Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
GOTOVO sve raspoložive krevete u zagrebačkim hotelima, hostelima, privatnom smještaju pa čak i studentskim domovima okupirali su ovih dana Jehovini svjedoci, njih čak 15 tisuća koliko ih je stiglo u Zagreb na njihov najveći ovogodišnji međunarodni kongres.
Stigli su s gotovo 300 autobusa i to iz cijelog svijeta, od Italije i Mađarske preko Austrije do Amerike, a zahvaljujući kongresu do kraja tjedna u Zagrebu će se tražiti ležaj više, budući da su zauzeli gotovo sve od 17.300 raspoloživih kreveta zagrebačkog turističkog smještaja, prenosi HRT.
Tijekom današnjeg dana u Areni su se održavala predavanja, a postavljen je i montažni bazen za krštenja koja su sutra na rasporedu.
Kongres je, obzirom na broj sudionika, organiziran punih godinu dana, a riječ je o događaju za koji su se borili mnogi europski gradovi.
Osim Zagreba, Jehovini svjedoci dosad su obišli i Opatiju, Plitvice i Varaždin, a mnogi od njih po završetku kongresa će se zaputiti prema Dalmaciji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-pod-opsadom-15-tisuca-jehovinih-svjedoka-u-tijeku-najveci-medjunarodni-kongres/835103.aspx
Poslat sve to ISILovcima,pa neka onda jedni druge zajebaju.
Stigli su s gotovo 300 autobusa i to iz cijelog svijeta, od Italije i Mađarske preko Austrije do Amerike, a zahvaljujući kongresu do kraja tjedna u Zagrebu će se tražiti ležaj više, budući da su zauzeli gotovo sve od 17.300 raspoloživih kreveta zagrebačkog turističkog smještaja, prenosi HRT.
Tijekom današnjeg dana u Areni su se održavala predavanja, a postavljen je i montažni bazen za krštenja koja su sutra na rasporedu.
Kongres je, obzirom na broj sudionika, organiziran punih godinu dana, a riječ je o događaju za koji su se borili mnogi europski gradovi.
Osim Zagreba, Jehovini svjedoci dosad su obišli i Opatiju, Plitvice i Varaždin, a mnogi od njih po završetku kongresa će se zaputiti prema Dalmaciji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagreb-pod-opsadom-15-tisuca-jehovinih-svjedoka-u-tijeku-najveci-medjunarodni-kongres/835103.aspx
Poslat sve to ISILovcima,pa neka onda jedni druge zajebaju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
Kakvi su da su,ipak ne propagiraju nasilje i ne sijeku ljudima vratove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Baš sam neki dan pročitala o pedofilskom skandalu Jehovinih svjedoka.albatros wrote:Kakvi su da su,ipak ne propagiraju nasilje i ne sijeku ljudima vratove.
http://www.jutarnji.hr/istraga-otkrila-zastrasujuce-brojke-jehovini-svjedoci-desetljecima-prikrivali-seksualno-zlostavljanje-djece/1389530/
lookatme-
2014-04-18
Ma Jehovini svjedoci robuju lažnom nauku,ali su,uglavnom kao ljudi OK.
Čitao sam da u SAD njih najradije zapošljavaju u bankarstvu,jer su izuzetno pošteni i radini.
Čitao sam da u SAD njih najradije zapošljavaju u bankarstvu,jer su izuzetno pošteni i radini.
2014-04-22
Nisu jedini.albatros wrote:Ma Jehovini svjedoci robuju lažnom nauku
Guest- Guest
Zvonile mi jučer popodne dvije njihove, pogledala kroz špijunku i vratila se kavi.
Trinity-
2014-04-17
Nemam ništa protiv vjere dok me ne dira i pametuje,o jehovcima ponešto znam i to mi je dovoljno....nek se raduju i vesele pa makar u zagrebu...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Seta se Isus Hrist pustinjom i ugleda jednog covijeka kako trazi neshto.
- Sta trazite,upita isus hrist.
-Trazim sina,rece deda, ima ekser na jednoj ruci,ekser na drugoj,ekser na jednoj nozi i ekser na drugoj.
- TATA,uzviknu Isus Hrist.
- PINOKIO SINE,uzviknu starac
2015-07-23
Iknarovi svjedoci su naprasni i bezobrazni,ukoliko odbiješ da slušaš njihove gluposti,oni prijete nekim apokalipsama,antikrstom,munjama,gromovima..
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Iknarovi svjedoci su naprasni i bezobrazni,ukoliko odbiješ da slušaš njihove gluposti,oni prijete nekim apokalipsama,antikrstom,munjama,gromovima..
Meni nikada ja sam s njima super. Prijete vama koji ulazite s njima i rasprave čiji zamišljeni prijatelj je jači.
Guest- Guest
Glavni argumenat kojim svoje stado drže u strahu,jest nastupajuća bitka kod Harmagedona,koja sam što nije počela.
I tako već 100 i kusur godina.
Inače najveći broj Jehovinih svjedoka čini ljustvo sa niskim obrzovanjem.
I tako već 100 i kusur godina.
Inače najveći broj Jehovinih svjedoka čini ljustvo sa niskim obrzovanjem.
2014-04-22
Jehovci su nestrpljivi,jedva čekaju dolazak 4 jahača apokalipse a nekako mi se čini kako oni više priželjkuju dolazak Antikrista nego dolazak Krista.Oni misle kako je apokalipsa nužna,te da na taj način expresno idu u kraljevstvo nebesko,no naravno,da bi se išlo kod Jehove,prvo se treba postat Jehov svjedok.Znači Jehovizam je samo malo suptilniji,pasivniji oblik islamskog fanatizma.
2015-07-23
Pa opisi raja kod JS-a i opisi dženetskih bašči kod muslima u mnogo čemu se slažu.
Jedino kod JS-a ne vidimo dženetske hurije.
Nego u jednom ajetu spominju se i lijepi crnokosi mladići koji će posluživati stanovnike dženeta.
Nego u jednom ajetu spominju se i lijepi crnokosi mladići koji će posluživati stanovnike dženeta.
2014-04-22
Pa opisi raja kod JS-a i opisi dženetskih bašči kod muslima u mnogo čemu se slažu.
2014-04-22
Oho,onda je to pravi raj za gayeve. A jeli precizirano kako će opsluživati ?albatros wrote:
2015-07-23
I obilaziće oko njih mladići njihovi, kao dasu oni biser skriveni.(Kuran.52:24)
Obilaziće ih mladići vječni, kad ih vidiš,mislićeš oni su biser rasuti, (Kuran.76:19)
Obilaziće ih mladići vječni, kad ih vidiš,mislićeš oni su biser rasuti, (Kuran.76:19)
2014-04-22
Haha Kur'an časni propagira muškoljublje.
2015-07-23
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HR : Prosječna neto plaća u studenom : 1,041 $ odnosno 10,990 RSD
» Uskoro "critical immigration theory", odnosno trpanje.
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» HDZ neće podržati takav prijedlog jer se kosi s temeljnim pravom na rad, odnosno Zakonom o radu
» Oh, kako je bilo lijepo kada je postojala samo jedna stranka odnosno partija.
» Uskoro "critical immigration theory", odnosno trpanje.
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» HDZ neće podržati takav prijedlog jer se kosi s temeljnim pravom na rad, odnosno Zakonom o radu
» Oh, kako je bilo lijepo kada je postojala samo jedna stranka odnosno partija.
Page 1 of 5