Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zagreb pod opsadom 15 000 Iknarovih,odnosno Jehovih svjedoka
Ne uvlačim se,nego pokušavam s tobom civilizirano pričat.A po ovome što ti sad govoriš,ispada kao da si jedan od nas,jer to su neki simptomi koji se nekima od nas događaju.Ako si rođen u 6 ili 11 mjesecu,onda si po nekim zdijačkim izračunima rođen u znaku mačke,kad je na vlasti božica Bastet.A to je negdje između 18tog i 22og u mjesecu.iknarovdje wrote:daj mi se ne uvlaci u guzicu,slicno si rekao kaos to se meni događa
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pitam te zato što ptice vole Lucifera,te osjete njegovu prisutnost,SOva je jedna od tih ptica,ali isto tako i druge ptice.Lucifer je još poznat i kao Malek Taus,te je bio otjelovljen kao paun,najljepša od svih ptica i sve ostale ptice su mu se divile a kad čovjek u sebi nosi snažnu luciferovu energiju,ptice osjete njegovi prisutnost i kao da vole tog čojeka.iknarovdje wrote:jednom mi je dosla grlica na jedan metar od mena,inace se boje,a vrapci zajuc esto na metar,dva,traze hranu ,pogledaju em pa odu par metara pa me pogledaju ,traze hranuAntif_No1 wrote:Kažeš ptice te vole.Reci mi,jesi li kad primjetio neku sovu ili više njih,recimo da ti dođe blizu prozora ?
sova nema u blizini
ali nekada kukci ose,pcele,mozda strsljem mi uđe u sobu i nece izaci,a muhe bi potamanio kako su dosadne
zasto pitaj,sto da ti kazem hranim ptice nekada vrapce,golubover,grlice ali one su jako plasljuiver,divlje su vise
nekada zamisljam da bi mi pttice mogle doci na prst,alit os e jos nije dogodilo
inace zasto pitas?
dakle objasni mi tvoj pogled na stvari u vezi toga
2015-07-23
Iknare,neću te više provocirat i vrijeđat jer sam sad siguran da si ti jedan od nas.Ne znam što ti se dogodilo s pamćenjem,ali vjerujem kad se sjetiš da ćemo se mi jako dobro slagati.Vjerojatno su te napali oni ludi anđeli,pa zato ti je od toga tako,da se ništa ne sjećaš.
2015-07-23
Ma neće te napast.Psi ne smiju napadat demone,kad ti se vrati pamćenje,onda ćeš se prisjetit jedne mantre i kad je budeš izgovarao svaki pas će pobjeći od tebe i još će cviliti.iknarovdje wrote:nije da ja nevolim pse,ali nezelimd a nme napadnu, ja bi volio da vratim moc na d kukcima da tim ljudima objasnim da nikada vise ne puste psa bez brnjice uzice i slicnio na druge
dakle zaboli me za tebe i jel muljas ili ne ja sam tir ekao istinu,psi su i prije kada sam bio manji rezali na mene,neki me preko ograde su pogledali i da nije bilo gorade rastrgali bi me neki
nevolim pse ukratko,macke ok,ja bi na njih psutio tigra pa da vidimo oces ti psutat pse bez brnjice vise
2015-07-23
Iknare,nemoj se ljutit,ali ja mislim da si ti ipak jedan od nas,samo si izgubio pamćenje,ali kad ti se povrati pamćenje onda ćeš vidit kako si bio uu zabludi.Možda te i sam Lucifer kaznio i izbrisao pamćenje ako si htio biti iznad njega.Znaš on to ne voli.Primjetio sam da u zadnje vrijeme nestslo par visokorangiranih demona.Možda si i ti jedan od njih,pa kad ti se vrati pamćenje možda ćemo i surađivati.
2015-07-23
Iknare,to sa snovima što ti se događa vjerojatno je astralna projekcija.Kad spavaš tvoje astralno tijelo(ili nazovimo to duša) odvaja se od tijela i preseliš se na višu ravan.Pokušao sam te više puta pronaći na toj ravni ali s obzirom da ti nemaš svoj magijski pečat ne mogu te prepoznati,ali vjerojatno neki znaju ali neće mi reći,ne znam zašto.iknarovdje wrote:ne kuzis,nisam ja jedan od vas to kao rpvoAntif_No1 wrote:Iknare,neću te više provocirat i vrijeđat jer sam sad siguran da si ti jedan od nas.Ne znam što ti se dogodilo s pamćenjem,ali vjerujem kad se sjetiš da ćemo se mi jako dobro slagati.Vjerojatno su te napali oni ludi anđeli,pa zato ti je od toga tako,da se ništa ne sjećaš.
drugo demoni su me trebnirali u snovima prije jako puno naci,dakle sna,nastavljalo se jako,receno mi je da su me dobro obradili,nesto poput gladijatora u nekim situaciojama,samo nikada se ne zavrsava nit na zemlji nit na nebu kuzis tako nekako negdje između,uzas cims e sjetim
e jedan sam da ti ispricam
setao sam nekom livadom,nije bilo na ZEmlji msilim,i netko ki je puhnuo maslacak kao u mene ,tako nekako,nakon toga par ljudi,ako su bili ljudi ali tako su izgledali u snu,jednom je iz usta izuasao kao neki ogroman skakavac, koji je skocio na moju glavu i usao glavom unutra,pokusao sam da ga uhvatim ali nisam od pocetkla reagirao,strah,neznanje,situacija,sto ejs tvarno nestvarno,neznas,uspio sam se probuiditi,alis a rukama na glavi kao da ga drzim,kuzis,a tos tvorenja kao skakavac neki mutant ili sto je bio je mcina od recimo 30-50 cm
ja ti pamtim snove kuzis,bar neke valjda,makar se trebam snovi cuvati
bilo ej svega kod mene,a jos sam i gresan covjek,kuzis,nisam naj,nejdem u crkvu redovito cak niti Bibliju do kraja nisam procitao
ali svejedno cus e boriti kako god znam
a tos to me ti neces vrijeđati,pa par puta si Lucifera uvrijedio a nisi toga bio niti svjestan kada si rpicao sa mnom
ajde ti to meni objasni ako hoces iskreno bez obzitrra na sve,sto je nazalsot kod tebe tesko psoto me vrijeđas i lazes stalno,tako id a kazes istinu nebih skuzio,jer te nevolim
Ja i ti nismo toliko različiti.Ka d ti se vrati pamćenje vidit ćeš da si i ti isti kao ja,samo sad te netko obmanjuje i navodi te da misliš kako si od Jahve,ali nisi,osjetim da si ti jedan od nas.
2015-07-23
Neću te vrijeđat samo zato što sam sad siguran da si i ti jedan od nas,ali nažalost izgubio si pamćenje.Ti meni možeš govorit šta hoćeš i da sam proklet i svašta,ja se neću ljutiti na tebe,jer nisi ti kriv što si izgubio pamćenje i ne sjećaš se da smo nešto kao braća.A sad moram ići neko me priziva,idem viditi šta hoće,možda navratim na forum pred jutro.
2015-07-23
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» HR : Prosječna neto plaća u studenom : 1,041 $ odnosno 10,990 RSD
» Uskoro "critical immigration theory", odnosno trpanje.
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Oh, kako je bilo lijepo kada je postojala samo jedna stranka odnosno partija.
» HDZ neće podržati takav prijedlog jer se kosi s temeljnim pravom na rad, odnosno Zakonom o radu
» Uskoro "critical immigration theory", odnosno trpanje.
» Vreća govana i šljam, odnosno Vrdoljak drži slovo
» Oh, kako je bilo lijepo kada je postojala samo jedna stranka odnosno partija.
» HDZ neće podržati takav prijedlog jer se kosi s temeljnim pravom na rad, odnosno Zakonom o radu
Page 3 of 5