Švecki stol (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
sad ce crveni :0)veber wrote:di si jube?
2014-04-12
Pa hvala ako si me s tom zgodnom zamijenila ;)mativka wrote:Ma, da :) Onako baš sam djelovala nekulturno :) Zgodna ženska, sitna jako, a, ja onako u glavi sliku ovu i gledam, gledam :) Sreća pa se nisam javila :DNoor wrote:mativka wrote:Noor, jesi li bila u prošlu subotu na Trgu B.Jelačića u Zg-u? :)
nisam....vidjela si izgleda nekoga tko mi sliči ?! :)
Guest- Guest
neka dode, da je frajer dosao bimaggie13 wrote:sad ce crveni :0)veber wrote:di si jube?
2014-12-30
:)Noor wrote:Pa hvala ako si me s tom zgodnom zamijenila ;)mativka wrote:Ma, da :) Onako baš sam djelovala nekulturno :) Zgodna ženska, sitna jako, a, ja onako u glavi sliku ovu i gledam, gledam :) Sreća pa se nisam javila :DNoor wrote:mativka wrote:Noor, jesi li bila u prošlu subotu na Trgu B.Jelačića u Zg-u? :)
nisam....vidjela si izgleda nekoga tko mi sliči ?! :)
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Možda prije s kakvim finim kolačima...iako je Kosjenka sigurno bila vrijedna...al forumski su ipak posebni ;)maggie13 wrote:Trebalo bi ga pokusat namamit norkinom pusom :P
Guest- Guest
Liepa priča, tko je autor?prckov wrote:Cile je bio jabuka koja nije pala daleko ispod drveta. Naime i caca mu je bio takav. Ujutru bi izasao sa
kantama u rukama i iso krecit, a vracali ga noseci nazad bez kanti u polusvjesnom stanju.
Da, caca mu je bio moler i volio je pit. Puno je volio pit. Cile je bio najmladi od njegovo troje djece od
kojih je ostalo dvoje bilo sasvim "normalno". Cile je volio pit vec od mladih dana, ali je za to uvjek trazio
neki povod. Morao je nac razlog zasto se pije i moro je neko bit pit sa njim dok se taj razlog
ne ubije u glavi toliko da vise ne mozes ustat sa stolice, i da ono "kurva picka joj materina" ne mozes vise
izgovorit od zadebljalog jezika pa nesto nerazgovjetno frfljas. Ako on osobno nije imao razlog da pije
trazio je razloge kod drugih koji su imali ili imaju ljubavne jade i probleme. U tu svrhu znao je pojedinacno za
svakog od nas svaku nasu vezu, poluvezu, simpatiju ili proslu ljubav. Propale ljubavi su bile najbolji brend,
i to se uvjek moglo izvuc iz rukava ako ponestane svjeze problematike. Vazno da se pije radi
kurve koja je nekog od nas ostavila ili prevarila ili uopce nije ni primjetila. U trenucima kad
je bio trijezan je skupljao informacije o ljubavnim vezama njegovih blizih i daljih prijatelja. Znao je i
raspored casova nekih od nasih cura, di hodaju i sa kime pricaju ili koga kao tajno simpatiziraju.
Tako se znalo desit da pije sa nekom ekipom iz zgrade u ime neke moje ljubavi kojoj ni ime ne znam.
Kad je pijan nije imo dlake na jeziku. Zato je par puta dobio po "picki" da su ga zalijevali vodom da
dode sebi. Dok su ga nosili iz kavane on bi im sav krvav jebavo mater i prijetio.
Svidila mu se jedna slatka cura i tu se dobro angazirao. Cak smo ga vidili da joj je jednom nosio cvijece
koje je ukro sa groblja. U to vrijeme vidit nekog da nosi buket cvijeca curi je bilo nenormalnije nego vidit
ET-ja kako jede burek kod Halima. Ali Cile je ionako vanzemaljac na privremeno trijeznom stanju. Mic po mic i poceli
su se zabavljat. Brzo se zaljubio i dobio neki novi elan i neki novi pogled i izraz na licu. Tupavi pogled
velikih plavih ociju ispod cickave kose koja mu je prekrila i obrve kao da je ozivio. Visok, tanak i smotan
dugim je koracima zurio na svaki sastanak sa njom. Njeni su joj branili pa su susreti bili tajni, kratki
i rijetki.
Pio je i dalje ali ona za to nije smjela znat. Sad je pio tajno i na skrivenim mjestima. Inkognito.
Pio je zbog njihove zabranjene ljubavi ali je samo trijezan smio njoj na oci jer je ljubav bila zabranjena
upravo zato sto je on pio. Svi su ga znali kao pijanicu.
Uzeli su se i dobili dijete. Ne znam jesu li se uzeli zato sto su dobili dijete ili obratno uglavnom
zavrsili su zajedno. Za rata izbjegli su u njemacku i cuo sam da je pio i tamo. Kazu bio je pijan i kad je
otiso. Pokupio ga policajac na povratku kuci sa posla autom. Bio na aparatima ali nije doso sebi.
Hvala, gospođice moje drage!maggie13 wrote:danas rockas nasem regiju?!:-)Noor wrote:@Regoč...Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!!!
Oh, puno srece, zdravlja i ljubavi..;-))))
Di si, regiiiiiiii..slavljenice -):-)
2014-04-12
Vidis, propustila sam tu prcijevu pripovijetku..izvrstan je pripovjedac ;-)
2014-04-12
molimo..norka se sjetila,priznajem. :-)Regoč wrote:Hvala, gospođice moje drage!maggie13 wrote:danas rockas nasem regiju?!:-)Noor wrote:@Regoč...Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!!!
2014-04-12
Kosjenka se pobrinula i za pusu, i za kolače, na forum me privlače dubokoumne rasprave, osobito na četu.Noor wrote:Možda prije s kakvim finim kolačima...iako je Kosjenka sigurno bila vrijedna...al forumski su ipak posebni ;)maggie13 wrote:Trebalo bi ga pokusat namamit norkinom pusom :P
Molimo...mladićuRegoč wrote:Hvala, gospođice moje drage!maggie13 wrote:danas rockas nasem regiju?!:-)Noor wrote:@Regoč...Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!!!
Guest- Guest
Ah, moja ujna, uviek brižna.maggie13 wrote:molimo..norka se sjetila,priznajem. :-)Regoč wrote:Hvala, gospođice moje drage!maggie13 wrote:danas rockas nasem regiju?!:-)Noor wrote:@Regoč...Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!!!
jesi vidio :DRegoč wrote:Ah, moja ujna, uviek brižna.maggie13 wrote:molimo..norka se sjetila,priznajem. :-)Regoč wrote:Hvala, gospođice moje drage!maggie13 wrote:danas rockas nasem regiju?!:-)Noor wrote:@Regoč...Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!!!
Skoro si i pusu dobio 8-)
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Na dobit ces bar za rođendan B-)
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Srecu cine male stvari 8-)
2014-04-12
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 32 of 50