Privatno Putno Pomagalo Suverenog Čovjeka
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Privatno Putno Pomagalo Suverenog Čovjeka
Podsjećajući da je na web sajtu 'cromalternativemoney' javno objavljena već čitava masa nepobitnih dokaza o konspirativnim zločinačkim pothvatima protiv mene, počinjenim od strane ljudi zaposlenih između ostalog u tzv. Hrvatskoj Policiji, tzv. Hrvatskoj Pošti i tzv. Hrvatskom Sudstvu, navedenoj bogatoj kolekciji dodajem sljedeći današnji (26.11.2018) video na kojem sam u samoobrani zabilježio kako je čovjek koji me je, s neprihvaćenom tragikomičnom isprikom da je to njegov posao, tvrdoglavo nastojao u “teoriji” izčarobirati u tzv. OSOBU RH ALJOŠU ĐUIĆA - na kraju ipak odustao od provođenja tog svog umobolnog nauma, isključivo stoga što se na planeti Zemlji našao preda mnom nenaoružan i jedan na jedan a ne s pištoljčinom i u pratnji barem nekolicine gorila:
VIDEO: 26.11.2018, Pula - Propali Sudski Pokušaj Krivotvorenja Stvarnosti
VIDEO: 26.11.2018, Pula - Propali Sudski Pokušaj Krivotvorenja Stvarnosti
zvrk- Posts : 23
2015-05-27
Re: Privatno Putno Pomagalo Suverenog Čovjeka
Dude..sa Rogatima se ne mreš bosti...low level stand,and ignore sosajeti..bjez u neku drugu normalnu drzavu..Pustare Rusije majka za zivot ljudi,bez da ih policija maltretira...
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Vučic danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati kaos
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Kad je Mate Granic htio privatno posjetiti Austriju,ona je trazila da Hrvatska notificira njegov dolazak jer je visoki duznosnik jedne zemlje
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
» Vučic danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati kaos
» novi ustav kube: Privatno vlasništvo, strana ulaganja i peder brakovi
» Kad je Mate Granic htio privatno posjetiti Austriju,ona je trazila da Hrvatska notificira njegov dolazak jer je visoki duznosnik jedne zemlje
» Vučićevo glasilo optužilo Amfilohija Radovića da radi za -Milu jer ovaj ne želi da Adem Vuchiqi posjeti privatno za pravoslavni badnjak Crnu Goru
Page 6 of 6