U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
Page 1 of 1
U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
Na sastanku sudjeluju i : Predstavnici za zapošljavanje iz Hrvatske i BiH
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/590597/pretpripremne-aktivnosti-za-turisticku-sezonu-u-utorak-ce-se-u-splitu-odrzati-okrugli-stol-39strana-radna-snaga-ndash-izazovi-i-rjesenja39
Aha tu smo znači , to van je taj vaš turizam , hranite Bosnu
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/590597/pretpripremne-aktivnosti-za-turisticku-sezonu-u-utorak-ce-se-u-splitu-odrzati-okrugli-stol-39strana-radna-snaga-ndash-izazovi-i-rjesenja39
Aha tu smo znači , to van je taj vaš turizam , hranite Bosnu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
neka rade ljudi jebe me se. samo ista gamad po splitu koja je domaće radnike plaćala po 3000kn , recimo mene npr i hrpu ljudi koje znam, sada će plaćati bosance 2x više, + morati im pokriti troškove smještaja i hrane. povjest je dokazala da je najskuplji uvoz radnika i za ekonomiju i društvo. ali eto, kao nacija takvi smo kakvi jesmo.
neka rade bosanci. ali zanimljivi su ti bosanci, ovdje u RH će tepati "mi braća" a kada se vrate u BiH, "tamo su sve ustaše, glasujmo za komšića, jasenovac 700 000ljudi itd"
neka rade bosanci. ali zanimljivi su ti bosanci, ovdje u RH će tepati "mi braća" a kada se vrate u BiH, "tamo su sve ustaše, glasujmo za komšića, jasenovac 700 000ljudi itd"
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Zato ih triba i naprokidat. I njih i Srbe.AssadNaPodmornici wrote:neka rade ljudi jebe me se. samo ista gamad po splitu koja je domaće radnike plaćala po 3000kn , recimo mene npr i hrpu ljudi koje znam, sada će plaćati bosance 2x više, + morati im pokriti troškove smještaja i hrane. povjest je dokazala da je najskuplji uvoz radnika i za ekonomiju i društvo. ali eto, kao nacija takvi smo kakvi jesmo.
2014-04-11
..i jos ce vam jabawati cure po Dalmaciji..populacijski boom zagarantiran..AssadNaPodmornici wrote:neka rade ljudi jebe me se. samo ista gamad po splitu koja je domaće radnike plaćala po 3000kn , recimo mene npr i hrpu ljudi koje znam, sada će plaćati bosance 2x više, + morati im pokriti troškove smještaja i hrane. povjest je dokazala da je najskuplji uvoz radnika i za ekonomiju i društvo. ali eto, kao nacija takvi smo kakvi jesmo.
Guest- Guest
neće ove splićanke, one su konzervativne materijalistice.pismejker wrote:..i jos ce vam jabawati cure po Dalmaciji..populacijski boom zagarantiran..AssadNaPodmornici wrote:neka rade ljudi jebe me se. samo ista gamad po splitu koja je domaće radnike plaćala po 3000kn , recimo mene npr i hrpu ljudi koje znam, sada će plaćati bosance 2x više, + morati im pokriti troškove smještaja i hrane. povjest je dokazala da je najskuplji uvoz radnika i za ekonomiju i društvo. ali eto, kao nacija takvi smo kakvi jesmo.
u prijevodu teško ulaze u vezu sa ikim tko nije iz dalmacije, a drugo teške materijalistice, sirotinja koja dolazi u RH raditi za 600€ pa posli toga u bosnu trošiti tu lovu idućih 7mjeseci nisu njima ništa privlačni za sex
2018-06-14
Ma puti te price Yoda..Kad curama zasvrbi doli,samo traze sto veci Alat ,nec one setat sa takvim likovima,ali se proroštati..eeee...AssadNaPodmornici wrote:neće ove splićanke, one su konzervativne materijalistice.pismejker wrote:..i jos ce vam jabawati cure po Dalmaciji..populacijski boom zagarantiran..AssadNaPodmornici wrote:neka rade ljudi jebe me se. samo ista gamad po splitu koja je domaće radnike plaćala po 3000kn , recimo mene npr i hrpu ljudi koje znam, sada će plaćati bosance 2x više, + morati im pokriti troškove smještaja i hrane. povjest je dokazala da je najskuplji uvoz radnika i za ekonomiju i društvo. ali eto, kao nacija takvi smo kakvi jesmo.
u prijevodu teško ulaze u vezu sa ikim tko nije iz dalmacije, a drugo teške materijalistice, sirotinja koja dolazi u RH raditi za 600€ pa posli toga u bosnu trošiti tu lovu idućih 7mjeseci nisu njima ništa privlačni za sex
Guest- Guest
Oni se furaju na turizam a cil županija liti u prometnoj blokadi , triba ti tri ure da dođeš do Splita a oni se bave kako će.dovuć.sirotinju iz Bosne umisto da nabiju nogom u guzicu i političare i hoteljere i ugostitelje i tu radnu radnu snagu koju dovuću.
To samo udri po kostima odma ćim ga ugledaš.
To samo udri po kostima odma ćim ga ugledaš.
2014-04-11
bosanci i srbi nisu ništa fizički superiorniji od dalmatinaca za koje se ionako govori da smo najviši u europi i najzgodniji i pičke su ovdje zgodne. tako da nemaju nikakvu prednost, a mana im je što su stranci, druge religije i nacionalnosti(dalmatinka će teško u vezu čak i sa purgerom i hercegovcem kamo li sa srbinom iz bosne) a imaju manje para što je također još važniji kriterij.. da srbin /bošnjak dođe sa autom od 50 000€ i renta jahtu, onda ima šanse.. a ako dođe za raditi 600€ mjesečno onda može jedino svoju neku koja dođe sa njim.. loklanu neće 100%pismejker wrote:Ma puti te price Yoda..Kad curama zasvrbi doli,samo traze sto veci Alat ,nec one setat sa takvim likovima,ali se proroštati..eeee...AssadNaPodmornici wrote:neće ove splićanke, one su konzervativne materijalistice.pismejker wrote:..i jos ce vam jabawati cure po Dalmaciji..populacijski boom zagarantiran..AssadNaPodmornici wrote:neka rade ljudi jebe me se. samo ista gamad po splitu koja je domaće radnike plaćala po 3000kn , recimo mene npr i hrpu ljudi koje znam, sada će plaćati bosance 2x više, + morati im pokriti troškove smještaja i hrane. povjest je dokazala da je najskuplji uvoz radnika i za ekonomiju i društvo. ali eto, kao nacija takvi smo kakvi jesmo.
znam ekipu hercegovaca sa faksa, nitko od njih nije jeba domaću curu , a svi bili nabrijani u početku, kao idemo u grad, biti će jebačine, tamo se lako jebava.. kako da ne.. dok njihovi frendovi u Zagrebu bušili purgerice, ovi u Splitu šizili.. na kraju pucali međusobno svoje curke koje su došli na studij itd..
2018-06-14
Prije ćemo mi jebat te Bosančice i Vlahinje nego šta će ga oni umočit ode u neku domaću.
Forsiraju taj turizam a Split prometno u blokadi , ništa drugo nemože funkcionirat u gradu i okolici od gužvi a tu se bave dovlačenjem jeftine radne snage i to im je jedina briga a za ostalo ih briga.
Razbit ću in glavu i političarima i hoteleljerima koji tu radnu snagu dovlače i toj radnoj snagi razbit pičku.
Forsiraju taj turizam a Split prometno u blokadi , ništa drugo nemože funkcionirat u gradu i okolici od gužvi a tu se bave dovlačenjem jeftine radne snage i to im je jedina briga a za ostalo ih briga.
Razbit ću in glavu i političarima i hoteleljerima koji tu radnu snagu dovlače i toj radnoj snagi razbit pičku.
2014-04-11
Similar topics
» Održan drugi okrugli stol na temu fiskalne decentralizacije i regionalnog razvoja Republike Hrvatske
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» RS ostaje bez radne snage
» Odzvonilo posrednicima radne snage u EU
» Češka ostala bez radne snage
» Egzodus radne snage iz BiH u HR
» RS ostaje bez radne snage
» Odzvonilo posrednicima radne snage u EU
» Češka ostala bez radne snage
Page 1 of 1