Švecki stol (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
koji ste vi seksisti..dijagram wrote:bi ona rado al tko ce to, ...nece nitko:)Dread_Pirate_Roberts wrote:eva daj se pojebi pa će ta napetost nestati...ako nemreš doma dobiti, plati nekom...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
tek iskusni muskarci koji frustriranu nedojebanu zensku vidimo na kilometarmaggie13 wrote:koji ste vi seksisti..dijagram wrote:bi ona rado al tko ce to, ...nece nitko:)Dread_Pirate_Roberts wrote:eva daj se pojebi pa će ta napetost nestati...ako nemreš doma dobiti, plati nekom...
dijagram-
2015-08-09
Ooo stigao i jebač na baterije koji jebe po kućama, i u fušu na forumu. Bujrum.dijagram wrote:tek iskusni muskarci koji frustriranu nedojebanu zensku vidimo na kilometarmaggie13 wrote:koji ste vi seksisti..dijagram wrote:bi ona rado al tko ce to, ...nece nitko:)Dread_Pirate_Roberts wrote:eva daj se pojebi pa će ta napetost nestati...ako nemreš doma dobiti, plati nekom...
Guest- Guest
S kim ti pricasEva wrote:Ooo stigao i jebač na baterije koji jebe po kućama, i u fušu na forumu. Bujrum.dijagram wrote:tek iskusni muskarci koji frustriranu nedojebanu zensku vidimo na kilometarmaggie13 wrote:koji ste vi seksisti..dijagram wrote:bi ona rado al tko ce to, ...nece nitko:)Dread_Pirate_Roberts wrote:eva daj se pojebi pa će ta napetost nestati...ako nemreš doma dobiti, plati nekom...
dijagram-
2015-08-09
os da ti po zajednickom poznaniko posaljem teglicu?Noor wrote:veber wrote:caj od sipka, tost, putar i dzem od jagoda.
dzem ja radio.
džem uvijek, s većim komadićima voća...puno radije nego pekmezi
2014-12-30
posalji, ja cu malo prstom zagrabit:)veber wrote:os da ti po zajednickom poznaniko posaljem teglicu?Noor wrote:veber wrote:caj od sipka, tost, putar i dzem od jagoda.
dzem ja radio.
dijagram-
2015-08-09
dam i tebi jednu.dijagram wrote:posalji, ja cu malo prstom zagrabit:)veber wrote:os da ti po zajednickom poznaniko posaljem teglicu?Noor wrote:veber wrote:caj od sipka, tost, putar i dzem od jagoda.
dzem ja radio.
2014-12-30
Moja žena, kad ispeče krmenadle, mekani, slasni, možeš ih vilicom rezati. Mamini su bili tvrdi. A kupus nariban sitno, 1 mm debelo najviše. Možda 1,5. ajde...
crvenkasti-
2014-04-17
svatko nosi svoj križ...maggie13 wrote:koji ste vi seksisti..dijagram wrote:bi ona rado al tko ce to, ...nece nitko:)Dread_Pirate_Roberts wrote:eva daj se pojebi pa će ta napetost nestati...ako nemreš doma dobiti, plati nekom...
veber wrote:os da ti po zajednickom poznaniko posaljem teglicu?Noor wrote:veber wrote:caj od sipka, tost, putar i dzem od jagoda.
dzem ja radio.
može...oš ti od mandarine džem?
po istom pozaniku?
Guest- Guest
moze, da razmjenimo kulinarska iskustva.
jedino je skup kao posrenik, zeme pola :)
2014-12-30
jooooooooooooooooooooooj, sad mi se jedu knedle sa sljivama !
ubit cu vas
ubit cu vas
betty.boop-
2015-01-23
polako, octe da pokvarim liniju:)Noor wrote:veber wrote:os da ti po zajednickom poznaniko posaljem teglicu?Noor wrote:veber wrote:caj od sipka, tost, putar i dzem od jagoda.
dzem ja radio.
po istom pozaniku?
dijagram-
2015-08-09
ja cu navadit od svih pomalo pa kad dodjes u orvatksa,..eto:)M wrote:jooooooooooooooooooooooj, sad mi se jedu knedle sa sljivama !
ubit cu vas
dijagram-
2015-08-09
mi o dzemovima spikamoM wrote:jooooooooooooooooooooooj, sad mi se jedu knedle sa sljivama !
ubit cu vas
2014-12-30
uzet ću dvije teglice, pa i ti tako daj :)veber wrote:moze, da razmjenimo kulinarska iskustva.
neka ga, treba to dovuć u vrećici
Guest- Guest
dijagram wrote:polako, octe da pokvarim liniju:)Noor wrote:veber wrote:os da ti po zajednickom poznaniko posaljem teglicu?Noor wrote:veber wrote:caj od sipka, tost, putar i dzem od jagoda.
dzem ja radio.
po istom pozaniku?
dobit ćeš pride i način doziranja
Guest- Guest
ja filam u male, od 350g jer ne stavljam konzervans pa da se ne pokvariNoor wrote:uzet ću dvije teglice, pa i ti tako daj :)veber wrote:moze, da razmjenimo kulinarska iskustva.
2014-12-30
Ja bih pečenih kestena sad..
2014-04-12
veber wrote:ja filam u male, od 350g jer ne stavljam konzervans pa da se ne pokvariNoor wrote:uzet ću dvije teglice, pa i ti tako daj :)veber wrote:moze, da razmjenimo kulinarska iskustva.
tak i ja..:)
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 27 of 50