Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
Ma neće ni tebe.Samo na glas izgovaraj ove riječi i psi će pobjeći od tebe ,,Zazas Zazas Nasatananda Zazas'' dobro ih zapamti i izgovaraj opušteno i lagano i vidit ćeš kako svi psi bježe od tebe.iknarovdje wrote:joj zamisljam si situaciju ja slucajno pored tebe,a psi reze na obojicu,a tebe nece napasti a mene hoce,uzas
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iknare,ne nasjedaj njegovoj lukavoj i himbenoj propagandi.
Ukoliko osjetiš opasnost od pasa zazovi svetoga Roka,koji je i sam imao psa.
Upotreba takvih riječi spada u magiju i idolopoklonstvo,a to je,moj dragi Iknare kršćanima zabranjeno.
Ukoliko osjetiš opasnost od pasa zazovi svetoga Roka,koji je i sam imao psa.
Upotreba takvih riječi spada u magiju i idolopoklonstvo,a to je,moj dragi Iknare kršćanima zabranjeno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ništa te ne košta da isprobaš te riječi koje sam ti dao.Ako vidiš da funkcioniraju i psi bježe,onda samo nastavi to izgovarati i više ti psi neće smetati...A te riječi znače otprilike,,Bježite Bježite Vragu Bježite''.....Te riječi inače izgovaraju egzorcisti kada nas tjeraju u pakao.
Eto,ako bude neki demon u blizini,probaj ga tako otjerati s tim riječima.
Eto,ako bude neki demon u blizini,probaj ga tako otjerati s tim riječima.
2015-07-23
Pa to je jasno.Naš moj i tvoj kolega.I ti si naš,samo to još ne znaš.iknarovdje wrote:a jedniom mi je ejdan covjek prisao kada sam o tome govorio dakle o tim psima,u biti rpisao ili ej bio pored i rekao je"za nas su macke a ne psi".tko je to NAS
mislimtaj covjek mi je ionako sumljiv vec odavno,moze biti is a dobra ali i sa zle strane
2015-07-23
Taj jezik ne možeš ni znati dok ti se ne vrati pamćenje.To je jezik mrtvih,svaki demon bi to trebao znati,no kad ti se vrati pamćenje i ti ćeš pričati tim jezikom.iknarovdje wrote:
a a na kojem jeziku ono znaci sto si rekao uopce,psoto ja ne razumijem jezike,kuzis,samo ovaj i skrto engleski recimo
2015-07-23
Ma pa,ti si inkarnirani demon 100%,zato si i uzeo ime Inkar,kad završiš ovu inkarnaciju vratit ćeš se u metafizički oblik a svim prijašnjim sjećanjima....Stvarno mi nije jasno kako te Jahve uspio prevariti i ubjediti da nisi demon.iknarovdje wrote:oces reci da mi je to demon rekao?Antif_No1 wrote:Pa to je jasno.Naš moj i tvoj kolega.I ti si naš,samo to još ne znaš.iknarovdje wrote:a jedniom mi je ejdan covjek prisao kada sam o tome govorio dakle o tim psima,u biti rpisao ili ej bio pored i rekao je"za nas su macke a ne psi".tko je to NAS
mislimtaj covjek mi je ionako sumljiv vec odavno,moze biti is a dobra ali i sa zle strane
ali ja ne pripadam anđeoskoj hijerarhiji kuzis,ja sam iznad togaq
mozda je mislio u stilu vise od ljudi,dakle mocnika,a psoto ja sam vise od ljudi kao i demoni/anđeli bar bio na to je valjda mislio,tako ja na to gledam
mozd asam neke do vas ucio prije necemu,ali nisam vas,ja sam Iknar prvi od Jahvea,a to zanci niti anđeo niti demon nemogu biti,sada mogu biti jedino nekada opsjednut
2015-07-23
Nema katoličkih meditacija,ali možeš počet prakticirati bakty jogu,pa onda lagano početi meditirati,odaberi neki istočnjačku disciplinu,Hindu,Budističku,Taoisričku,vidi koja ti više odgovara.No ako hoćeš,mogu ti i ja pomoći,lako se dogovorimo.iknarovdje wrote:ako cu pricatit im jezikom to ce biti jer je to Bozja volja,dakle kao prvi od Jahvea a ne kao demonAntif_No1 wrote:Taj jezik ne možeš ni znati dok ti se ne vrati pamćenje.To je jezik mrtvih,svaki demon bi to trebao znati,no kad ti se vrati pamćenje i ti ćeš pričati tim jezikom.iknarovdje wrote:
a a na kojem jeziku ono znaci sto si rekao uopce,psoto ja ne razumijem jezike,kuzis,samo ovaj i skrto engleski recimo
a pitanje je jel mi se ikada hoce vratiti pamcenje u zivotu kakav zivim kao covjek,bice nakon smrti garant a prije jako tesko,moracu nekog Katolickog svecenika pitati kakos e kAkatolicki meditira ili kako god se to zove
2015-07-23
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HR : Prosječna neto plaća u studenom : 1,041 $ odnosno 10,990 RSD
» Uskoro "critical immigration theory", odnosno trpanje.
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» HDZ neće podržati takav prijedlog jer se kosi s temeljnim pravom na rad, odnosno Zakonom o radu
» Oh, kako je bilo lijepo kada je postojala samo jedna stranka odnosno partija.
» Uskoro "critical immigration theory", odnosno trpanje.
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» HDZ neće podržati takav prijedlog jer se kosi s temeljnim pravom na rad, odnosno Zakonom o radu
» Oh, kako je bilo lijepo kada je postojala samo jedna stranka odnosno partija.
Page 4 of 5