Privatno Putno Pomagalo Suverenog Čovjeka
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Privatno Putno Pomagalo Suverenog Čovjeka
ufffff,zasto meni nitko nikada ne pozeli ljosnuti samar,a tako bih rado..svidja mi se taj Ugovor...
Guest- Guest
dobro,ja liku ne bih bas pomorio sve do 3. generacije,ali bi mu izjebao svo zenskinje u obitelji..18+ naravno
Guest- Guest
ma gledaj, neki misle da ako obucu uniformu su gospodari zivota i smrtipismejker wrote:dobro,ja liku ne bih bas pomorio sve do 3. generacije,ali bi mu izjebao svo zenskinje u obitelji..18+ naravno
ja nemam pravo maltretirat nikog al isto ne dajem nikom to pravo prema meni
a jebanje, imam sto hebat ako zelim, cemu da se patim
Ma zazam se malo..Naravno u potpunosti se slazem sa tobom i onim sto si mu odgovorio..tako bi i trebalo..Leviathan2 wrote:ma gledaj, neki misle da ako obucu uniformu su gospodari zivota i smrtipismejker wrote:dobro,ja liku ne bih bas pomorio sve do 3. generacije,ali bi mu izjebao svo zenskinje u obitelji..18+ naravno
ja nemam pravo maltretirat nikog al isto ne dajem nikom to pravo prema meni
a jebanje, imam sto hebat ako zelim, cemu da se patim
Slicno se bahato pocela ponasati jedna kuja,u policiji,kad je sestra dosla da se odjavi,a ova onako arogantno i bahato sa visine,pita sestru.."jel ste vi zaboravili gdje se nalazite..?"
a sestra ko sestra,samo daj....." Ma u kojoj pitki materini se nalazim??!!!Ajd mi recite??!!" i ova krava usuta i spusti roge..
Pa yebotipasmater,izici ces ti iz te zgrade i morati krenuti ulicama,a tada...
Guest- Guest
Evo se još jedan poprilično krupan medij priključio izvještavanju o sve užarenijoj temi na ovim prostorima:
Al Jazeera 24.03.2018: Ne fiktivna osoba već živi čovjek na planeti Zemlji
Al Jazeera 24.03.2018: Ne fiktivna osoba već živi čovjek na planeti Zemlji
zvrk- Posts : 23
2015-05-27
... danas 30.03.2018, ja slobodan suvereni čovjek na planeti Zemlji Aljoša iz obitelji Đurić, propješačio sam par dobrih kilometara do geografskog područja planete Zemlje poznatog kao tzv. Postaja prometne policije Pula, ne bi li potpuno legitimno po svakoj osnovi te kompletno sukladno Univerzalnom Prirodnom Zakonu, uzeo nazad ukradenu mi privatnu svojinu putno pomagalo odnosno opet ušao u posjed iste kojeg su mi određeni ljudi (zaposleni na funkciji tzv. Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske) nelegitimno uzurpirali 02.03.2018 u stilu najozloglašenijih bandita:
Tužba Suverenog Čovjeka Protiv MUP-a Republike Hrvatske - 3 Dio
Tužba Suverenog Čovjeka Protiv MUP-a Republike Hrvatske - 3 Dio
2015-05-27
o zvrko, jesi li razmiljao o svom privatnom putnom pomagalu :)
2015-05-27
Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud':
Izjava povodom nekorektnog članka 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud' - objavljenog u Glasu Istre 30.07.2018
Izjava povodom nekorektnog članka 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud' - objavljenog u Glasu Istre 30.07.2018
2015-05-27
kaj još klošari taj papak .... jebote koji debil.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
zas debilKavran wrote:kaj još klošari taj papak .... jebote koji debil.
zas coek nebi mogao imat slobodu da ga kojekakvi drzavisti ne napadaju
2017-06-06
orion wrote: ili što je osoba nego čovjek
Institucija, poduzeće, organizacija... ?
Hint - pravna osoba.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:orion wrote: ili što je osoba nego čovjek
Hint - pravna osoba.
ok, u pravu si …. al to je samo zato što se (po mom mišljenu) pogrešno upotrebljava imenica osoba …..
pravni subjekt bi trebalo biti ispravno, a ne pravna osoba ….
orion- Posts : 2287
2017-06-06
nije istoorion wrote:što je čovjek nego osoba …. ili što je osoba nego čovjek
2017-06-06
ne samo pravna osoba, nego osoba kao osoba je registrirani covjek ili zena, pravna osoba je samo produzetak istog s tim da se daje na znanje da je to u stvari vitualna osobaorion wrote:Speare Shaker wrote:orion wrote: ili što je osoba nego čovjek
Hint - pravna osoba.
ok, u pravu si …. al to je samo zato što se (po mom mišljenu) pogrešno upotrebljava imenica osoba …..
kao drzava na primjer, virtualno postoji, jebe ljude, regulira ali nemos je naci da popricas
znaci, imas virtualnu osobu i fizicku osobu, koje su podlozne zakonima i regulacijama, covjek je odrednica vrste i ne podlijeze zakonskim i kojekakvim okvirima,
radjas se kao covjek a osoba postajes tek upisom u knjigu rodjenih i izdavanjem maticnog broja
normalni izraz i jedini ispravan je covjek, zena djete (tu se mgu koristit spolne odrednice kao djevojcica i djecak)
dok pravni sustav koristi izraz, muska osoba, zenska osoba , maloljetna osoba /maloljetna muska i maloljetna zenska osoba)
postoji kako i zasto je tako
i iz tog okova je tesko izaci, skoro pa nemoguce
sve su to nijanse koje nemos dokucit bez detaljnog studiranja i otkad i kako je nastala osoba, tj persona il koji vec naziv se koristi
normalni izraz i jedini ispravan je covjek, zena djete (tu se mgu koristit spolne odrednice kao djevojcica i djecak)
dok pravni sustav koristi izraz, muska osoba, zenska osoba , maloljetna osoba /maloljetna muska i maloljetna zenska osoba)
postoji kako i zasto je tako
i iz tog okova je tesko izaci, skoro pa nemoguce
osoba je ljudsko biće sa identitetom i osobnim obilježjima - riječ kao takva jako je prikladna za korištelje pošto je neutralnog karaktera i sama za sebe na prvu ne implicira spol, dob i kojekakve druge podjele.
2017-06-06
orion wrote:Speare Shaker wrote:orion wrote: ili što je osoba nego čovjek
Hint - pravna osoba.
Realni ili virtualni entitet koji ima stanovite osobine, obilježja, svojstva itd. Ljudi, institucije, pilići, kamenje... sasvim svejedno.
Guest- Guest
Podsjećajući da je na web sajtu 'cromalternativemoney' javno objavljena već čitava masa nepobitnih dokaza o konspirativnim zločinačkim pothvatima protiv mene, počinjenim od strane ljudi zaposlenih između ostalog u tzv. Hrvatskoj Policiji, tzv. Hrvatskoj Pošti i tzv. Hrvatskom Sudstvu, navedenoj bogatoj kolekciji dodajem sljedeći današnji (26.11.2018) video na kojem sam u samoobrani zabilježio kako je čovjek koji me je, s neprihvaćenom tragikomičnom isprikom da je to njegov posao, tvrdoglavo nastojao u “teoriji” izčarobirati u tzv. OSOBU RH ALJOŠU ĐUIĆA - na kraju ipak odustao od provođenja tog svog umobolnog nauma, isključivo stoga što se na planeti Zemlji našao preda mnom nenaoružan i jedan na jedan a ne s pištoljčinom i u pratnji barem nekolicine gorila:
VIDEO: 26.11.2018, Pula - Propali Sudski Pokušaj Krivotvorenja Stvarnosti
VIDEO: 26.11.2018, Pula - Propali Sudski Pokušaj Krivotvorenja Stvarnosti
2015-05-27
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Vučic danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati kaos
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Kad je Mate Granic htio privatno posjetiti Austriju,ona je trazila da Hrvatska notificira njegov dolazak jer je visoki duznosnik jedne zemlje
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Vučic danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati kaos
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Kad je Mate Granic htio privatno posjetiti Austriju,ona je trazila da Hrvatska notificira njegov dolazak jer je visoki duznosnik jedne zemlje
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
Page 5 of 6