Švecki stol (chat)
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Švecki stol (chat)
Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
Guest- Guest
Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
betty.boop-
2015-01-23
M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
je li to,..kako se zove,..jel je?M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
dijagram-
2015-08-09
Dread_Pirate_Roberts wrote:M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
šta si i ti na Modi?
Guest- Guest
Eva wrote:Pa kaj na Modi nisu samo nježni stilisti?!
ma daj, give me a break, eva !
betty.boop-
2015-01-23
Dread_Pirate_Roberts wrote:M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
mislim na nas cure, ne brini :D
betty.boop-
2015-01-23
pa nisam svetac...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
šta si i ti na Modi?
je li to betolina?Dread_Pirate_Roberts wrote:pa nisam svetac...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
šta si i ti na Modi?
dijagram-
2015-08-09
aha, malo se cini opasnom novim avatarkomDread_Pirate_Roberts wrote:jeje..ako misliš na M...
ko ovi klaunovi uz cestu:)
a sve fini mamini deckici
dijagram-
2015-08-09
Ak koji muški zaluta tam, a da ni gazda Kic, onda il je stilist ili je peder, trećeg nema.M wrote:Eva wrote:Pa kaj na Modi nisu samo nježni stilisti?!
Guest- Guest
Eva wrote:Ak koji muški zaluta tam, a da ni gazda Kic, onda il je stilist ili je peder, trećeg nema.M wrote:Eva wrote:Pa kaj na Modi nisu samo nježni stilisti?!
betty.boop-
2015-01-23
dijagram wrote:aha, malo se cini opasnom novim avatarkomDread_Pirate_Roberts wrote:jeje..ako misliš na M...
ma nije, nije
helovin je :D
betty.boop-
2015-01-23
znači da je kic i gazda i stilist i peder...Eva wrote:Ak koji muški zaluta tam, a da ni gazda Kic, onda il je stilist ili je peder, trećeg nema.M wrote:Eva wrote:Pa kaj na Modi nisu samo nježni stilisti?!
Dread_Pirate_Roberts wrote:pa nisam svetac...Noor wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:M wrote:Eva wrote:Nije ti poezija za ove krkane, to ti lijepi curama na Modi. Viš da oni stihove shvaćaju kao sudnji dan.
a tamo jos veci krkani
šta si i ti na Modi?
pa i on je
Guest- Guest
tek za koji dan.M wrote:dijagram wrote:aha, malo se cini opasnom novim avatarkomDread_Pirate_Roberts wrote:jeje..ako misliš na M...
ma nije, nije
helovin je :D
mislim da ce to biti udarno vrijeme za ove klauncice:)
dijagram-
2015-08-09
Ne znači, nemoj ti sad meni svoje mantre podvaljivat. Kic mora u svaki kutak zavirit po službenoj dužnosti.Dread_Pirate_Roberts wrote:znači da je kic i gazda i stilist i peder...Eva wrote:Ak koji muški zaluta tam, a da ni gazda Kic, onda il je stilist ili je peder, trećeg nema.M wrote:Eva wrote:Pa kaj na Modi nisu samo nježni stilisti?!
PS
Kak bi ti meni ban složio, ha, kao Palestinac bombu:)
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Švecki premijer frustriran što terorist nije bio bijeli desničarski extremist
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
» Vučić i ekipa šute o tome!Da li je priznanje Kosova stiglo na stol?
» U Splitu okrugli stol o masovnoj trpačini radne snage iz Bosne
» Zlowenija : 'Europska unija treba udariti šakom u stol i riješiti taj nepotrebni rat'
» ''Kolinda je lupila šakom o stol i sada se internet masovno sprda s njom''
Page 15 of 50