrvati dišu. Ja se najviše osjećam kao Hrvat dok dišem.
2014-04-12
maggie13 wrote:
ma ti si kao i crveni, verzija gurman samo..obojica cekate da zena ode, nadajuci se da se nece vratiti 8-)
Ma kod vebera je obrnuto, on se nada da će se vratiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Daj se nosi, četnikušo odvratna!
Ja sam Hrvat, ne treba mi pjesma.
Ja sam Hrvat, ne treba mi pjesma.
crvenkasti-
2014-04-17
Jesmo, zato ni nema doručka u krevet više.maggie13 wrote:ta su vremena passe..modernizirajte se :DRegoč wrote:Nismo ti mi Giga Moravac! Iz njegova smo primjera naučili kako to završi.maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
sad i posuđe stavite u perilicu? :DRegoč wrote:Jesmo, zato ni nema doručka u krevet više.maggie13 wrote:ta su vremena passe..modernizirajte se :DRegoč wrote:Nismo ti mi Giga Moravac! Iz njegova smo primjera naučili kako to završi.maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
2014-04-12
Očito ne znaš tko je Giga i što se nauči iz njegova primjera.maggie13 wrote:sad i posuđe stavite u perilicu? :DRegoč wrote:Jesmo, zato ni nema doručka u krevet više.maggie13 wrote:ta su vremena passe..modernizirajte se :DRegoč wrote:Nismo ti mi Giga Moravac! Iz njegova smo primjera naučili kako to završi.maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
znam da je nesto u svezi s 'Boljim zivotom'..muske poucke bas ne kuzim,ocito ;PRegoč wrote:Očito ne znaš tko je Giga i što se nauči iz njegova primjera.maggie13 wrote:sad i posuđe stavite u perilicu? :DRegoč wrote:Jesmo, zato ni nema doručka u krevet više.maggie13 wrote:ta su vremena passe..modernizirajte se :DRegoč wrote:
Nismo ti mi Giga Moravac! Iz njegova smo primjera naučili kako to završi.
2014-04-12
Giga je iz nekog sela "s Moravu" pa da bi pokazo kako se civilizirao (da je postao pravi Beograđanin) svako je jutro nosio supruzi Emiliji kavu u krevet. Sve je završilo tako da ga je Emilija varala s profesorom fizike. Zaključak je da ženi ne treba nositi kavu u krevet jer će te varati.maggie13 wrote:znam da je nesto u svezi s 'Boljim zivotom'..muske poucke bas ne kuzim,ocito ;PRegoč wrote:Očito ne znaš tko je Giga i što se nauči iz njegova primjera.maggie13 wrote:sad i posuđe stavite u perilicu? :DRegoč wrote:Jesmo, zato ni nema doručka u krevet više.maggie13 wrote:ta su vremena passe..modernizirajte se :D
Ne šaraj javno, neće te Kaja ozbiljno shvatiti.veber wrote:jube
ne, pouka je da ne zenis zenu po imenu Emilija..varat ce te :DRegoč wrote:Giga je iz nekog sela "s Moravu" pa da bi pokazo kako se civilizirao (da je postao pravi Beograđanin) svako je jutro nosio supruzi Emiliji kavu u krevet. Sve je završilo tako da ga je Emilija varala s profesorom fizike. Zaključak je da ženi ne treba nositi kavu u krevet jer će te varati.maggie13 wrote:znam da je nesto u svezi s 'Boljim zivotom'..muske poucke bas ne kuzim,ocito ;PRegoč wrote:Očito ne znaš tko je Giga i što se nauči iz njegova primjera.maggie13 wrote:sad i posuđe stavite u perilicu? :DRegoč wrote:
Jesmo, zato ni nema doručka u krevet više.
2014-04-12
haha :0)Regoč wrote:Ne šaraj javno, neće te Kaja ozbiljno shvatiti.veber wrote:jube
2014-04-12
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 37 of 50