Švecki stol (chat)
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
je, još ću i kuhat, baš mi se da..
da je žena tu, možda bi skuhala hrenovke
jebote, da nemam ženu, ja bih dobio čir na želucu
da je žena tu, možda bi skuhala hrenovke
jebote, da nemam ženu, ja bih dobio čir na želucu
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
2014-04-12
maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
nikad se ti neš udat ...
crvenkasti-
2014-04-17
kako necu, pa ti si me zaprosio..:Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
nikad se ti neš udat ...
Cekamo da zena jednom ode i ne vrati se 8-)
2014-04-12
jes siguran, ako se ti neckas ne znaci da je ja necu pozvat da postane clanica plemena :)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
nikad se ti neš udat ...
ovo je vec ozbiljna ponuda :-))))Leviathan2 wrote:jes siguran, ako se ti neckas ne znaci da je ja necu pozvat da postane clanica plemena :)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
nikad se ti neš udat ...
2014-04-12
jebga, weber bi samo s vecericom da zbari zensku, crveni ceka da zena ode i da se zaboravi vratit, ostali bi isto barili al nis konkretno da ponude, mislim, hebes takove muze, nit ih hebi nit ih kuci vodi kak bi rekla moja baka,maggie13 wrote:ovo je vec ozbiljna ponuda :-))))Leviathan2 wrote:jes siguran, ako se ti neckas ne znaci da je ja necu pozvat da postane clanica plemena :)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
nikad se ti neš udat ...
ja ak pocnem barit onda ide i ponuda, nemos nesto konkretno postic ako ne ponudis nesto konkretno
pa nek se oni sad zamisle malo :)
dobro si ti to secirao i izanalizirao, svaka cast @_@Leviathan2 wrote:jebga, weber bi samo s vecericom da zbari zensku, crveni ceka da zena ode i da se zaboravi vratit, ostali bi isto barili al nis konkretno da ponude, mislim, hebes takove muze, nit ih hebi nit ih kuci vodi kak bi rekla moja baka,maggie13 wrote:ovo je vec ozbiljna ponuda :-))))Leviathan2 wrote:jes siguran, ako se ti neckas ne znaci da je ja necu pozvat da postane clanica plemena :)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
nikad se ti neš udat ...
ja ak pocnem barit onda ide i ponuda, nemos nesto konkretno postic ako ne ponudis nesto konkretno
Ma, lako za njih, ja sam se zamislila..volim direktne decke B-)
2014-04-12
Ako hoćeš samo seks, uzmi si yodu, on sigurno sve zna o seksu, ima 3 GB grafičkih prikaza i filmova.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sam vise duhovni tip, ali hvala na preporuci..:D iako je vec eva bacila kandze na njega :0)
2014-04-12
a, da
a eva što poželi, to uvijek na kraju i dobije
a eva što poželi, to uvijek na kraju i dobije
crvenkasti-
2014-04-17
Ja to ne znam, ali vjerovat cu tebi na rijec..;-)
Makar se ja drzim one, u slobodnom prijevodu, pazi sto zelis B-)
Makar se ja drzim one, u slobodnom prijevodu, pazi sto zelis B-)
2014-04-12
Nismo ti mi Giga Moravac! Iz njegova smo primjera naučili kako to završi.maggie13 wrote:Trebate vi zenama, curama, partnericama donijeti caj i dorucak u krevet..kakva vam je ovo retrogradna emancipacija :D
jube ja ponudio, direktno.maggie13 wrote:dobro si ti to secirao i izanalizirao, svaka cast @_@Leviathan2 wrote:jebga, weber bi samo s vecericom da zbari zensku, crveni ceka da zena ode i da se zaboravi vratit, ostali bi isto barili al nis konkretno da ponude, mislim, hebes takove muze, nit ih hebi nit ih kuci vodi kak bi rekla moja baka,maggie13 wrote:ovo je vec ozbiljna ponuda :-))))Leviathan2 wrote:jes siguran, ako se ti neckas ne znaci da je ja necu pozvat da postane clanica plemena :)crvenkasti wrote:
nikad se ti neš udat ...
Ma, lako za njih, ja sam se zamislila..volim direktne decke B-)
nisi odgovorila....
2014-12-30
Jesi zajebat, ali si Hrwat. Veci Hrwatina od Djuke Cajica.crvenkasti wrote:nitko ništa što sam ja Hrvat ...
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 36 of 50