ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 23 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 3/11/2016, 19:04

Eva wrote:
metilda wrote:
Eva wrote:Nego, kad je torta?
kod mene je svaki dan neki kolač, znaš kako nas je puno.. meni moraju dodijeliti neku naknadu samo za pravljenje kolača. :(
Kod mene su se cure angažirale oko slastica. I to već 3 kolača + 1 tortu napravile dosada. Još da sin hoće počet kuhat, mogla bih se u cijelosti posvetiti forumu.

kod mene svi sve rade - nema podjele na muške i ženske poslove samo zbog sporosti potjeram dečke i sama dovršim posao.  Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 23 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 3/11/2016, 19:09

tko laže? 

Šprlje:

-Dokumenti su se izdavali na neadekvatan način, u višegodišnjem procesu otišle su na tisuće dokumenata, od čega danas imamo posljedice. Cijelu ćemo tu situaciju analizirati, no za to će trebati vremena jer se radi o golemoj količini dokumenata - upozorio je ministar Šprlje
Podsjetio je da su protok dokumenata omogućavali protokoli suradnje između državnih odvjetništava i tužiteljstva BiH do 2011.
- To je poslije obustavljeno te se međunarodna pravna pomoć više se na taj način ne pruža. No već im je dostavljena većina dokumenata koja im je bila potrebna. Hrvatska u toj suradnji nije radila ono što je radila Srbija, koja je u dokumentima ostavljala samo specifične tražene podatke, a ostalo "zacrnjivala" - upozorio je.

http://hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/44883-sprlje-presjek-dokumenata-koje-su-hrvatske-institucije-predale-tuziteljstvima-srbije-i-bih-bit-ce-poznat-ovih-dana

ili Protokol crno na bijelo:

Važno je napomenuti da su Protokol s Tužiteljstvom Bosne i Hercegovine o suradnji u progonu počinitelja ratnih zločina potpisali još glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Mladen Bajić i Glavni tužitelj tužiteljstva Bosne i Hercegovine Goran Salihović, i to 3. lipnja 2013. godine u Sarajevu. Tim je sporazumom dozvoljen uvid u dokumente stranim državljanima i institucijama, a na temelju njih je došlo do ovotjednih uhićenja. (Protokol u prilogu tekstu - op. metilda)

http://narod.hr/hrvatska/bajic-omogucio-dostavu-hrvatskih-dokumenata-bosni-hercegovini
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/11/2016, 19:29

metilda wrote:tko laže? 

Šprlje:

Podsjetio je da su protok dokumenata omogućavali protokoli suradnje između državnih odvjetništava i tužiteljstva BiH do 2011.
- To je poslije obustavljeno te se međunarodna pravna pomoć više se na taj način ne pruža.

– Tužiteljstvo BiH ima ogroman broj postupaka u raznim fazama. Problem je što je Hrvatska ušla u taj deal s jedne strane s BiH i sada se ne može kontrolirati, a drugi je dio da Hrvatska vlada za cijelu ovu priču ne čini dovoljno. Odgovornost za potpisivanje sporazuma s BiH snosi ponajviše bivši predsjednik Ivo Josipović. Navodno je upravo on glavni inicijator za taj dio kada je sporazum potpisan 2013. godine na Jahorini. On snosi najveću odgovornost za taj dio. Morao je znati koje posljedice bi Hrvatska od njega mogla imati, odnosno njezini časnici i državljani. 

Ni Zoran Milanović prema tome ne može pobjeći od odgovornosti – istakao je Kovačević prije godinu dana i dodao kako se na cijeli slučaj u Hrvatskoj gleda pomalo “trapavo”.

I umirovljeni general Pavao Miljavac, predsjednik Hrvatskog generalskog zbora koji tvrdi da uhićenja nisu iznenađenje, također je jedan od rijetkih koji je na ovu situaciju upozoravao, a nije ga se slušalo. Prije gotovo dvije godine iskazao je zabrinutost zbog sporazuma i vrlo vjerojatnih uhićenja visokih časnika Hrvatske vojske. Podsjetio je kako su tadašnji glavni državni odvjetnik Republike Hrvatske Mladen Bajić i Glavni tužitelj tužiteljstva Bosne i Hercegovine Goran Salihović 3. lipnja 2013. u Sarajevu potpisali Protokol između Državnog odvjetništva Republike Hrvatske i Tužiteljstva Bosne i Hercegovine o suradnji u progonu počinitelja kaznenih djela ratnih zločina, zločina protiv čovječnosti i genocida…

Tko se, onda, i čemu sada čudi?

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/laz-za-uhicenja-u-bih-svi-su-znali-skriva-se-progon-jos-najmanje-sto-hrvatskih-branitelja-969280#axzz4OU2JpqBD
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/11/2016, 19:30

mislim da više neću pratiti vijesti    :blj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/11/2016, 19:52

Eva wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
metilda wrote:

a je li mladac Miha prestao psovati?   :|

nisi ni ti duzna ostala, a nekako si i zapocela, tako da..
ček malo, jel mene uopće bilo na metildinoj temi.... il vam ja dođem ko gusle uz deseterac.... :))

kad si selebriti :)
Nije, ali sa sela je i na tome mu zavidim. cheers
Nego, kaj bi Miha štela ostat samozatajan, a Epija propagira u svakom drugom postu. Ne ide to tak. Karma.
ako je Sisak selo, onda sam sa sela.... ja bih to radije tretirao kao urbana tripizdina...koja je evo na samrti...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/11/2016, 20:10

Eva wrote:Tko ni drukal ljude i bil ustaški potrčko nije bežal. Celi haustor moje bake, svi ostali u ZG. Nikome se niš ni desilo a svi Hrvati. Jebiga, partizani su imali onu starozavjetnu. Oči za oko i vilica za zub.
moji su svi bili ili ustaše ili uz ustaše... djed je sreća kraj rata dočekao kao engleski zarobljenik, zarobljen u africi... tako da se nazad vraćao iz italije tek 1946. ali pod drugim imenom i prezimenom za šta mu je papirologiju riješila drugarica proleterka iz banja luke. nakon povratka cijelu 47.-u se skrivao na goljaku između kostajnice i majura... pradjed je platio život suhim zlatom u obliku 500 komada dukata FF tj platio je pješačenje do deliblatske peščare, i nakon 8 i po godina se bos kući vratio... i konstatirao da mu je sve ali doslovno sve popljačkano i oteto, uračunato i 60 rali zemlje....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/11/2016, 20:12

eto iako su se tvoji banditi istinski trudili da riješe što je moguće više ustaša, ipak je poneki uspio proći loss

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 3/11/2016, 21:22

https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kemal%20%C4%8Dardak
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 3/11/2016, 23:30

TRIKOVI I DEMAGOGIJA Sjećate li se ovog obećanja Petrova iz kampanje 2015.?

Most je u predizbornoj kampanji prije godinu dana obećavao kako će 99 saborskih zastupnika imati plaću manju od 9.999 kuna.

Danas je situacija ipak nešto drugačija pa se zastupnicima plaća neće smanjivati, već se zbog porezne reforme povećati.

Prosječna plaća saborskog zastupnika iznosi oko 16 tisuća kuna, a prođe li porezna reforma ona će biti oko tisuću kuna veća.

http://m.dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/petrov-promijenio-plocu-procitajte-sto-je-o-povecanju-saborskih-placa-govorio-u-kampanji---455232.html?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 18:23

de jure Vukovar je hrvatski grad.. de facto Vukovar je srpski grad i to boli...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 19:04

Otvori ti radije blog o kulinarstvu... ili cvijeću :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 19:31

Starhemberg wrote:Otvori ti radije blog o kulinarstvu... ili cvijeću :)

imam ja prostore u kojima pišem i o tome.. no što je pogrešno u tome što sam napisala?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 19:56

metilda wrote:

imam ja prostore u kojima pišem i o tome.. no što je pogrešno u tome što sam napisala?

ne mogu tvoju primjedbu shvatiti seksistički jer ovdje ima nekolicina žena koje uglavnom samo chataju a vrlo malo pišu o konkretnim političkim problemima  i situacijama.. dakle .. u čemu je problem?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:06

metilda wrote:
metilda wrote:

ne mogu tvoju primjedbu shvatiti seksistički jer ovdje ima nekolicina žena koje uglavnom samo chataju a vrlo malo pišu o konkretnim političkim problemima  i situacijama.. dakle .. u čemu je problem?
Ti imas nesto u glavudži,zato nes konkretno i pises... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:25

bogomdani wrote:
metilda wrote:
metilda wrote:

.. što si ti danas dobroga skuhao?  geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:28

metilda wrote:
bogomdani wrote:
metilda wrote:
metilda wrote:

.. što si ti danas dobroga skuhao?  geek
eeee... danas nista,jucer u rernu bacio velike krumpire na cetvrtine,isto tako luk crveni,roge paprike,govedje debrecinerke i ćevape home made od ghovedine i 10% ovcetine..sve onako samo ugrubpo nabacao na tavu malo uuljenu i laganini pekao...uffff,,i danas izjedao isto..a ti? jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:30

pohala pileće šnicle i tikvice - nosili u berbu mandarina - ogladnimo kad beremo pa se mora nešto zameziti  sunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:32

sad ljenčarim, pregledala fb, nisam bila tjedan dana.. seljak nikad ne spava i ne ljenčari... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:33

lijepo je malo se baviti poljoprivredom..psihicki opusti covjeka i raduje kad vidi da nes svojim rukama stvara..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:34

nego evo za našeg admina - da je samo ovo bilo bi dovoljno kao dokaz mojoj tvrdnji (pa idem nešto radit po kući kao pravo žensko  :P )

– Povijest se izučava po programima koje je odobrilo Ministarstvo, a u udžbenicima na srpskom jeziku rat se opisuje u formi koja je prihvatljiva djeci, roditeljima i nastavnicima, nema teksta o agresiji i četnicima jer smatramo da je to bio i građanski rat – rekao je Stanimirović.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/11/2016, 20:36

bogomdani wrote:lijepo je malo se baviti poljoprivredom..psihicki opusti covjeka i raduje kad vidi da nes svojim rukama stvara..

bome imaš pravo.. najprije smo bili u berbi maslina, sad u berbi mandarina, u veljači nas čeka okopavanje smilja, pa ako Bog da i berba smilja a valjda će bit neke koristi i od toga... bavimo se svim i svačim.. imamo puno zemlje.. ostavili nam naši djedovi i očevi... aj bok.. čitamo se kad stignem  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics