Švecki stol (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
evo, kaze levi da crveni samo sto nije ;Pdijagram wrote:znas da mi barem tri,...al dobro, sto je tu je:)maggie13 wrote:bila sam sama..sad dosla norka ;Pdijagram wrote:kakav, di su cure,kolko vas je????
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ja sam na caju od bazge..:DNoor wrote:ma, stalno virkam i nešto radim :)maggie13 wrote:bila sam sama..sad dosla norka ;Pdijagram wrote:kakav, di su cure,kolko vas je????
odoh opet skuhat si vino..onda radim ko raketa
2014-04-12
dobro nije on,..to se samo tako kaze za one koji zasluzemaggie13 wrote:evo, kaze levi da crveni samo sto nije ;Pdijagram wrote:znas da mi barem tri,...al dobro, sto je tu je:)maggie13 wrote:bila sam sama..sad dosla norka ;Pdijagram wrote:kakav, di su cure,kolko vas je????
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:ja sam na caju od bazge..:DNoor wrote:ma, stalno virkam i nešto radim :)maggie13 wrote:bila sam sama..sad dosla norka ;Pdijagram wrote:kakav, di su cure,kolko vas je????
odoh opet skuhat si vino..onda radim ko raketa
dijagram-
2015-08-09
ahaaaa..znaci ja sigurno :Pdijagram wrote:dobro nije on,..to se samo tako kaze za one koji zasluzemaggie13 wrote:evo, kaze levi da crveni samo sto nije ;Pdijagram wrote:znas da mi barem tri,...al dobro, sto je tu je:)maggie13 wrote:bila sam sama..sad dosla norka ;Pdijagram wrote:kakav, di su cure,kolko vas je????
2014-04-12
Sad ce on, cim tebe vidi...ganjate se uokolo..B-)
2014-04-12
krenuo mujo u charsiju na kaficu i naijde pored hasine kuce kad fata na prozoru, alo mujo , djes krenocrvenkasti wrote:jebeš chat bez vebera
eto kreno malo u carsiju na kaficu
,a ajde bolan svrati na kaficu stas placat u carsiji,
ajd moze veli mujo u udje , kad je usao vidi fata i dalje nageta kroz prozor a fino naprcila guzu i mujo ni jedan ni dva hlace i gace doli i naguzi je, shevi nju mujo tako kad hasu udje u kucu i vidi ovo dvoje naguzeni na prozoru pa se i on zasteka muji
kad su bili gotovi, skuva fata kaficu, malo prodivane i ode mujo nazad kuci,
sutradan ista scena ide mujo a fata sprozora, djeces bona mujo,
eto kreno na kaficu u carsiju,
aj bola svratu umene na kaficu
moze, a jel coek ti kod kuce,
nije danas
e jebes taku kaficu kad nema coeka kod kuce
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
2014-04-12
sad ce se crveni naljutit, haha...ili veber prije,ipak :DLeviathan2 wrote:khm
2014-04-12
Pasu dva konja travu na livadi.
-Idemo na drugu livadu prekoputa.
-Šuti budalo! Nemoj da te netko čuje. Znaš da konji ne govore.
-Idemo na drugu livadu prekoputa.
-Šuti budalo! Nemoj da te netko čuje. Znaš da konji ne govore.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni je kriv, asocirao me :Dmaggie13 wrote:sad ce se crveni naljutit, haha...ili veber prije,ipak :DLeviathan2 wrote:khm
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
2014-04-12
Išao Mujo čaršijom i ugledao pola babe. Rekao joj: đes' ba.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde jedan duzi, crveni :D
2014-04-12
ja neznam jel bio sa veberom na kafici il cugi, al ...maggie13 wrote:sto jest-jest :DLeviathan2 wrote:crveni je kriv, asocirao me :Dmaggie13 wrote:sad ce se crveni naljutit, haha...ili veber prije,ipak :DLeviathan2 wrote:khm
jebga asocira pa asocira
i smijesno mi :D
crveni se ne buni, ne da se isprovocirat, al'kad se veber sad uzga :0)Leviathan2 wrote:ja neznam jel bio sa veberom na kafici il cugi, al ...maggie13 wrote:sto jest-jest :DLeviathan2 wrote:crveni je kriv, asocirao me :Dmaggie13 wrote:sad ce se crveni naljutit, haha...ili veber prije,ipak :DLeviathan2 wrote:khm
jebga asocira pa asocira
i smijesno mi :D
2014-04-12
Ivo ima 31 godinu, a Krešo 36. Krešo ima 5 godina više od Ive.
Koliko Ivo ima godina?
Koliko Ivo ima godina?
crvenkasti-
2014-04-17
To je crveni stavio da nas potjera..kao:is,is..:D
2014-04-12
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 41 of 50