Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
Page 1 of 1
Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
http://www.breitbart.com/london/2017/04/10/swedish-prime-minister-frustrated-terrorist-failed-asylum-seeker/
pas guzicu Khozojepsku..poharo..dao Bog..
Guest- Guest
Re: Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
Ma rešili to buju Švedi. Ko i ovog što su rešili :Ppismejker wrote:pas guzicu Khozojepsku..poharo..dao Bog..
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
mhhhh..lik mi nije poznat..Oh_Femder wrote:Ma rešili to buju Švedi. Ko i ovog što su rešili :Ppismejker wrote:pas guzicu Khozojepsku..poharo..dao Bog..
Guest- Guest
To je bilo prije nek si se ti rodil. Al' se još ne zna. Ko ga je koknul ;Ppismejker wrote:mhhhh..lik mi nije poznat..Oh_Femder wrote:Ma rešili to buju Švedi. Ko i ovog što su rešili :Ppismejker wrote:pas guzicu Khozojepsku..poharo..dao Bog..
2016-11-08
ne znam..jebi ga..nesto je bilo davno neko sranje u sveckoj,ali mi ishlapilo iz glavudžeOh_Femder wrote:To je bilo prije nek si se ti rodil. Al' se još ne zna. Ko ga je koknul ;Ppismejker wrote:mhhhh..lik mi nije poznat..Oh_Femder wrote:Ma rešili to buju Švedi. Ko i ovog što su rešili :Ppismejker wrote:pas guzicu Khozojepsku..poharo..dao Bog..
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Olof_Palmepismejker wrote:ne znam..jebi ga..nesto je bilo davno neko sranje u sveckoj,ali mi ishlapilo iz glavudžeOh_Femder wrote:To je bilo prije nek si se ti rodil. Al' se još ne zna. Ko ga je koknul ;Ppismejker wrote:mhhhh..lik mi nije poznat..Oh_Femder wrote:Ma rešili to buju Švedi. Ko i ovog što su rešili :Ppismejker wrote:pas guzicu Khozojepsku..poharo..dao Bog..
2016-11-08
da,da,da,...vidio sliku i padne mi ime Olaff na pamet,ali se nisam htio istrcavati...Oh_Femder wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Olof_Palmepismejker wrote:ne znam..jebi ga..nesto je bilo davno neko sranje u sveckoj,ali mi ishlapilo iz glavudžeOh_Femder wrote:To je bilo prije nek si se ti rodil. Al' se još ne zna. Ko ga je koknul ;Ppismejker wrote:mhhhh..lik mi nije poznat..Oh_Femder wrote:
Ma rešili to buju Švedi. Ko i ovog što su rešili :P
Guest- Guest
The four victims killed included a British man, a Belgian woman and two Swedes, authorities in those countries said. Their identities were not released by Swedish officials.
neće objaviti imena žrtava, nije politički korektno
Guest- Guest
Srećko wrote:The four victims killed included a British man, a Belgian woman and two Swedes, authorities in those countries said. Their identities were not released by Swedish officials.
neće objaviti imena žrtava, nije politički korektno
a ni vozača, ni to nije politički korektno
ko bi reko da će carmageddon jednog dana dobiti live verziju...
» Terorist iz Quebeca: Desničarski internet-trol, fan Trumpa i Le Pen i mrzitelj izbjeglica
» Terorist iz Nice je sin radikalnog islamista iz Tunisa i nije francuski državljanin nego imigrant
» Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Terorist iz Nice je sin radikalnog islamista iz Tunisa i nije francuski državljanin nego imigrant
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
Page 1 of 1